Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Co Carter robi na 1 miejscu? Sprawmy by Meryl była na pierwszym, dajmy wszyscy 10. To najlepsza aktorka świata.

ferdek_5

Moja dziesiątka powędrowała już do niej dawno temu :)

_meryl_streep_

Helena też jest bardzo dobrą aktorką, widocznie bardziej popularną (oddano na nią więcej głosów po prostu). Oczywiście Meryl wspaniałą aktorką jest i każdy to wie ;) a 2 miejsce wcale nie odbiera jej wielkości :)

mmadelinee

jest bardzo dobrą aktorką , ale na pewno nie lepszą od Meryl .. moja dziesiątka również powędrowała już dawno temu ;)

Streeppers

Nie, nie jest lepsza od Meryl ( ogólnie rzecz biorąc Meryl jest trudno dorównać, co dopiero mówić o byciu lepszym...). Natomiast ja cenię sobie panie i unikam porównywania ich (swoją drogą są baaardzo różne).

Evillie o dziwo to na Helene więcej ludzi oddało głos xp

mmadelinee

Miałam na myśli, że większość ludzi zna ją z roli Bellatrix Lestrange albo z "Jak Zostać Królem?". Może jej pierwsze miejsce sprawi, że osoby, które dały 10/10 tylko ze względu na te dwa filmy skłonią się do oglądnięcia innych produkcji z jej udziałem.

ferdek_5

A ja się bardzo cieszę, że Helena jest na pierwszym miejscu. Meryl jest o wiele bardziej znana, a pierwsze miejsce Heleny może sprawi, że pozna ją więcej osób ;)

Evillie

Meryl coraz bliżej Heleny :) Uda jej się?

kruczi2

Tak, bo jej ocena bardzo szybko rośnie <3

ferdek_5

Nie bardzo rozumiem po co w ten sposób nakłaniać ludzi do głosowania? Każdy ocenia aktorów według własnego gustu, prawda? ;) Dla Ciebie jest najlepszą aktorką świata, więc oceń ją na 10, ale nie staraj się wpływać na zdanie innych ;> Pierwsze miejsce Carter jest dla mnie w zupełności zasłużone. Obie panie są DOSKONAŁYMI aktorkami, nie ma co dyskutować na ten temat, ale jednak Helenę oceniam na 10, a Meryl 9.

użytkownik usunięty
derisive_mirage

Dokładnie. To dziecinada.