Głosujcie na Megan Fox w magazynie AskMen. Jest jak narazie na drugim miejcu.W top 99 w 2009 roku!!! Jesli jestescie fanami Megan Fox.Ubustwiacie jej urodę to głosujcie na stronie: http://www.askmen.com/specials/2009_top_99/megan-fox-2.html
Z góru DZIEKI!!!
I módlcie się do niej, ubóstwiajcie, wybudujcie ołtarzyki albo od razu załóżcie ugrupowanie militarno religijne, coś jak sekta nastawiona na walkę z ludźmi mniej atrakcyjnymi
Ja mam ołtarz Megan w domu. Codziennie zapalam kadzidełka i medytuje. W ten sposób urosną mi cycki. Założe się, że Megan w ten sposób urosły. Przez medytacje i jedzenie rzodkiewek.
Wydaje mi się jednak, że ty Izkę lubisz bardziej niż ja. Ponadto nie odczuwam do niej pociągu seksualnego w przeciwieństwie do Ciebie (w sensie, że ty odczuwasz. Do niej).
Wśród tych kobiet z rankingu ( w pierwszej 10-tce m.in. Rihanna, Johansson i jakieś nieznane cycatki ) Megan Fox IMO zdecydowanie jest najładniejsza, a już na pewno ładniejsza od Mendes, pierwsze miejsce się należy.
Zależy co się komu podoba dla mnie ona jest paskudna, chodząca kupa silikonu i plastiku w dodatku przygłupia i zarozumiała. Zero naturalności.
Mendez z tym seksownym pieprzykiem,mmm,nic dodać nic ująć.Megan za klonowanie Jolie nie powinno byc w ogóle w tym "rankingu:"
Megan jest piękna, ktoś jak twierdzi inaczej, zwłaszcza facet, jest niespełna rozumu.Dziewczyny jej zazdroszczą urody, dlatego ją zjadliwie atakują, faceci z niezrozumiałych względów piszą że jest silikonem, choć se pewnie i tak trzepią przed monitorem na jej widok.Ale hipokryzja.
Ty ja nazwałeś "lampucerą" jak ją określam jako "sztuczne piękno" ;)Mówiąc prościej,jest ładna ale nie urodziła się z ta urodą ,nie lubię sztucznych kobiet.
naturalne...takie najfajniejsze. Po co komu kilo tapety i sztuczne usta. Ja nie lubię metroseksualnych mężczyzn, tak jak plastikowych kobiet :)
wlasnie, ja sobie dzisiaj kupilam fluid tak delikatny i naturalny, ze az mam mokrą... twarz z podniecenia i niecierpliwosci by go uzyc jutro:P
:D
Użyj, użyj...ja takie przyjemności to tylko w weekendy, bo dla anglików się nie ma co spuszczać ;p
:D No nie wiem, nie wiem, ostatnimi czasy mam chętkę na angielski akcent. Jeśli anglik wyglądałby przyzwoicie rzecz jasna...;-)
Zdarzaja sie wyjatki. Rzadko, ale są. Np mieszance z innych narodowosci z angielskim akcentem:-)
Tylko żadnych Włochów, Francuzów czy Meksykanów:/ Nie cierpię facetow ala Enrique Iglesias:/ <rzygi>