Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Meryl spadła 13 miejsc niżej...
GŁOSUJCIE!!!
Błagam Was..nie bądźcie śmieszni...

skiinyheart

No nie wierze! jak tak mozna !!! Meryl na 41 miejscu?!?!?!to sie w głowie nie mieści!:|

olshia9

Teraz jest 44 :| NIE WIERZĘ!!!! LUDZIE, TO JAKIŚ KOSZMAR!!!

skiinyheart

Bo się szał na "Mamma mia" skończył...

A tak na poważnie, uważam, że nas, wielbicieli Meryl jest po prostu za mało.

Spójrzcie na jej ocenę ogólną, 7.98. Ma gorszą niż niejedna "topowa" aktorka i to jest nie fair.

Ale cóż, na to już wpływu nie mamy :o/

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli królowej kina !

Corderosa

Zgadzam sie Meryl powinna być przynajmniej w 1 dziesiątce.Mysle ze to z powodu,iż filmu w których gra są mało reklamowane w Polsce.

tom90

Przecież nawet, gdybym zapytała kogoś z mojej klasy (jest nas 27)kto to jest, może ze 2,3 osoby by odpowiedziały, bo oglądały Mamma Mia! Reszta nic! To smutne, ale prawdziwe. Przepraszam, że to napiszę obok MERYL STREEP, ale muszę : oni wolą zacharego efrona i jego laleczkę :| I gdzie tu sprawiedliwość na tym świecie???

Samantha_2

Oj nie wiem Samantha ,nie wiem gdzie ta sprawiedliwość...
Pozdrawiam...

skiinyheart

Nie ma sprawiedliwości. nasze społeczeństwo nie docenia aktorów których nie wywołali afery wokoło siebie a w telewizji mało jest pokazywanych filmów z Meryl.

tom90

Ja jestem na siebie zła, bo w TVN7 pokazali "Pożegnanie z Afryką", a ja tego nie oglądałam. Potem dopiero zobaczyłam w gazecie (dali temu aż 5 gwiazdek). Oglądał to ktoś? Mam czego żałować? Myślę, że dla samej Meryl warto obejrzeć ten film!

Samantha_2

No, i mam jeszcze jedno pytanie: czy Natalie Portman jest naprawdę aż tyle lepsza od MERYL??? Bo ma 27 miejsce, czyli jest prawie na dwa razy lepszym miejscu! A Jerzy Stuhr z 20? A Katarzyna Kwiatkowska??? 14 miejsce??????

Samantha_2

Skomentuję to tak:
Jak mówi moja mama
Śmiech na sali.

Samantha_2

dokładnie! ja tego po prostu nie rozumiem, a co do "Pozegnania z Afryka" to ja sobie nagrałam :D taka sprytna jestem bo musialam sie uczyc.:/ ale jeszcze nie ogladalam, ale mozesz sobie wypozyczyc mysle ze wlasnie dla samej Meryl warto obejzec poza tym widzialam urywki i mysle ze naprawde dobry film poza tym Meryl byla nominowana za niego do Oscara wiec..:)

olshia9

Nie oglądałam filmu od początku..
Ale tak to zarąbisty był ;3
Pozdroo.xp

olshia9

olshia, Meryl do prawie każdego swojego filmu była nominowana do Oscara ;) Hehe, nie ma co. Ta kobieta jest niesamowita!

Samantha_2

Mam nadzieję, że Meryl będzie nominowana.albo nie..mam nadzieję, że Meryl dostanie Oscara za ''Mamma Mia!'' albo chociaż za ''Wątpliwość''(''Doubt'').
Co?!
Tej kobiecie się należy!!!

skiinyheart

Dzisiaj już 50... Żal.pl

Przepraszam fanów, ale Ona się 100 razy bardziej nadaje do TOP 10 niż np. Edward Norton czy Sean Connery.

Ada_Potter

No racja:p głupie o było.:p w kazdym razie fajny film :D

olshia9

ŻAAAAAAAAAAAAAAAAL.
Wiecie dlaczego jest tak nisko? Bo te głupie fanki HSM zaniżają jej specjalnie ocenę.
APELUJĘ DO IDIOTEK: idźcie po rozum do głowy. Jeśli jakowyś posiadacie...
Przepraszam za wyrażenie, ale trzeba być totalnym i niewyżytym mułem, żeby genialnym aktorom dawać 1 pkt, a tym psychodelicznym "aktorom" z polskich telenowel 10.
Wiem, że podobne teksty pisałam już na innych forach...