Oszukam. Wystarczy chcieć. Od razu musisz przyjąć, że skoro jesteś facetem to Megan Fox jest piękna. Żyłbyś 100 lat temu to twierdziłbyś, że to szkieletor.
Zależy co masz na myśli pisząc "gruba". Dla jednych dziewczyna ważąca więcej niż 50 kg jest gruba. Dla innych miara jest nieco inna...
gruba to takaż e widać że WSZYSTKO ma grube - nogi, uda, ręce, kark, cyce (choć cyce nie są grube lecz wielkie lub małe).
2rznfnda ? miało być 2 rzędna, sory piszę szybko i z błedami bo nie lubię się chrzanić
Aha, czyli się zaliczam do tych szczupłych. Wedle Twej miary.
"2rznfnda ? miało być 2 rzędna, sory piszę szybko i z błedami bo nie lubię się chrzanić"
Wolisz pisać niewyraźnie i chrzanić się później?
Nie wysyłam zdjęć nieznajomym.
Wystarczy mi fakt, że nie mam wszystkiego grubego. Znaczy to, że jestem szczupła. Sam tak pisałeś.
brutalne ale szczere! Panieny niech ograniczają posiłki, faceci niech pakuja i wszyscy jesteśmy wtedy ładni nie?
W sumie mnie nie podobał isę z nią żaden film...szkoda... z resztą ta kobieta przeszła wiele zabiegów upiększających ją samą i teraz sama do siebie jest nie podobna, ma wszystko zrobione - cycki, usta, brwi, nos...no i się obstrzykuje wszystkim na okrągło...szkoda, bo była z niej piękna kobieta, a teraz ma lekko nienaturalne usta i nieładnie to zaczyna wyglądac...szczerze mowiac trzeba miec naprawdę niezłe kompleksy, żeby aż tak się poprawiac o_O