Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Głosujcie na Megan Fox w magazynie AskMen. Jest jak narazie na drugim miejcu.W top 99 w 2009 roku!!! Jesli jestescie fanami Megan Fox.Ubustwiacie jej urodę to głosujcie na stronie: http://www.askmen.com/specials/2009_top_99/megan-fox-2.html

Z góru DZIEKI!!!

FREJO

głosuję

FREJO

I módlcie się do niej, ubóstwiajcie, wybudujcie ołtarzyki albo od razu załóżcie ugrupowanie militarno religijne, coś jak sekta nastawiona na walkę z ludźmi mniej atrakcyjnymi

użytkownik usunięty
Little_Jacob

Ja mam ołtarz Megan w domu. Codziennie zapalam kadzidełka i medytuje. W ten sposób urosną mi cycki. Założe się, że Megan w ten sposób urosły. Przez medytacje i jedzenie rzodkiewek.

użytkownik usunięty

po co ci duże cycki?

użytkownik usunięty

Łatwiej się będzie pompki robiło;)

użytkownik usunięty

Lubie Cie:-) Dałeś/aś Fight Clubowi 10:-)

Ty każdego lubisz

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Wydaje mi się jednak, że ty Izkę lubisz bardziej niż ja. Ponadto nie odczuwam do niej pociągu seksualnego w przeciwieństwie do Ciebie (w sensie, że ty odczuwasz. Do niej).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
MilesQuaritch

I niech tak zostanie.

żegnam

hihihi asiek aleś wymysliłą:D

A czy od jedzenia rzodkiewki rośnie pindolek?

użytkownik usunięty
FREJO

Wśród tych kobiet z rankingu ( w pierwszej 10-tce m.in. Rihanna, Johansson i jakieś nieznane cycatki ) Megan Fox IMO zdecydowanie jest najładniejsza, a już na pewno ładniejsza od Mendes, pierwsze miejsce się należy.

Zależy co się komu podoba dla mnie ona jest paskudna, chodząca kupa silikonu i plastiku w dodatku przygłupia i zarozumiała. Zero naturalności.

Mendez z tym seksownym pieprzykiem,mmm,nic dodać nic ująć.Megan za klonowanie Jolie nie powinno byc w ogóle w tym "rankingu:"

klaczek20

a co się stało z poprzednimi tematami usuneli? czy juz doszliscie do 1000

sonnenEW

Raczej usunięte przez modka:)

klaczek20

Megan jest piękna, ktoś jak twierdzi inaczej, zwłaszcza facet, jest niespełna rozumu.Dziewczyny jej zazdroszczą urody, dlatego ją zjadliwie atakują, faceci z niezrozumiałych względów piszą że jest silikonem, choć se pewnie i tak trzepią przed monitorem na jej widok.Ale hipokryzja.

MilesQuaritch

http://knowyourmeme.com/system/icons/346/original/969638-cool_story__bro_super.j pg?1244744838

MilesQuaritch

Nie porównuj wszystkich facetów do siebie :)

klaczek20

strach mysleć w kim ty sie bujasz skoro fox to dla ciebie lampucera

MilesQuaritch

Ty ja nazwałeś "lampucerą" jak ją określam jako "sztuczne piękno" ;)Mówiąc prościej,jest ładna ale nie urodziła się z ta urodą ,nie lubię sztucznych kobiet.

klaczek20

a jakie lubisz?

MilesQuaritch

naturalne...takie najfajniejsze. Po co komu kilo tapety i sztuczne usta. Ja nie lubię metroseksualnych mężczyzn, tak jak plastikowych kobiet :)

użytkownik usunięty
keshia21

wlasnie, ja sobie dzisiaj kupilam fluid tak delikatny i naturalny, ze az mam mokrą... twarz z podniecenia i niecierpliwosci by go uzyc jutro:P

:D
Użyj, użyj...ja takie przyjemności to tylko w weekendy, bo dla anglików się nie ma co spuszczać ;p

użytkownik usunięty
keshia21

:D No nie wiem, nie wiem, ostatnimi czasy mam chętkę na angielski akcent. Jeśli anglik wyglądałby przyzwoicie rzecz jasna...;-)

"Jeśli anglik wygladałby przyzwoicie..." Tacy Anglicy nie istnieją! ;p

keshia21

ten naród nie grzeszy urodą

MilesQuaritch

no, nie :)

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Zdarzaja sie wyjatki. Rzadko, ale są. Np mieszance z innych narodowosci z angielskim akcentem:-)
Tylko żadnych Włochów, Francuzów czy Meksykanów:/ Nie cierpię facetow ala Enrique Iglesias:/ <rzygi>

muszelke?

normalna reakcja na mój widok, nie wstydż się kochanie

MilesQuaritch

Np. tą damę co mam w avatarze,Yvonne Strachovski,Vanessa Ferlito,Olivie Wild.........

klaczek20

idż ty wielbicielu renaty rączkowskiej

klaczek20

udajesz świetoszka hehe

spoko, moze którąś nabierzesz

MilesQuaritch

Jeśli tobie wystarczają panienki ala "najstarszy zawód świata:to proszę bardzo :P
Wal do woli .

klaczek20

LOL

i tak udajesz:)

MilesQuaritch

Co udaje?

klaczek20

grzecznego chłopczyka

żenua:)

MilesQuaritch

Ja udaje?

klaczek20