Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 256 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Hej! Mam do Was pytanie. Pisał ktoś już do niej o autograf? Jeśli tak to pod jaki adres, bo na necie jest ich pełno... Czekam na odpowiedzi!!!

marylouis

Nie pisałam do Meryl, ale podobno na ten adres odpisuje?
Meryl Streep
42 West
220 W. 42nd Street
12th Floor
New York, NY 10036
USA
Powodzenia:)

marylouis

Hmmm... można by jeszcze na adres angencji. Podobno też odpisuje.

c/o Creative Artists Agency
2000 Avenue Of The Stars
Los Angeles, CA 90067

Good luck ;p

AnnaFiend

skąd macie te adresy? i czy to potwierdzone, że jest zwrot? dostał ktoś odpowiedź? :-)

Clarissa78

Popatrz sobie ;)

http://www.seeing-stars.com/Search.Shtml

http://gjw.com/cgibin/webdata_Database_StarAddresses.pl?fid=998946188.25406&quer y=Name%3Dmeryl%2Bstreep%26pagenum%3D1%26cgifunction%3DSearch&cgifunction=form

http://www.stefansautographs.ch/

Na tej ostatniej stronie widać, że jest tego wszystkiego hm... sporo XD

AnnaFiend

Aha, tam (na ostatniej stronce) pisze czy dostało się zwrotną wiadomość i mniej więcej jaki okres czasu trzeba czekać na list.

Raz kozie śmierć, trzeba zaryzykować!
Jeszcze do Streep nie wysyłałam, ale coraz częściej się nad tym zastanawiam ;)

AnnaFiend

Dzięki wam wszystkim za te adresy!!! Bardzo mi pomogliście!!! Na pewno w najbliższym czasie wyśle list o autograf do Meryl.

marylouis

Jeszcze parę pytań do was: co załączyć do listu i, co ze znaczkami??? Czekam i z góry dziękuję… Pozdr.

marylouis

kup dwie koperty: większą i mniejszą. Napisz list, włóż do tej większej, a mniejszą też luzem do tej większej. Jeszcze kupon międzynarodowy do listu zamieść (4,50), a znaczek powinien wystarczyć jeden do USA )3,20 bodajże)
Na tej mniejszej kopercie napisz swoje zwrotne dane.

AnnaFiend

Wielkie dzięki, co ja bym bez ciebie zrobiła.... Zaakceptuj mnie na znajomych, dobrze?

marylouis

Przepraszam, że tak późno.
Tak, ja pisałam 21 grudnia i narazie czekam na odpowiedź

marylouise

Obawiam się, że jeszcze sobie poczekasz:) Ja pisałam w maju i dalej nic:( Na szczęście są osoby, które jednak odpisują!:)

marylouis

jak odpisze daj znać :) to ja się na pocztę pofatyguje.

marylouis

Wiesz może kto odpisuje??
Możesz podać adresy?
Mam nadzieje, że odpisze w końcu bo juz chciałam pisac drugi raz... xD

marylouise

I jak? :D Dostałaś odpowiedź? Warto wysłać prośbę o autograf??

marylouis

Dostałaś autograf? :D

użytkownik usunięty
marylouis

No właśnie dostałaś? A czy w ogóle ktoś próbował wysłać prośbę o autograf komukolwiek? i czy dostaliście?

Minęły 3 lata i dalej nic. Właściwie to już o tym zapomniałam, ale skoro już tu jestem to pomyślałam, że warto spróbować znowu. Co wy na to? W końcu to autograf od Meryl!! Wielbiłabym to do końca życia. Tak myślę, że niedługo wyskrobię kolejny list. I będę próbować do skutku.

marylouise

Trzymam kciuki :)

marylouis

Hej mam 13lat i też próbuje napisać list do Meryl streep . Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy można na raz wysłać na te dwa adresy i jak mam napisać na kopercie ??

streeperaleksandrawojcik

Boże widzisz i nie grzmisz. Możesz mi powiedzieć jak chcesz wysłać list w jednej kopercie na 2 adresy? Czy o to ci chodziło?
Nie chcę wychodzić na ważniaczkę,ale naprawdę nie wiesz jak zaadresować kopertę?

marylouis

Jeśli chcesz zdobyć jej prawdziwy autograf a nie autograf nanoszony czy podpisany przez jej sekretarkę,to szukaj adresów Via Venue (VV). Są to adresy,gdzie dana gwiazda aktualnie przebywa,czyli miejsce koncertu,miejsce zdjęć do filmu itp. Ciężko je zdobyć,ale tylko z nimi masz szansę zdobyć jej prawdziwy autograf. Inaczej to stracony czas i pieniądze. Za sobą mam dużo doświadczenia w tym więc lepiej poczekać aż zdobędziecie taki adres...chyba,że będziesz sobie wmawiać każdego dnia,że to jej autentyczny autograf ;) Myślicie,że Meryl,która dostaje tysiące takich listów na wszystkie odpisuje? Niestety to nieprawda.