Matthew Macfadyen

David Matthew Macfadyen

8,1
17 101 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matthew Macfadyen

Wezcie ludzie przestancie! Przezciez ten Darcy z Dumy i purzedzenia z 2005 gra jakby go ktos zbil a nie jakby byl dumny!!!! Nawet nie gadajcie, ze Firth zagral gorzej, bo to przeciez smieszne! MacFadyen, nie dorownal Colinowi, nawet w najmniejszym stopniu, wogole ta Duma i uprzedzenie mnie bardzo zawiodla, gdyz sadzilam, ze bedzie nawet dobra, a tu co nakrecili.....szkoda gadac o tej kopi filmu! Firth odzwierciedlil ksiazkowego Darcego, a ktos tu porownal go do tego z Bridget Jones, a przeciez Helen Fielding sama stwierdziala, iz Mark Darcy - to pan Darcy z Dumy i uprzedzenia!!! Przeciez on dostal nagrode za ta role!!!! A ten cos dostal?! Nie przypominam sobie....bardzo cieniutkie macie patrzenie, moze ogladacie film tak jak ta Samantha czy kto, bo aktor jest przystojny?! Wole juz nic nie pisac, bo to co tu przeczytalam mnie juz doszczetnie zirytowalo!!!!!

LeNa__

Ok może ci się nie podobała gra MacFadyena, ale nie wyżywaj sie tak na tym facecie, bo moim zdaniem zagrał bosko...Nie ukrywam że ten facet ma coś w sobie, i pokazał dużą wrażliwość...Prawdziwa historia ,,Dumy i Uprzedzenia" zawiera się w książce i podlega w całej okazałości naszej wyobrazni...Tak więc nie dziw się że mocno okrojony film i niedokońca dumny aktor tak cię zirytował...Pamiętaj że zawsze jesteśmy przywiązani do tych pierwszych produkcji a następne są dla nas tylko kiepską kopią pierwowzoru !!!! A jeśli chodzi o MacFadyena to będe go bronić jak lwica, bo już dawno nie widziałam u mężczyzny takiego ,,czaru" jaki on nam zademonstrował.....!!!!! Pozdrawiam!