niby jest juz stary ale i tak seksowny, i taki...hmmm...rozbrajacy...uta lentowany tez jest. po prostu super facet. kocha dzieci i ma ich duzo. jest dobrym mezem,nie zdradza zony. zazdroscic jej tylko :D
Nie będę zgadywał w które miejsce chciała byś go pocałować. Ciekawe wnioski wyciągasz jest utalentowany bo nie zdradza żony i ma dużo dzieci.
ekhm...pocałowałam bym go tam gdzie tylko by chciał... ;) A co do wniosków, to zadnych nie wyciagnełam.. Utalentowany jest - jako aktor i rezyser. A poza tym nie zdradzanie zony to miły "dodatek", bo to nie czesto zdarza sie w hollywood. Tyle!
Jak można zachwycać się nad takim matołem jak Gibson. To kompletny kretyn bez mózgu co udowodnił choćby swoim ostatnim fimem „Pasja”
heheh czytajac twoj komentarz zastanawiam sie kto tu jest matołem.. nawet go nie znasz..a pasji jak nie chcesz to nie ogladaj i daj sobie na wstrzymanie, bo mi szkoda czasu na twoje wypowiedzi
a skad ty wiesz ze nie zdradza zony, ze jest dobrym mezem i ze kocha dzieci? znasz go osobiscie? lol rozbrajaja mnie ludzie wypisujacy takie brednie na podstawie plotek ktore czytaja w glupawych kolorywych czasopismach
i to twoje infantylne pieprzenie "ojej pocalowalabym mela gibsona"... litosci! nie czytaj tyle Bravo Girl bo mozg ci sie lasuje od tego
hahaha! wiesz, kazdy pisze to co chce i to co mysli, wiec nie denerwuj sie tak, bo ci cisnienie skoczy, jak to sa brednie to po prostu nie czytaj, omin - szkoda twojego zdrowia...
a ta litosc to chyba dla ciebie??
jak juz piszesz na forum to licz sie z tym ze ludzie beda to czytali a jezeli piszesz totalne bzdury to licz sie z takimi komentarzami
ja sie nie denerwuje bo nie mam czym ja tylko okazuje dezaprobate dla twojej wypowiedzi
a dla kogo ta litosc? powinnas rozumiec dla kogo bo wyrazilem sie chyba dosc jasno nawet jak dla ciebie
heh...licze sie, licze.. własnie po to tu pisze, zby sie ludzie czepiali g*wien, komentowali, pokazywali swoja mądrość lub głupote.. czego dusza zapragnie. dla ciebie prawda moze byc bzdura, a dla innych pozostanie prawda.
adios