Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Wow, musi być na prawdę świetną aktorką, grała w strasznie wielu filmach.

weronelka

i to jakich filmach :)
Tak Meryl jest najlepsza! :)

weronelka

Ba, bardzo wielu!!! Ale ilość nie jest najważniejsza, liczy się głównie jakoś. A wszystkie filmy z Meryl są doskonałe!!! Meryl THE BEST !!! Chyba nikt jej już nie pobije...

marylouis

no okej, w sumie powinno jechać się po jakości niż po ilości, ale przyznaj, ilość filmów w jakich grała jest wprost proporcjonalny do poziomu jej grania, więc tu mamy wyjątek co do reguły :>

weronelka

taka świetna że aż dałaś jej 1

CelineMarie

Myślę, że to co napisała to niestety ironia. : /

CelineMarie

No właśnie. Dziwna ona jest.

Anaissa

Boże, widzisz i nie grzmisz!
Dlaczego daje się dostęp do filmwebu 13-to latkom? dlaczego!?

yasioo

Eee. A co ja takiego zrobiłam???

Anaissa

no proszę - taka oczywista ironia w tym temacie, że aż oczy bolą!
A, że nie powinnyście mieć tu dostępu to generalny wniosek po przejrzeniu Twoich wypowiedzi i ocen.
Wypowiedź na forum Biebera - no miód! :D

yasioo

A co ja tam takiego pisałam???

yasioo

A po drugie nie mam 13 lat!
Ta a ty takich mądrych odpowiedzi udzielasz i ocen. pfff

Anaissa

A ile? 11? "Kudłaty zaprzęg" to jest najwyżej przez Ciebie oceniony film :D
No to raczej strzelam w 9. (Moi małoletni bracia oglądali to w takim wieku)
A już abstrach.ując od konkretnych ocen, to sposób oceniania mówi sam za siebie.
10 dla Meryl i 1 dla Heleny B-C

yasioo

Śmieszne jak ludzie biorą niektóre rzeczy śmiertelnie poważnie. Jedno pytanie do ciebie kolego - Co Ci to tego? Jeśli ma te 13 czy 11 lat (w co wątpię) to już nie ma prawa oceniać filmów i aktorów, co ty nigdy nie byłeś dzieckiem? To wolny kraj więc się tak nie spinaj.

Ezix

Mam 15 a KZ oceniłam na 10 ponieważ przywołuje mi miłe wspomnienia z dzieciństwa.
A ten dzieciak na awatarze to chyba on.

yasioo

Yyy Helenie dałam 10.
Po drugie mam 15
Po trzecie kudłaty zaprzęg nie jest najwyżej po taką samą ocenę ma też kilkanaście innych. Po trzecie ten film to dla mnie cudowne wspomnienia z dzieciństwa a po czwarte nie mam zamiaru już się tłumaczyć takiemu debilnego dzieciakowi.

Anaissa

*debilnemu

yasioo

Ten dzieciak na awatarze to chyba ty nie?

Anaissa

no żebyś wiedziała :D Też przechodziłem przez ten ciężki okres, więc rozumiem Cię trochę.
A co do komentowania wszystkiego, co napisałem, to powodzenia - trochę jeszcze Ci zostało.
Proponuję jednak najpierw lekturę definicji "ironii" i "sarkazmu" bo kompromitujesz się równo w kolejnych wypowiedziach :)

yasioo

Nie będziesz mi mówić co mam robić.
Po drugie nigdy nie byłam dobra z polskiego.
Po trzecie NARA - koniec rozmowy.
Pokomentuj sobie jej oceny:
http://www.filmweb.pl/user/Mychaaa/films