http://www.filmweb.pl/person/Megan+Fox-138899/discussion/KOSZMAR!!!-1207541
http://www.filmweb.pl/person/Megan+Fox-138899/discussion/%C5%82%C4%85dna+ale+..- 1170729
http://www.filmweb.pl/person/Megan+Fox-138899/discussion/Pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87 -1479235
Czego jeszcze nie rozumiesz? Wszystko ci wytłumaczę.
Nie wiesz co mówisz, musisz zapanować nad własnymi emocjami, bo jesteś coś dzisiaj wybuchowa... Napięcie przedmiesiączkowe?
Ciekawe czy Megan obiera ziemniaki? . Bo to że dłubie w nosie i nie wyciera pupy to wiedzą wszyscy. Podobno to jest jej zboczenie, lubi mieć "draże" na włosach łonowych.
Właśnie sobie to wyobraziłem, byłby niezły klimat.A potem seks w tej miednicy. Widzisz to oczyma wyobrazni? Miednica pełna wody i nasze nagie ciała.
Ja nie mogu, bo ja mam chłopaka.
Poza tym jestem dziewicą i czytałam w bravo, że trzeba trzymać dziewictwo, bo teraz to jest coś unikalnego.
Ty skończ już tu pisać, bo żal dupe ściska jak widze tu Twój kolejny post. To samo zboczek "CiapulKosmaty".
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
To przykre, że bierzesz tak wszystko do siebie, ale cóż, to część Twojej obsesji. Ale jeśli Cię złoszczę, to będę pisać.
Poprostu niedobrze mi się robi jak widze tu kolejne bzdury nakreslone przez użytkownika "Brooke_Logan". Żal mi Cię i tyle mam Ci do powiedzenia. A Ty sobie pisz o mnie co Ci się wtyra do tej głowy, mnie tó szczerze Ci powiem gówno obchodzi. ;*
Niestety, na razie wychodzi na to, że bzdury piszesz Ty.
Gówno Cię obchodzi, co piszę, ale mimo to robi Ci się niedobrze? znowu pieprzysz bez ładu i składu.
Bardzo poruszająca historia. Współczuje Ci naprawde. Na pocieszenie dam przepis na chleb z masłem:
Kromka chleba
Masło
ja uwazam ze jest zajebista. nie jej wina ze inne zazdroszcza jej wygladu. nie znam jej osobiscie, wiec nie moge powiedziec czy jest szmata, ale mam nadzieje ze nie i dla mnie tez nie sprawia takiego wrazenia. jako aktorke bardzo ja lubie :)
tarzaj sie dalej i dzieku za pozdrowienia :)
dla mnie smieszne sa twoje reakcje na wypowiedzi innych, wlasnego zdania nie masz a krytykujesz innych.
szkoda ze nie mozesz mi powiedziec co tak naprawde przeszkadza ci w moim komentarzu.
Możesz nie zrozumieć z czego się śmieję. Wytłumaczę.
"nie jej wina ze inne zazdroszcza jej wygladu" lol
"nie znam jej osobiscie, wiec nie moge powiedziec czy jest szmata" lol
"ale mam nadzieje ze nie " crylol
"i dla mnie tez nie sprawia takiego wrazenia" rotfl
dzieki ze mi wytlumaczylas
moze jestes nacpana i smiejesz sie z wszytkiego co zobaczysz i uslyszysz, a moze tylko nie umiesz uszanowac zdania innych.
pewnie jestes jedna z tych co siedzia cale dnie przy kompie i nie maja nic innego do roboty, tylko siedzenia na forach i chwalenia sie swoja znajomoscia anglojezycznych skrotow, chociaz pewnie nawet nie wiesz co tak naprawde znacza.
Pozdrawiam :D HAhahHa :D lol --->znizylam sie do twojego poziomu, zebys nie poczula sie glupio ;)
"nie jej wina ze inne zazdroszcza jej wygladu"- mnie, czytając takie zdania, raczej chce się płakać.
ktoś krytykuje, znaczy zazdrości- to jest śmieszne, stereotypowe podejście.
Zazdrościć to można Jessice Albie albo Jennifer Love Hewitt, a nie jej. Przecież ona ani figury nie ma, ani cery ładnej, a twarz ma napompowaną czymś sztucznym, co mnie obrzydza.
prawie kazda w hollywood ma cos sztucznego w sobie. Przyznam ze Jessica Alba jest ladniejsza od Megan Fox, co nie moge powiedziec o Jen´nifer Love Hewitt. Kazdy ma inny gust i moze cie sie Megan nie podoba, ale uwierz ze jest pelno dziewczyn ktore jej zazdroszcza, znam ich wystarczajaco duzo. I ta zazdrosc ktora powoduje odrazu nienawisc tez mnie smieszy. moze nie zrozumialas dokladnie co chcialam przez to powiedziec.
Niezbyt się zajęłaś argumentacją wcześniej, miała prawo nie zrozumieć. Rzuciłaś tylko kilka śmiesznych zdanek.
To, że się śmieję z Twojej głupizny nie znaczy, że się naćpałam;]
nawet mnie nie znasz i zaraz piszesz ze jestem glupia. jeszcze raz ci mowie ze podalam jeszcze inna mozliwosc.
ciekawe kim ty jestes tak naprawde madralo. pewnie jakis kujon i maniak komputerowy
Nie:-) Nie trafiłaś... Ta druga możliwość była równie żałosna jak ty, dlatego ją pominęłam. Dławiłam się śmiechem jak to przeczytałam.
dobra, wygralas! moze jestem zalosna. a ty jak widac uwazasz sie za najmadrzejsza na swiecie, albo tylko chcesz poprostu tak dlugo dyskutowac az wkoncu wygrasz i poczujesz satysfakcje. nie musisz odpisywac i tak wiem jaka bd odp. : " haha, tarazam sie ze smiechu, jestes glupia itp. "
Nie jestem najmądrzejsza na świecie i wcale się na taką nie robię:-) Tylko cię wyśmiałam, bo miałaś kiepskie argumenty;p A jeśli chcesz żeby cię ludzie traktowali poważnie to najlepiej przytaczaj lepsze argumenty od "ja ją lubię" i "wy jej nie lubicie, bo jej zazdrościcie":-) To tyle Miska na ten temat. Myślę, że za jakiś czas się dostosujesz:)
Jennifer Love Hewitt chyba nikt niczego nie może zazdrościć. Widziałas jak ona teraz wygląda? Ma nogi jak słonica.
Nie Misia, po prostu się śmiałam, bo ja takie zdania kleciłam w podstawówce;] Twoje argumenty zawierały brak argumentów. Dlatego się śmiałam. Takie zdania budują dzieci.
sorry ale nie mieszkam w polsce i nie mam mozliwosci nauczyc sie polskiego tak jak ty geniuszu. i nie powiedzialam ze sie nacpalas podalam jeszcze druga mozliwosc. widze ze nie czytasz do konca i wyciagasz pochopne wnioski.