Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

ale co tam nie ma talentu ale cycki ma wiec ocena10 nie? Żal mi niektórych tutaj! Oceniać za wygląd a nie za talent to samo tyczy się tego gościa od filmu z Facebooka fajnie gra ale nie brzydki jest nie? To ma 1 bo nie jest klonem brata pitta?? Oceniamy tu aktorstwo a nie czy ktoś jest ładny czy ma twarz przypominającą obuwie! Ta pani nie umie grać i wali mnie to czy jest ładna czy jest pasztetem poprostu ona grać nie umie a i jeszcze coś nie zazdroszczę jej niczego bo czego?! Talentu za grosz nie ma ! Niestety raper Ostr miał racje z tekstem: ,,nie masz talentu pokaż cycki"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
paul_van_dyk_87

Dobrze gada,polać mu :P

klaczek20

Borygo

paul_van_dyk_87

Dobrze gada polać mu dwa razy!

keshia21

płyn hamulcowy

paul_van_dyk_87

Swoją drogą to wcale nie jest taka piękna...

Aryon

Nie jest piękna chyba żartujesz???

Paul333

ja jestem ładniejsza

Paul333

Nie żartuję, wg. mnie są ładniejsze.

Aryon

no, na przyklad ja

platyna_2

hahahahha... <jebła z łóżka>

keshia21

no i czego ha ha? :P

platyna_2

z tym się zgodzę;)

MilesQuaritch

znów zaloty?

MilesQuaritch

;]
Dobry chłopiec, dostaniesz nagrodę;p

Paul333

nie wszystko co ma cycki jest piękne

oto dowód:
http://megan-fox.net/gallery/albums/userpics/10001/41465_Megan_Fox_Net_drama_que en1_31_122_308lo.jpg

plantum

co po prostu znaczy, że Megan miała zle dobrany makijaz. w makijazu normalnym i dziennym wyglada o wiele korzystniej. co za tym idzie? jest piekna. ale i tak jestem piekniejsza

platyna_2

To pokaż swoją fotkę platynko.

bonecrusher22

no właśnie.

Paul333

Jeszcze by wam łapa odpadła konioiebcy:)

MilesQuaritch

haha śmieszne

Paul333

Nie śmieszne tylko prawdziwe.

paul_van_dyk_87

Z Megan jak z megan... JEszcze nie jest najgorzej, ale to co dzieje się na forum Deppa to ręce, dupa, ch*j opada. Nastoletnie fanki i dzieciarnia zakłada multikonta i nabija Deppowi 10, a Pacino, Hopkinsowi i De Niro jedynki, bo przecież Depp jest taki słodziutki i taki słiiitaśny że musi być na pierwszym miejscu FW.

Co do samej megan to powiem tak... Napalone pryszcze głaszczą łysego do jej zdjęć, mają ją na tapetach, zagrała i ich ukochanych Transformersach, więc to dla nich "the best actress ever". Żałosne to jak diabli, ale co poradzić na gimbusi...

PS. A cycek wielkich to ona aż takich nie ma :)
PS 2. Umiejętności aktorskich też próżno tam szukać
PS 3 Takie osoby jak one nie przeżyją w biznesie długo. Świat o niej zapomni jeszcze szybciej niż u niej pojawią się pierwsze zmarszczki.

paul_van_dyk_87

zacznij używać przecinków, bo ciężko się czyta te wypociny...