zrobili z niego kompletną ciotę. Płakał prawie w każdym odcinku, częściej niż niejedna baba
Jack to jest EXTRA KOLO!!! Odczepcie się od niego!!!! Moim zdaniem w Finale 6 sezonu jest BOGIEM!!!!
No i bardzo dobrze :) pokazał, że można być mega męskim i dzielnym, a jednocześnie w chwilach smutku, wzruszenia płakać, bo to normalna rzecz. A gdzie jest powiedziane, że kobiety mogą płakać a faceci nie? lub kobiety mają prawo płakać więcej? Mężczyźni mają tak samo zbudowane oczy z których wydobywają się łzy w chwilach silnych emocji. Tak samo potrzebują płakać, a przez takie opinie, że są wtedy jak baba powstrzymują się, co nie jest dobre.
A ja uważam ze to dobry aktor tylko jego filmografia jest oparta głównie na serialu Zagubieni i to go "gubi" bo ta rola do niego przylgnęła, Na szczeście widze jakieś poruszenie w filmografi i może to się wreszcie zmieni
Fakt,to świetny aktor,który umie sie poświęcić dla roli ( ta transformacja do roli Picassa zagina nawet samego Christiana Bale'a i Jareda Leto) ale z tego co widze to po Lostach prawie nikt nie zrobił kariery - Josh wystąpił w anulowanym jednosezonowym serialu , Hugo ostatni raz widziałem w serialu Alcatraz a Terry O'Quinn ..rola w 666 avenue. Co prawda ,Matthew przez ten incydent z kierowcą nie zrobił kariery,gdyby nie to pewnie inaczej by sytuacja wyglądała. Za to Boone szaleje jako Damon w TVD ,a Kate gra w fipmach Marvela. Te komiksowe filmy mogły pomóc w karierze Josha - gdyby zgodził sie zagrać Gambita w filmowych X-menach teraz byłby jednym z bardziej rozchwytywanych aktorów
Nie znam go osobiście - to oczywiste, ale czytałem parę wypowiedzi o nim innych aktorów.
W tym między innymi rockendrolowca hobbita (Monaghan), który to zarzekał się iż więcej z tym frajerem pracował nie będzie.
I właśnie pytany dlaczego opisywał jak to ulubiony przez wszystkie pryszczate nastolatki Fox baluje, pije pije i pije a
w trakcie tego wyrywa laski (a zapewne ma branie) i je maca ślini i chce rżnąc od zaraz.
W wyniku tego pewnie jedna na 10 czy 20 robi wszystko co jej pan i władca każe
a reszta chce się uwolnić od takiego prostaka i bydlaka.
To się oczywiście nie podoba naszemu gwiazdorzynie i leje owe panny z liścia (lepszy wypadek) albo pięścią w twarz.
Cóż same chciały - to mają!
P.S.
Nie wiem jak się mu udaje unikać procesów o pobicia (pewnie spora kasa i dobrzy prawnicy)
ale jako najlepszy dowód niech zrobi to, że wywiad miał miejsce kilka lat temu a sprawa nie trafiła do sądu!
No tak, wiesz poleciłbym Ci tzw. zagłębienie się w temacie, ale z uwagi na jego przedmiot tzn. Foxa nie wiem czy warto?!
Chyba to raczej strata czasu . . .
P.S.
Jako hobbit był bardzo przekonujący, bo jako ten rockendrolowiec to już jakoś mi się śmiać chciało :)
Cicha woda brzegi rwie. W wywiadach wydaje się być bardzo ułożoną osobą i w dodatku jest miły ,ale po alkoholu człowiek ma różne odpały.
Wiele rzeczy się wydaje a rzeczywistość to konfrontuje!
I tak np.:
Steven Seagal, który w filmach uchodzi za istny wzór cnót i jest kimś 100x lepszym niż brytyjski dżentelmen dla pań miał podobno ciężką rękę dla niektórych dam, z którymi miał odmienne zdanie na pewne tematy.
Chuck Norris, o którym krążą legendy czego to nie zrobił i nie dokonał a w zasługi został honorowym Rangersem w Teksasie, ów wspaniały ideał męskości podobno karcił żonę i to czyś więcej niż jego straszne spojrzenie.
ITD.
Można mnożyć i wpisywać bez końca, a po alko - to faktycznie kolba odwala i sam nie jestem święty i wiem coś o tym, ale na trzeźwo ani po pijaku żadna dama nie ucierpiała przeze mnie!
A ktoś kto bije kobiety, szczególnie po alkoholu to zwykła szmata, chwast - do wyrwania !!!