ja też jej zazdroszczę bo jest bardzo seksowna kobieta jak gra w filmach to tylko emanuje seksapilem :)
oj chyba trafilem w 100% w temat.sperminator i MilesQuaritch musimy isc na dupy!
tak na powaznie najladniejsza dziewczyna jaka widzialem w tv
Koleś, jak ty tak nie cierpisz kobiet, to pewnie jesteś grubym, pryszczatym sfrustrowanym prawiczkiem.
on jest seksejniejsy od bena flaka wiec wiesz...
pozdrawiam Ciebie kolego, choc jeden normalny:D choć dwócj Little_Jacob pamietam o Tobie:)
Nie powinno się tak mówić na dziewczyny. Jedne są ładniejsze jak Megan:* ,a inne mniej ładne. Najbardziej powinien się liczyć charakter...
Racja, jednak przez takich ludzi jak Miles(nic do gościa nie mam) faceci wychodzą na świnie. A nie wszyscy takimi są
Ja? Świnia? Nic z tych rzeczy. Mało tego, każdej zawsze w realu pomagam, na tyle ile mogę.Ja uwielbiam dziewczyny, tylko ja i sperminator mamy polewę z dziewczyn które dowalają i obrażają Megan w niewybredny sposób , rzucają najbardziej wieśniackie inwektywy (niegodne ust dziewcząt) przez zwykłą zazdrość. Na dodatek one twierdzą że to nie przez to - gorszej hipokryzji i w kościele się nie znajdzie:)
jeśli piszę, że megan ma blizny potrądzikowe to nie z zazdrości tylko z faktu. jeśli tego nie rozumiesz to już nie wiem jak ci pomóc. to tak samo jakbym się wymądrzała w twojej specjalizacji. daj sobie siana juz Aduś.
Ciekawe, że masz tu tyle samo facetów plujących jadem na tą Fox, ale im nie powiesz słowa. Czemu? boś zwykła dupa, która boi się zaczepiać facetów i woli znęcać się nad małolatami, które ci nie umieją dowalić. I co, że im się nie podoba ospowata cera aktorki, jest pełno w Hollywood lepiej wyglądających od Megan Fox, nie masz się co obśliniać.
nie o to chodzi. miles jest po prostu zarozumiały i sądzi iż pojadł wszelkie rozumy. a sperminator jest zwyklym trollem, ktoremu znudzilo sie wyzywanie rodzin kometujacych i pisze na jakims poziomie teraz.
ja milesowi za bardzo dowalac nie chce bo jako tako go lubie. to nie jego wina, ze jest narcyzem;p
Nie dam się sprowokować tymi paskudnymi inwektywami, to tylko dowodzi że mam rację.
"Uderz w stół a nożyce się odezwą".
Ajrisz wybaczam ci bo wszyscy wiemy że tata cię na kolana brał jak mały byłeś- a nie chodziło mu tylko o opowiadanie bajki.
O jakich małolatach mówisz, człowieku? Zresztą skąd wiesz kto ma tutaj ile lat? Tego się nie da sprawdzić.
Jesteś dupa wołowa i się tego nie wypieraj :) I gówno mnie obchodzą te twoje niby 'pojechania', mnie to nie rusza, równie dobrze możesz nic nie pisać, bo w necie każdy cwaniakiem może być, więc daj se siana.
Binkusi - zrezygnuj z solarium, bo aż tutaj czuć swąd spalenizny hehehe :) Nie mogłem się powstrzymać, wybacz ;P
Z czysto anatomicznego punktu widzenia, gdy Megan się nie uśmiecha, ma bardzo proporcjonalną i ładną twarz, jednak nie wiem co się czasami dzieje z jej ustami i ogólnie z twarzą, że gdzieś ta proporcja ucieka i widzę tylko jej bardzo wydatny nos, masywną szyję. Nie wspominając już o tym, że niestety żadną z dotychczasowych ról, nie zasłużona na miano dobrej aktorki, która wybija się i można obsadzić ją w bardziej ambitnych kreacjach.