Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

to jest właśnie Aktorka. Przez wielkie A. Z każdym jej filmem jestem coraz bardziej zachwycona jej osobą. Obejrzałam niedawno Wieczór i moja opinia została tylko utwierdzona. Moim zdaniem jest to jedna z największych aktorek naszych czasów.

katatarka

Zgadzam się Mary Streep to wszechstronnie uzdolniona aktorka i każda rola, którą otrzyma jest świetnie odegrana.

katatarka

Maryl świetnie zagrała swoją rolę w ostatnim filmie "Wieczór", jestem zauroczona tym filmem jak i postaciami, które w nim grają.
Pozdrawiam

katatarka

Jej kreacja w filmie, była cudowna. Jestem szczerze zauroczony całym tym filmem, wszyscy aktorzy świetnie wcielili się w swoje role, Oskar za ten film jest więcej niż pewny.

milion1984

Wiesz, za Diabła też Oskar był pewien a dostała go Mirren:/ A jak dużą ( w sensie czasowym)rolę gra Meryl w filmie Evening?
Teraz w kinach są aż 3 filmy z Meryl, aż trudno się zdecydować:D Ale chyba pójdę na Transfer.

Meryl

Dobra aktorka, więc i propozycji do ról nie brakuje. Można ją opisać w samych superlatywach jeszcze nie widziałam filmu, w którym by źle zagrała.

katatarka

Jestem zachwycony tą aktorką, w każdym filmie mnie zaskakuje. Jest jak kameleon, potrafi wcielić się w najtrudniejsze role.