Głosujcie na Megan Fox w magazynie AskMen. Jest jak narazie na drugim miejcu.W top 99 w 2009 roku!!! Jesli jestescie fanami Megan Fox.Ubustwiacie jej urodę to głosujcie na stronie: http://www.askmen.com/specials/2009_top_99/megan-fox-2.html
Z góru DZIEKI!!!
Mila Kunis jest o wiele ładniejsza od Megan. Całe szczęście odeszła od Kevina. Znowu został sam w domu ćpun łahahahah:D
Ale ona ma wielkie oczy OO.......................................................... .............a jakie śliczne :)
http://www.filmweb.pl/person/Mila+Kunis-40560#picture-14
no wlasnie;] najlepsza dupa w the 70s show;-) uwielbiam ja mimo, ze na poczatku mnie irytowala:D
;> Co wyscie sie uparli na mnie i moje ruskie pierogi? Lepic sie wam nie chce czy jak??
Jaki ty przykład dajesz dzieciom. Gdyby Twoi przyszli uczniowie przeczytali co tutaj wypisujesz... Oj oj...
22 listopada nie miałam siana co znaczy, że w poniedziałek byłam cały dzień w domu i nawet nie wskoczyłam do sklepu po ćmiki nie mówiąc o tym, że nie miałam siana na bilet do Poznania, tym bardziej, że wtedy jeszcze była stara zniżka. Jednym słowem... Masz czlowieku schizofrenie. Powinienes sie leczyc, bo Twoje plyny chyba rzeczywiscie ci mozg zalaly. Jestes chory, powinni cie zamknac w pokoju bez klamek.
Łe jery, już pamiętam! 22 listopada umówiłam się z jedną lesbijką na czacie by spróbować zrobić to z kobietą. To byłeś ty? Kurcze, nigdy bym nie przypuszczała, że to był facet...
Już pamiętaaam... Miałeś wtedy taki różowy sweter w czarne groszki. I serio, podoba mi się kolor szminki, której wtedy użyłeś.
Chyba ty znasz, ja nawet nigdy na meczu Lecha nie byłam. Raz tylko jechałam w tramwaju jak Lech grał z Ległą Kur*ą. Nigdy więcej.
no a te karki co cie zawsze do pracy odprowadzały? Gadałem z nimi to mówili ze muszą chronić swoją klubową maskotkę i czirliderke?
Aaaa ci... Przyczepili się, ślinili i mnie nie odprowadzali tylko śledzili. Wszyscy faceci poniżej 180 wzrostu to psychole.
taaaa...
dobra, nie wiem ile mi zostało czasu;p w kazdym razie milo bylo poznac. milego forumowania
paa
Kunis jest brzydka i zachudzona, ze wschodnich Europejek wolę już Olgę Kurylenko (nawet obie grały siostry w Max Payne) i Mille Jovovich:)