Ba, bardzo wielu!!! Ale ilość nie jest najważniejsza, liczy się głównie jakoś. A wszystkie filmy z Meryl są doskonałe!!! Meryl THE BEST !!! Chyba nikt jej już nie pobije...
no okej, w sumie powinno jechać się po jakości niż po ilości, ale przyznaj, ilość filmów w jakich grała jest wprost proporcjonalny do poziomu jej grania, więc tu mamy wyjątek co do reguły :>
no proszę - taka oczywista ironia w tym temacie, że aż oczy bolą!
A, że nie powinnyście mieć tu dostępu to generalny wniosek po przejrzeniu Twoich wypowiedzi i ocen.
Wypowiedź na forum Biebera - no miód! :D
A ile? 11? "Kudłaty zaprzęg" to jest najwyżej przez Ciebie oceniony film :D
No to raczej strzelam w 9. (Moi małoletni bracia oglądali to w takim wieku)
A już abstrach.ując od konkretnych ocen, to sposób oceniania mówi sam za siebie.
10 dla Meryl i 1 dla Heleny B-C
Śmieszne jak ludzie biorą niektóre rzeczy śmiertelnie poważnie. Jedno pytanie do ciebie kolego - Co Ci to tego? Jeśli ma te 13 czy 11 lat (w co wątpię) to już nie ma prawa oceniać filmów i aktorów, co ty nigdy nie byłeś dzieckiem? To wolny kraj więc się tak nie spinaj.
Mam 15 a KZ oceniłam na 10 ponieważ przywołuje mi miłe wspomnienia z dzieciństwa.
A ten dzieciak na awatarze to chyba on.
Yyy Helenie dałam 10.
Po drugie mam 15
Po trzecie kudłaty zaprzęg nie jest najwyżej po taką samą ocenę ma też kilkanaście innych. Po trzecie ten film to dla mnie cudowne wspomnienia z dzieciństwa a po czwarte nie mam zamiaru już się tłumaczyć takiemu debilnego dzieciakowi.
no żebyś wiedziała :D Też przechodziłem przez ten ciężki okres, więc rozumiem Cię trochę.
A co do komentowania wszystkiego, co napisałem, to powodzenia - trochę jeszcze Ci zostało.
Proponuję jednak najpierw lekturę definicji "ironii" i "sarkazmu" bo kompromitujesz się równo w kolejnych wypowiedziach :)