Nie mogę uwierzyć, że ktoś taki jak Meryl Streep jest niżej od Michelle Pfeiffer! Przecież Meryl jest lepszą aktorką! Moim zdaniem ona zasługuje na miejsce w pierwszej dziesiątce bo jest jedną z najwybitniejszych aktorek!
Nie ty jedna jesteś tego zdania,ale co zrobi?? A była już tak blisko pierwszej dziesiątki (miała 18 miejsce) i znowu spadła :(
Uważam, że nie ma czym się przejmować. A to dlatego, że ci prawdziwi znawcy talentu Meryl i tak ją kochają. Takie notowania wg mnie są bezsensowne i nieodzwierciedlają umiejętności aktorskich, tylko popularność danego aktora/aktorki.
Uwielbiam zarówno Pfeiffer jak i Streep. Obie są dla mnie wielkimi aktorkami.
Talentu Meryl żadne notowania nie oddadzą. Ci, co mają ją szanować i tak to robią :D Także, w górę serca! ;-)
Moze i zasluguje na miejsce w pierwszej 10, ale to tylko twoja opinia. Wg mnie takze jest bardzo dobra aktorka, bardzo ja cenie i jest jedna z najlepszych aktorek wszechczasow. Ale wole Michelle Pfeiffer, bo to z nia moge ogladac kazdy film, bardziej przyciaga mnie grana przez nia postac, a w moim przypadku z Meryl nie zawsze tak bywa (tzn. czasami brakuje jejtego czegos). Jak widac jest to tylko moja opinia, a widocznie wiekszej liczbie osob jak dotad podoba sie bardziej Michelle, skoro jest wyzej. Zaznaczam ze jest to tlyko ranking i nie trzeba sie tak bulwersowac. Pfeiffer akurat jest bardzo dobra aktorka i napewno nie ustepuje talenetem Meryl Streep, wiec na twoim miejscu wymienilbym takie aktorki/aktorow jak: Keira Knightley, Ewan McGregor, Keanu Reeves, Jason Statham, Jean Reno czy nawet taki Johnny Depp (z pierwszej dziesiatki) - te osoby przed nia, to dopiero ponizenie dla jej osoby.
Ja wcale nie napisałam, że Michelle nie jest dobrą aktorką. Lubię je obie bo posiadają niesamowity talent, jednak wolę Meryl. Tak masz rację. Ja tylko i wyłącznie wyrażam własną opinię. Pozdrawiam :)
Popieram Elenę. Meryl jest świetna, ale Michelle na pewno też niedługo jej dorówna. To nie obraza- po prostu moim zdaniem im aktor starszy tym bardziej doświadczony i lepszy. Ale żeby takie gwiazdki jak sophia bush były wyżej od niej to szczyt świństwa!!! Ja tego nie napisałam, bo teraz część użytkowników pójdzie zaniżać jej ocenę, a to to samo, co te dupki robią meryl... Ja dałam 10 meryl, bo jest genialna, a sophii 3 bo nie podoba mi się ani to jak gra, ani to gdzie gra. Nie ma też żadnych wyróżnień. I wszyscy dają jej 10 za to jak wygląda. Żaaal.
dori1703 masz rację :) Mnie też denerwuje jak użytkownicy tej strony patrzą na wygląd. Oczywiście rozumiem, że lepiej ogląda się film kiedy występuje jakaś ładna i zgrabna aktorka czy przystojny aktor ale uroda powinna być nieco na dalszym planie. Ta strona powstała z myślą o filmach a nie wyglądzie więc powinno się oceniać grę aktorską.