Jest przepiekna i seksowna. Gra nie najgorzej ,wyrobi sie jeszcze.
co wy tu znowy wyskakujecie z Kristen,a co do jej piersi to ma małe wiec chyba byś nie chciała,a Megan cóż zobaczymy co pokaże
małe jest piękne! :D haha, a nie tylko sztuczne,napompowane lub wielkie w namiotowych rozmiarach. *.*
Małe są fajne. Ja mam dość duże, a jak wiadomo każdy chciałby mieć coś czego nie ma:)
a ja mam dośc małe ale dziwnie bym wygladał mając duze pryz dość niskim wzroscie i dość szczupłej sylwetce zreszta tak jak Kristen, nic jej się nie wyrobiło:-) ma takie jakie ma od dawna heh
Ja też mam dość małe, ale podobnie jak Ty jestem niska, i drobna, także dziwnie by wyglądały wielkie. Tak nienaturalnie ;)
takie cycki to ma co najwyżej mysz kościelna...zabiedzone zwisy.
Myślałem że masz więcej w sobie ambicji.
kurcze , chyba muszę się jeszcze podszkolić . Używam argumentów trafnych ale mało manipuluję podczas rozmowy :P
muszę zgłębić erystykę aby wspomóc moje niekiedy rzeczowe argumenty. Wkurza mnie, że jakieś błazny się ze mną droczą.
Powoli mnie denerwuje że ludzie rodem z rynsztoka próbują się ze mną wykłócać mimo iż nie mają racji.
dyskutuj rzeczowo, nawet okraszaj to wulgaryzmami, wtedy twoja argumentacja jest ponadto dosadna. Patrz jak ja to robię.
Nie wyzywaj bez potrzeby, bo będziesz uchodził za tępego trolla. Bądź takim inteligentnym, podłym prześmiewcą.
Stewart jest ładniejsza no ale niektorzy wola takie hmm wyzywajace laski jak Megan, ciekawe co te'pasztety' o tobie mysla linkin14
coz...pasztey formie metafory.zakladam ze rzeczytalas mój post z innego tematu i mialem na mysli nienaturalne piekno.a te pasztey mnie nie obchodza bo naturalne wole ale wyjatki sie zdarzaja chocby megan
mysle ze nienajgorzej-a ty co o mnie myslisz?(nie zakladam ze jestes ,,pasztetem,,)
myślisz, że na forum Megan siedzą dziewczyny z Twojej dzielnicy i nikt poza tym?:D "uwazajace sie za sexi" - może napisz to na murach swojego osiedla:P tutaj raczej szybko nie znajdziesz sąsiadek:P
czytaliscie inne posty wiec sie wypowiem:
,,uwazajace sie za sexi,,-sztuczne plastiki ktore mysla ze sa ladne i interesujace bo maja ladne cialo
,,dziewczyny z Twojej dzielnicy,,-miasto, sasiedztwo;slyszeliscie?mialem na myslic choc przyznam ze zle to sfomulowalem--nie ma takich dziewczyn zeby byly naturalnie ladne i nie glupie,wyjatki sie zdarzaja nie powiem
,,sasiadek,, jak to user wyzej wymienil-nie musisz sie matrwic radze sobie
a ja wynalazlam naturalnie piekna i madra dziewczyne http://www.fotka.pl/profil/space85
przyjrzyj sie i placz, bo jest sto razy lepsza od megan fox. a linkini się spsuli
http://www.fotka.pl/profil/Psitek1 albo ta. obie ladniejsze od megan i obie polki (ta pierwsza to mieszaniec ale nie o to chodzi):P
e-e nie znam, ale pisalam kiedys na forum z jedna, a z druga kilka wiadomosci...
są ładniejsze, o wiele
skoro jednak twierdzisz, że są INNE... to tak samo INNA jest reszta kobiet na świecie. Są najpiękniejsze dla swoich wybrankow serca a chyba to sie najbardziej liczy, nieprawdaz?
taaaaa, a moje niezrobienie bledu tez bylo celowe. widzisz, nie zawsze chce mi sie dociskac alta czy tez shifta dlatego czasami imiona pisze z malej literki i nie uzywam ż ź ś ć ą ę ł ń czy ó
jak ci zaraz zasadze kopa w tylek to do jutra z niego mojej nogi nie wyciagniesz