Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Piekna kobieta.

użytkownik usunięty

Jest przepiekna i seksowna. Gra nie najgorzej ,wyrobi sie jeszcze.

użytkownik usunięty

Kristen Stewart również się wyrobi, co nie? ;)

użytkownik usunięty

A to sie jeszcze okaze. :)

użytkownik usunięty

kristen sie wyrobila. chcialabym miec takie cycki...

co wy tu znowy wyskakujecie z Kristen,a co do jej piersi to ma małe wiec chyba byś nie chciała,a Megan cóż zobaczymy co pokaże

użytkownik usunięty
sonnenEW

małe jest piękne! :D haha, a nie tylko sztuczne,napompowane lub wielkie w namiotowych rozmiarach. *.*

użytkownik usunięty
sonnenEW

Małe są fajne. Ja mam dość duże, a jak wiadomo każdy chciałby mieć coś czego nie ma:)

a ja mam dośc małe ale dziwnie bym wygladał mając duze pryz dość niskim wzroscie i dość szczupłej sylwetce zreszta tak jak Kristen, nic jej się nie wyrobiło:-) ma takie jakie ma od dawna heh

sonnenEW

Ja też mam dość małe, ale podobnie jak Ty jestem niska, i drobna, także dziwnie by wyglądały wielkie. Tak nienaturalnie ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja też jestem niska i drobna:-) Ale Radkowi się podobają więc nie narzekam:P

takie cycki to ma co najwyżej mysz kościelna...zabiedzone zwisy.

Myślałem że masz więcej w sobie ambicji.

jak trafi na swoją życiowo role to i ona będzie miała swoje pięci minut

śliczna

sperminator

zgadzam się, nie to co ta dupa mamuta Stewart.

MilesQuaritch

kurcze , chyba muszę się jeszcze podszkolić . Używam argumentów trafnych ale mało manipuluję podczas rozmowy :P

sperminator

W jakim sensie?

MilesQuaritch

muszę zgłębić erystykę aby wspomóc moje niekiedy rzeczowe argumenty. Wkurza mnie, że jakieś błazny się ze mną droczą.
Powoli mnie denerwuje że ludzie rodem z rynsztoka próbują się ze mną wykłócać mimo iż nie mają racji.

sperminator

dyskutuj rzeczowo, nawet okraszaj to wulgaryzmami, wtedy twoja argumentacja jest ponadto dosadna. Patrz jak ja to robię.
Nie wyzywaj bez potrzeby, bo będziesz uchodził za tępego trolla. Bądź takim inteligentnym, podłym prześmiewcą.

MilesQuaritch

boze taka pieknosc to rzadkosc....10/10 i w dodatku brunetka!

linkin14

słodziutka jest:) Tylko się w niej utopić:)

MilesQuaritch

sam seks

sperminator

mhm racja:)

MilesQuaritch

dlaczego u mnie na dzielnicy takich nie ma.same pasztety uwazajace sie za sexi

linkin14

Łączę się z tobą w bólu

MilesQuaritch

Stewart jest ładniejsza no ale niektorzy wola takie hmm wyzywajace laski jak Megan, ciekawe co te'pasztety' o tobie mysla linkin14

sonnenEW

coz...pasztey formie metafory.zakladam ze rzeczytalas mój post z innego tematu i mialem na mysli nienaturalne piekno.a te pasztey mnie nie obchodza bo naturalne wole ale wyjatki sie zdarzaja chocby megan
mysle ze nienajgorzej-a ty co o mnie myslisz?(nie zakladam ze jestes ,,pasztetem,,)

użytkownik usunięty
linkin14

myślisz, że na forum Megan siedzą dziewczyny z Twojej dzielnicy i nikt poza tym?:D "uwazajace sie za sexi" - może napisz to na murach swojego osiedla:P tutaj raczej szybko nie znajdziesz sąsiadek:P

niech marzy sobie dalej...

sonnenEW

ee nie wszystkie co tu siedzą to pasztety. Niektóre to fajne dupeczki (nie rzucę nazwami).

sonnenEW

czytaliscie inne posty wiec sie wypowiem:
,,uwazajace sie za sexi,,-sztuczne plastiki ktore mysla ze sa ladne i interesujace bo maja ladne cialo
,,dziewczyny z Twojej dzielnicy,,-miasto, sasiedztwo;slyszeliscie?mialem na myslic choc przyznam ze zle to sfomulowalem--nie ma takich dziewczyn zeby byly naturalnie ladne i nie glupie,wyjatki sie zdarzaja nie powiem
,,sasiadek,, jak to user wyzej wymienil-nie musisz sie matrwic radze sobie

użytkownik usunięty
linkin14

a ja wynalazlam naturalnie piekna i madra dziewczyne http://www.fotka.pl/profil/space85
przyjrzyj sie i placz, bo jest sto razy lepsza od megan fox. a linkini się spsuli

użytkownik usunięty

http://www.fotka.pl/profil/Psitek1 albo ta. obie ladniejsze od megan i obie polki (ta pierwsza to mieszaniec ale nie o to chodzi):P

znasz Ją?Dawaj numer!!!

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

e-e nie znam, ale pisalam kiedys na forum z jedna, a z druga kilka wiadomosci...

fakt bardzo ładne, ale to nie kwestia czy one są ŁADNIEJSZe od Megan - po prostu są INNE

MilesQuaritch

inne ale jednak sa ladne chociaz mi taki typ sie nie podoba no ale nie jestem facetem

sonnenEW

to po kiego huia się odzywasz pasztecie?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

są ładniejsze, o wiele
skoro jednak twierdzisz, że są INNE... to tak samo INNA jest reszta kobiet na świecie. Są najpiękniejsze dla swoich wybrankow serca a chyba to sie najbardziej liczy, nieprawdaz?

Prawdaż

błąd zrobiłaś grrrrrrr

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

jaki znowu blad - O WYBACZ PANIE! bŁĄd?

Jestem Twoim Panem?

:D

Kładź się, bendem pejczował.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

zrobiłeś błąd o panie

To było celowe

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

taaaaa, a moje niezrobienie bledu tez bylo celowe. widzisz, nie zawsze chce mi sie dociskac alta czy tez shifta dlatego czasami imiona pisze z malej literki i nie uzywam ż ź ś ć ą ę ł ń czy ó

Wybaczam ci moja niewolnico, braki w ortografii nadrabiasz w innej dziedzinie.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

jakie braki w jakiej ortografii? uciekam z irca. wkurzyles mnie. czesc

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

jak ci zaraz zasadze kopa w tylek to do jutra z niego mojej nogi nie wyciagniesz

mam się nadstawić? Jak w warzywnym po ogórka?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

zapodajesz sobie z ogorkow lordzie?

znasz ten kawał?;P

użytkownik usunięty