Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 059 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Zapraszam na polskie forum fanów Meryl Streep:
http://www.merylstreep.fora.pl/
:)

użytkownik usunięty
Armand

Też serdecznie zapraszam, na forum możecie znaleźć ciekawostki i informacje o Meryl Streep, filmach z jej udziałem i najnowszych produkcjach, interesujących dyskusji nie brakuje! ;))

Armand

fajne forum - na razie z braku czasu tylko czytam, ale wkrótce zaczne się udzielać :)

izolda_1816

Naprawdę warto ;) Dowiecie się o rzeczach o których być może nawet nie słyszeliście.

Armand

Ja mimo, że trafiłam tam z innego źródła to nie żałuję że się zapisałam :) Fajowscy ludzie, śmieszna atmosfera no i sami fani Meryl. Czegóż chcieć więcej? :D

aniagustlik

Zapraszam, zapraszam :) (uwaga: wchodzenie na forum uzależnia ;) )

Armand

Serdecznie zapraszamy na forum wszystkich sympatyków talentu Meryl Streeo! :)

Armand

Olka, nie strasz! :D
Zapraszam, zapraszam =D

Armand

Forum wciąż się rozrasta, więc serdecznie zapraszam do rejestracji! ;)

Armand

Przypominamy o forum. Najlepsze źródło informacji o tej wspaniałej aktorce! :)

qmili

ja tez bardzo lubie to forum, swietni ludzie i niesamowita atmosfera:) polecam wszystkim fanom:)

Armand

Forum??? Jakie forum - to kraj "piekielnych feministek" w którym naprawdę ciężko przetrwać! xD
A tak powaga to ja również zapraszam serdecznie - wspaniała atmosfera, ciekawi ludzie, nieprawdopodobnie wielka "merylowa" skarbnica i oczywiście skład użytkowników - nieprzebrana studnia maniaków do której mam szczęście od niedawna należeć...

Armand

Ja już się uzależniłam, ciągle jestem na merylowo-formuowym haju:) Zapraszam, kto żyw niech, szybko się loguje:)