Co Carter robi na 1 miejscu? Sprawmy by Meryl była na pierwszym, dajmy wszyscy 10. To najlepsza aktorka świata.
Helena też jest bardzo dobrą aktorką, widocznie bardziej popularną (oddano na nią więcej głosów po prostu). Oczywiście Meryl wspaniałą aktorką jest i każdy to wie ;) a 2 miejsce wcale nie odbiera jej wielkości :)
jest bardzo dobrą aktorką , ale na pewno nie lepszą od Meryl .. moja dziesiątka również powędrowała już dawno temu ;)
Nie, nie jest lepsza od Meryl ( ogólnie rzecz biorąc Meryl jest trudno dorównać, co dopiero mówić o byciu lepszym...). Natomiast ja cenię sobie panie i unikam porównywania ich (swoją drogą są baaardzo różne).
Evillie o dziwo to na Helene więcej ludzi oddało głos xp
Miałam na myśli, że większość ludzi zna ją z roli Bellatrix Lestrange albo z "Jak Zostać Królem?". Może jej pierwsze miejsce sprawi, że osoby, które dały 10/10 tylko ze względu na te dwa filmy skłonią się do oglądnięcia innych produkcji z jej udziałem.
A ja się bardzo cieszę, że Helena jest na pierwszym miejscu. Meryl jest o wiele bardziej znana, a pierwsze miejsce Heleny może sprawi, że pozna ją więcej osób ;)
Nie bardzo rozumiem po co w ten sposób nakłaniać ludzi do głosowania? Każdy ocenia aktorów według własnego gustu, prawda? ;) Dla Ciebie jest najlepszą aktorką świata, więc oceń ją na 10, ale nie staraj się wpływać na zdanie innych ;> Pierwsze miejsce Carter jest dla mnie w zupełności zasłużone. Obie panie są DOSKONAŁYMI aktorkami, nie ma co dyskutować na ten temat, ale jednak Helenę oceniam na 10, a Meryl 9.