Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Znakomita aktorka, uważam , że powinna otrzymać obie statuetki ZŁOTYCH GLOBÓW, a już na pewno za rolę Donny w Mamma Mia. Pozdrawiam

mariolka_pyrz

Zgadzam się. I na pewno będę dziś trzymć za nią kciuki. Szkoda że tego typu imprezy nie są dostępne w telewizji publicznej.
Pozdrawiam ;)

Brilliant_Perfection

Ja próbuję teraz się przespać żebym mogła obejrzeć rozdanie na żywo od 2.00 do 5.00..idiotycznie to brzmi, a nawet idiotycznie mi to wychodzi..
Pozdrawiam ;D

skiinyheart

To nominacje do Oskarów transmituje jakaś telewizja?

h_anka

Miałam na myśli przyznanie nominacji... Tak jakoś niestylistycznie to napisałam.

h_anka

Bo chyba jesteś nie w temacie...
Rozmawiamy o Złotych Globach. :)

Brilliant_Perfection

Tym razem Meryl była podwójną przegraną, ale widać, że szczerze cieszyła się z wygranej dla Kate i Sally. 22 stycznia okaże się, czy dostanie 15 w karierze nominację.

bori_culkin

Że złote globy to wiedziałam.
Ale gdzieś czytałam, że rozdanie Oskarów 22.02, a nominacje 11.01.

h_anka

Nominacje ogłoszą 22.02 ;D
Meryl była dobra kiedy powiedziała do kamery:
''Mamie,Grace,Lou kiss kiss'' czy coś takiego.
:*
Pozdrawiam.xd

skiinyheart

Następnym razem więcej poczytam zanim coś napiszę, żeby sobie wstydu nie robić :> dzięki za uświadomienie

skiinyheart

Kiedy pisałam ''dobra'' miałam na myśli słodka ;D
Pozdro.xd

skiinyheart

Gdzie to widziałaś???
Jest gdzieś w internecie filmik ze złotych globów?

Brilliant_Perfection

Tu jest kilkusekundowy filmik pod tytułem "Gorgeous Meryl kisses to Mamie, Gracie and Louisa." http://pl.youtube.com/watch?v=8aJGRhEBAFc&feature=related
Ogólnie na youtube znajdziesz filmiki ze Złotych Globów.

h_anka

Ja oglądałam rozdanie na żywo, ale dopiero jak obejrzałam filmik na YouTube dowiedziałam się co ona mówi ;D

skiinyheart

Wszystkich zainteresowanych osobą i twórczością Meryl, zapraszam do przeczytania mojego artykułu "Rocznik 1949 razy 3" w styczniowym magazynie kulturalnym online Piana na pianamagazine.com.