ale co tam nie ma talentu ale cycki ma wiec ocena10 nie? Żal mi niektórych tutaj! Oceniać za wygląd a nie za talent to samo tyczy się tego gościa od filmu z Facebooka fajnie gra ale nie brzydki jest nie? To ma 1 bo nie jest klonem brata pitta?? Oceniamy tu aktorstwo a nie czy ktoś jest ładny czy ma twarz przypominającą obuwie! Ta pani nie umie grać i wali mnie to czy jest ładna czy jest pasztetem poprostu ona grać nie umie a i jeszcze coś nie zazdroszczę jej niczego bo czego?! Talentu za grosz nie ma ! Niestety raper Ostr miał racje z tekstem: ,,nie masz talentu pokaż cycki"
nie wszystko co ma cycki jest piękne
oto dowód:
http://megan-fox.net/gallery/albums/userpics/10001/41465_Megan_Fox_Net_drama_que en1_31_122_308lo.jpg
co po prostu znaczy, że Megan miała zle dobrany makijaz. w makijazu normalnym i dziennym wyglada o wiele korzystniej. co za tym idzie? jest piekna. ale i tak jestem piekniejsza
Z Megan jak z megan... JEszcze nie jest najgorzej, ale to co dzieje się na forum Deppa to ręce, dupa, ch*j opada. Nastoletnie fanki i dzieciarnia zakłada multikonta i nabija Deppowi 10, a Pacino, Hopkinsowi i De Niro jedynki, bo przecież Depp jest taki słodziutki i taki słiiitaśny że musi być na pierwszym miejscu FW.
Co do samej megan to powiem tak... Napalone pryszcze głaszczą łysego do jej zdjęć, mają ją na tapetach, zagrała i ich ukochanych Transformersach, więc to dla nich "the best actress ever". Żałosne to jak diabli, ale co poradzić na gimbusi...
PS. A cycek wielkich to ona aż takich nie ma :)
PS 2. Umiejętności aktorskich też próżno tam szukać
PS 3 Takie osoby jak one nie przeżyją w biznesie długo. Świat o niej zapomni jeszcze szybciej niż u niej pojawią się pierwsze zmarszczki.