Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Megan została uznana za najseksowniejszą kobietę świata przez magazyn FHM
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,59163,,,322,fotonews.html

LeeHarveyOswald1986

Nie dziwi mnie to jest bardzo piękna. Pokonała nawet Angelinę Jolie. Jest do niej podobna...

LeeHarveyOswald1986

A jeśli chodzi o Megan, to faktycznie jest bardzo seksowna i piękna. Mówię to jako kobieta.

LeeHarveyOswald1986

Najseksowniejszą kobieta roku 2009 została Olivia Wild :) operacje megan raczej nie nie sprzedały :)

klaczek20

Wild jest zajebista! Uwielbiam ją z housa i podwójnej tożsamości...piękna i świetna aktorka!
mua;*

keshia21

i się dobrze rucha

MilesQuaritch

Zaczynasz gadać jak ten frajer sperminator.

keshia21

zgadzam się Olivia Wilde jest o 100% lepszą aktorką i jest ładniejsza

LeeHarveyOswald1986

sikorski ma rację

IsabeIka

jaki sikorski?

MilesQuaritch

założyciel tematu. wygląda jak R. sikorski

IsabeIka

oczywiscie z daleka bo jak się klika w profil to jusz nie

IsabeIka

to Lee Harvey Oswald, domniemany zabójca prezydenta Johna Kennedy'ego! Historia się kłania, a tobie tylko dupy w głowie!

MilesQuaritch

ta to powiedz mi że dajesz rady dojechać z dziećmi do zimnej wojny , stanu wojennego i upadku komunizmu to ci nie uwierzę. zazwyczaj historia kończy się gdzieś na II wonie światowej....

rzadko kiedy uczniowie dojadą z materiałem dalej

IsabeIka

ja nie mam bachorów, więc na niczym nie jadę, co najwyżej na ręcznym jak fajną cizię na ekranie widzę.

MilesQuaritch

czyli jesteś historykiem ale nie uczysz w szkole

MilesQuaritch

Theodore Kaczynski a tego kolesia znasz?:P

co do lee harvey oswalda to sobie zapamiętam:) nie chcę być noobem

IsabeIka

wow widzę że dawanie dupy na dysce to nie twoje jedyne hobby, jestem pod wrażeniem.

znam Teda, to ten co pisywał listy do FBI i miał zabójczo duże IQ (był nawet jakimś psorem na uniwerku) i podkładał bomby ("unaBomber").

MilesQuaritch

to jest koleś !! synonim terroryzmu w USA do końca XX wieku. Potem troszkę się zmieniło:P

kojarzy sie z naszym kaczynskim. Opublikował swój manifest o zagrożeniu ze strony postępu technicznego:)

MilesQuaritch

koles był troszkę jak klaczek20 bo nie potrafił sobie laski żadnej znaleźć. To mu zoorało psychę. W szkole średniej przeskoczył 2 klasy był geniuszem matematycznym :P

no klaczek raczej bystry nie jest ale problemy z kobietami ma to widać po jego tekstach

IsabeIka

Ty za to masz problem z erekcją,tego nie musi być widać :)

klaczek20

widzę odciski ci wyskoczył ci na prawicy. weź ledż sobie drugą ręką a nie piertolisz

IsabeIka

Wiesz ,ostatnio cb nawet w necie widziałem http://www.youtube.com/watch?v=iSDggQ-LXts&feature=related wykapana Isabelka :P

klaczek20

jestem blondynkom

IsabeIka

A to sory,musiałem cb z izunią pomylić, tutaj to chyba ty :) http://www.youtube.com/watch?v=lVaGcZJXkkk&feature=related w czerwonym ubranku ^^

IsabeIka

kurfa ale ty złośliwy jesteś:D

a klaczek20 jest spox, dupcię se jeszcze znajdzie, nie tylko Renatę Rączkę.
ale z tymi stopami to fakt-dał przypał:D

MilesQuaritch

DOPÓKI SIĘ RZUCAŁ NO TO MIMO WSZYSTKO MIAŁ JESZCZE SZACUNEK W MOICH OCZACH. Mysłałem może jest normalny ale lubi jakieś przywalone lesby , od razu widziałem że inteligencją nie błyszczy ale średnią krajową reprezentuje.

ale jak zacząl się chwalić swoim dziewictwem i mamlasowatością oraz fetyszem stóp to stracił w moich oczach. Teraz jest dla mnie zwykłym frajerem , więc nie powinien się już rzucać. Inną sprawą że gram idiotkę to mogę sobie pozwolić ale on dał przypał na maxa.

IsabeIka

HIHIHi biedny klaczuś, ale on jeszcze porządzi!

znałem takich cichych i spokojnych, ale jak doszło co do czego, trochę piwa itepe, to oni rwali jak stare ogiery, a cwaniaki mocne w gębie zostawały z gófnem w ręku.

IsabeIka

oO szacunek w oczach trolla -bezcenne XD

klaczek20

było mineło

MilesQuaritch

Czy jakbym ci powiedział że posuwam Megan .F to tez byś uwierzył :)?

klaczek20

Jakbyś foty podesłał to tak. O ile nie byłby to montaż.

MilesQuaritch

Ale to ja ją posuwam.

MilesQuaritch

Ustaw się w kolejce :)

klaczek20

tzn. ty za mną:)

MilesQuaritch

Wpisz się najpierw na listę :P ja już dawno to zrobiłem XD

klaczek20

ja byłem prze tobą w topicu, więc sory men!

Zresztą Megan to nie dziwka, ona jest ze mną!

MilesQuaritch

Aaaaaaaa to trzeba było tak od razu, to przepraszam :P ,wracam do Michelle a później do Yvonne :)

klaczek20

niezła ta Yvonne:)

MilesQuaritch

Ma się to oko ^^

użytkownik usunięty
LeeHarveyOswald1986

Została też wybrana najgłupszą aktorką...

aktor nie może być mądry.

IsabeIka

tzn nie musi

użytkownik usunięty
IsabeIka

Cytat: "aktor nie może być mądry" - czyli wszyscy aktorzy to głupki, tak? Po Twoich wypowiedziach widzę, że jesteś głupiutką, niedojrzałą nastolatką, która za idolkę ma głupiutką, zapatrzoną w siebie "gwiazdkę".

pst:.......to jest facet.......... XD

klaczek20

nie odtraszaj !!!!laskę by pyknał :P buhaahha

użytkownik usunięty
IsabeIka

Ciebie chyba starzy pod prysznicem robili, w dodatku w stanie upojenia alkoholowego. Teraz pewnie żałują tego, co stworzyli.

twoja stara też się żaliła jak mi lizała patelnię. muwiła rze tak się zapowiadałeś a w koncu okazałes się głupia jak twuj stary

IsabeIka

mi też to mówiła jak mi laskę robiła

użytkownik usunięty
IsabeIka

Chciałbyś, frajerze. Idźcie obaj pooglądać sobie Megan i strzepcie sobie przy okazji, albo zróbcie sobie loda nawzajem jak zwykle robicie, to wam ulży. Więcej wam nie odpiszę, bo mi szkoda na to czasu, szmaciarze. Nie pozdrawiam!