ja też jej zazdroszczę bo jest bardzo seksowna kobieta jak gra w filmach to tylko emanuje seksapilem :)
czasami to nawet nie słucham co one bredzą, niech się wygadają. Przynajmniej ma się troszkę spokoju. Z resztą i tak większość rzeczy , które mówią należy brać w nawias.
Szkoda mi was chłopcy bo jak tu same pasztety to pewnie takie pasztety będziecie mieć za żony, dobrze że można sobie pomarzyć o takiej Megan nie? jak to mówią marzenia nic nie kosztują buhahahahaha. I żeby tak przed Świętami wyzywać dziewczyny wstyd!
jesteś jesteś:) udajesz przed nią wrażliwca bo łudzisz się że ona to doceni i ci się odda... próbuj może się uda:)
tak odda na forum lol Człowieku zobacz co napisałeś i się zastanów. Ja nie wiem jak możesz myśleć tylko swoim przyrodzeniem
patrz spermiak ktos się odezwał:)
skąd wiesz że będziemy pasztety mieli? może już mamy takie mega zajeb...e laski jak Megan?
no zapewne macie takie laski ,jak już piałam tylko w marzeniach. Miles powoli zniżasz się do poziomu kolegi od spermy
pisałam nie piałam już za samą pisownię spada Twoja atrakcyjność jako kobiety - nie znoszę kobiet-analfabetek
"nie znoszę kobiet-analfabetek" napisał mężczyzna, który pisze "bende" ;) Majluś źle sie z tobą dzieje, co sie stalo sie z Twą dobrą duszyczką kiedy to jechałeś na forum Zmierzchu:(
zgubiłam jedną literę i zaraz analfabetka? śmieszny jesteś człowieku, nie masz szacunku do kobiet. A te puste laski które tak obracałeś to pewnie wcale błędów nie robią . one tylko wiedza jak się pisz lód. Jak Asiek wspomniała ty to dopiero zrobiłeś straszny błąd. Ja tylko zgubiłam jedną literkę co często się zdarza jak używa się klawiatury a ty "będę "napisałeś przez en co za wstyd.