Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
121 711 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Uwazam Meryl Streep za najlepsza aktorke filmowa swiata jej role w filmach sa poprostu perfekcyjne i tak rozne ze trudno jest nam powiedziec jaka naprawde jest pani Streep i na tym polega prawdziwy kunszt gry aktorskiej byc zawsze kims innym i nie zdradzac swojej prawdziwej osobowsci bo to jest nasz najwazniejszy skarb i to ze Streep pokazla iz mozna byc slawnym i ciagle miec rodzine i nie potrzeba skandali czy innych medialnych ekscesow tylko ukazac nasz talent niby takie proste a tak trudne dla wielu mlodych aktorow wiec dziekuje pani Streep za to ze ukazala nam jak powinna wygladac praca aktora i zarazem idelna postawa czlowiek no nasladowania w realnym zyciu :-)

gua3

Zgadzam się z tym że nigdy do końca nie odkryjemy jaka naprawdę jest Meryl ale ja też podziwiam ją za naprawdę niebywałą skromność a zarazem znanie swojej wartości. Potrafi wspaniale wybrnąć z każdego komplementu że jest najlepszą aktorką wszechczasów. Mam nadzieję że zachwyci nas jeszcze nieraz swoim bogatym kunsztem aktorskim. Pozdrawiam fanów Meryl :)

Maix

Podpisuję się pod tymi słowami dodając, że Meryl jest moim wzorem w życiu codziennym i wewnętrznym.... Bazując na jej biografii którą przeczytałem, na wszystkich informacjach których się dowiedziałem mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że nie znajdzie się na świecie osoba o tak wspaniałej osobowości i sercu... Sam fakt, że ona istnieje działa dla mnie jak ukojenie w trudnych momentach. Pomimo, że już dawno osiągnąłem wiek dojrzałości nikt nie wpływa na moje emocje tak dotkliwie i głęboko jak Pani Streep.... Uśmiech, głoś, śmiech to symptomy doskonałości tej osoby. Zachęcam gorąco do poznania bliżej aktorki i z całego serca życzę jej jak najwięcej sukcesów w przyszłości. Nie ma słów by opisać to, co zrobiła dla nas i w szczególności dla mnie.
Moja wypowiedź może wydawać się dziwna, ale wypływa prosto z serca. Pozdrawiam wszystkich, którzy się o tym przekonali.