Matthew FoxI

Matthew Chandler Fox

7,9
6 879 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matthew Fox

Porównując głównych bohaterów Lost i PB(samo porównanie już wydaje się śmieszne...) wychodzi na to, że Wentworth Miller to zwykłą, spedalona pi*da. Nie znoszę Wentwortha, w ogóle nie pasuje do swojej roli. A Fox jest dobrany idealnie, jest wyrazisty, i przede wszystkim POTRAFI GRAĆ, w przeciwieństwie do "pedałka"

Thug4Life

Myślę, że nawet Kate z Lost jest od niego lepsza (W.M. oczywiście) a żeby ją pobić trzeba być naprawdę kiepskim. Co do Foxa to mógłby znaleźć inny środek wyrazu poza płaczem bo to staje się śmieszne ;))

CapricaSix

To jest moim zdaniem dobry aktor, mógłby zagrać w jakimś filmie, bo do końca życia będzie kojarzony z "Lost", a to nie wpłynie dobrze na jego karierę.

Thug4Life

pedałka ? widze ze kolejny ktory wierzy w bzdury z pudelka hmmm

Bover0

Ale przecież to prawda i nie trzeba czytać pudelka żeby to zauważyć. Może dlatego lepszą chemię ma z Theodorem niż z Sarą XDDD Ale to i tak nie ma znaczenia bo on jest fatalnym aktorem i nawet jak by był hetero byłby beznadziejny.

CapricaSix

No tak sie składa ,że jest hetero a pozatym jak udowodnisz ze jest gejem ? gdyby nim był nie całował by sie z Sara w serialu a istnieje jaka kolwiek fotka lub cokolwiek innego gdy całuje faceta lub go dotyka tam gdzie niewypada ? NIE ! jak napiszą ze ty jestes głupią prostytutką w pudelku to tez uwierzysz ? buahahahahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa nara

Bover0

LOOOOOOL nie podniecaj się tak. A Ty możesz udowodnić mi,że jest hetero? Też nie! Co to za różnica czy jest hetero czy nie. I co to ma wspólnego z tym kogo całuje w serialu. George z Greys Anatomy też jest gejem (aktor w życiu prywatnym)i jakoś mu to nie przeszkadza na planie całować się z kobietami. W ogóle czy jest coś złego w tym, że jest gejem ?? Tu poprostu chodzi o jego fatalne aktorstwo. A pudelek tylko potwierdził moje podejrzenia. Jak tylko go zobaczyłam wiedziałam, że nim jest.XD

CapricaSix

Fajnie to widocznie tamten koles jest bi bo inaczej by sie niecałował z kobietami.Went gdyby byl gejem to by sie niezgodzil na całowanie z Sarą w serialu.Ja np. bym za nic niecalował sie z drugim chłopakiem za rzadną kase

CapricaSix

Fajnie to widocznie tamten koles jest bi bo inaczej by sie niecałował z kobietami.Went gdyby byl gejem to by sie niezgodzil na całowanie z Sarą w serialu.Ja np. bym za nic niecalował sie z drugim chłopakiem za rzadną kase

Bover0

WTF ...O____o?! Właśnie dlatego jest AKTOREM. On UDAJE. To nie dzieje się naprawdę. A gdybym mogła zagrać w serialu za który tyle by mi płacili to bym się całowała z Sarą, W.M. i nawet z Tobą ile by tylko chcieli lol W ogóle to nie wiem dlaczego z Tobą dyskutuje bo mam wrażenie, że robisz sobie ze mnie że tak powiem jaja. Czy mam rację? ;)

CapricaSix

Widze ze nic cie nieprzekona ale jak chcesz to uwazaj go za geja mi to zwisa i wiem swoje :]

Thug4Life

Hm...oceniacie aktorów po 'fanach'i plotkach na ich temat...Zawsze znajdzie się grono osób, które fanatycznie czci daną gwiazdę...Jednak należy zauważyć, że aktor nie zawsze musi tego chcieć i się z tym zgadzać. Nie mówię, że Wentworth Miller jest jakimś cudownym aktorem z nieprzeciętnym talentem, ale taki sposób oceny jest po prostu głupi. Podobną fanatyczność okazujesz...Ty, drogi autorze tematu. Trzymasz się jednego argumentu:jest pedałem. Nawet jeśli, to co? Nie bronię go, ale taka ocena jest denerwująca.

Thug4Life

Ej Ty pedałek jesli chcesz nastempnym razem sie sprzeczac jaki aktor jest leprzy od innego to weź zaluż temat na stronie aktora ktorego nie lubisz ... wiencej osob Ci wtedy odpisze :)

Bover0

Ojj wystarczy spojrzec na Wentyla by od razu zobaczyc w nim spedaloną ciote,niestety taka prawda:) nie twierdze,ze nie umie grac bo cos tam umie,nie jest zły,ale niestety spedalony na maxa...uuhh nie moge na niego patrzec. Jak wogle mozna porównywac tą ciotunię do takiego porządnego aktorka jak Matthew??? no ludzie,litości...

Aleera_2

Przeciez Wentyl jest od niego owiele leprzy przystojniejszy inteligentniejszy ( wentyl ma IQ 180 ...) i wogole klasa.Dodam tylko do tego wszystkiego,że GOŹDZIKOWA PRZYPOMINA NA BOL GŁOWY ETOPIRYNA !!!

Bover0

jesli chodzi o urode, to rzecz gustu, mi sie np. podoba.
Jesli chodzi o inteligencje to jako aktor Matt skonczyl 3 uczelnie, jest producentem itp itd. nie bede wyliczac bo to nie ma sensu. Wenta oprocz PB wogole go nie kojarze, Matt w sumie tez nie jest dobrze znany, ale ma juz cos na koncie i do tego zawsze byl pierwszoplanowa postacia.
Jako bohater Jack skonczyl uczelnie medyczna chyba o 3 lub 2 lata wczesniej niz jego rowiesnicy, wiec o czyms to swiadczy...

bell_16

sorki mialo byc zamiast producent-rezyser :)

bell_16

"Jako bohater Jack skonczyl uczelnie medyczna chyba o 3 lub 2 lata wczesniej niz jego rowiesnicy, wiec o czyms to swiadczy... "
Tak, świadczy to o tym że pomimo iż skończył uczelnie wcześniej nadal jest kretynem.Oh ci scenarzyści są tacy złośliwi :D

CapricaSix

jest kretynem, ale inteligentnym i z zamilowaniem (nieco za duzym) do swojego zawodu...
Nie lubie go ale jakos budzi we mnie respekt... w ostatnich odcinku 3 serii strasznie go polubilam, wiec moze wyjdzie ze swojego debilizmu :P

Thug4Life

jak dla mnie "pedałek"doskonale odnajduje się w swojej roli,tak samo jak drugi pedałek-bohater lost.Skoro koleś podoba się takiej ilośc "lezb" to przed "pedałuw"jest nazywany "pedałkiem".Mnie to wali czy nim jest czy nie do swojej roli pasuje i tyle!ole!

pikuh

Fakt Miller to aktor taki na 7/10 za rewelacyjnie to on nie gra.

Rafal23

hehe oboje nie zasługują więcej niż na 5 Millera ratuje tylko to że jest przystojny a foxa nic nie ratuje oboje to aktorzy jednej serialowej roli w której nie muszą grać tylko po prostu wychodzą przed kamerę i gadają to co mają napisane w Scenariuszu

Mati_cmg

Leprzy jest ten który więcej razy w życiu puscił bąka

Bover0

Pewnie, że jest lepszy. Choć WM lubię bo jest śmieszny jak gada szeptem :)