Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Czy wam sie tez tak wydaje ze meryl i pierce mieli romans??Czy tylko mi?
w mamma mia calowali sie za kulisami trzymali sie za rece,
i na premierze w londynie zaczeli sie calowac!!
Byli razem ze swojimi rodzinami,, ale ze zdjec z golden globe wyglada na to ze meryl sie z nim klucila:/! haha
A i chodzili do tej samej szkoly i od samego poczatku jak poznal meryl zakochal sie w niej..!! a kto nie!

LOL_14

Szczerze w to wątpię.Czytałam podobne plotki, ale wydają mi się one tak bezsensowne jak oskarżanie Meryl o romans z Nicholsonem.
Meryl zawsze podkreśla jak bardzo kocha Dona ;D
A Pierce w jakimś wywiadzie powiedział, że Kelly jest dla niego najważniejsza najseksowniejsza ;)

skiinyheart

Gdzie ogladaliscie złote globy?!!!!!!!!!?

Brilliant_Perfection

Ja na żywo o 2.00 na HBO.Ale będą powtarzać.Wczoraj były o 22.00 (na HBO2 chyba) i jeszcze kiedyś będą (dokładnie kiedy nie wiem);D
Pozdrawiam.xd

LOL_14

okey moze przesadzam ale w kazdej angielskiej gazecie pisaalo ze mieli romans!! wiemy ze kocha swego meza i itp..ale na koncu w mamma mia ona mu ta koszule rozrywa TO nie bylo zaplanowane:)

LOL_14

Dobra..To ja już nie wiem..;d
A co do tej koszuli..Pierce gdzieś mówił,że Meryl zrobiła to pod wpływem emocji, a on zastanawiał się, czy nie zrobić tego samego jej ;D

LOL_14

Mi też się tak wydaje!Naprawdę chodzili do tej samej szkoły?

LOL_14

czesc, no ja pierwszy raz slysze o tym rzekomym romansie. uwierze jesli zobacze :) o jakie kulisy mamia mia chodzi? mozesz podac link?

LOL_14

A widziałaś zdjęcia z premiery w Londynie gdzie się całowali (nie mówię o pocałunek w policzek bo to raczej nie oznacza romansu) albo zza kulis Mamma mia? Jak tak to podaj link

Kamila_24

ohh zza kulisami bylo tylko ze gadali cos tam
a ja widzialam zdjecia w czasie krecenia mamma mia ze calowali sie przytulali i trzymali sie za reke!1
wpiszcie se na youtube.com Mamma Mia Out takes
tylko z po angielsku mowia,,
cos ze pierce mowi:Nie nie robilismy tego.ale powinnismy
a przy okazji gdzie jest twoj pokuj Meryl!! :P
okey taka jestem tera ooh
nie wiem co mam myslec!o tym ROMANSIE
oki..a 17styczia Mery Byla na premierze filmu watpliwosc.
szkoda ze nie wiedzialam gdzie!

LOL_14

Jakiś podobny tekst Pierce'a do Meryl jest w jednym z dodatków do polskiej DVD Mamma mia, ale wg mnie to były zwykłe żarty. Wszyscy, gdy usłyszeli ten tekst, ryknęli wtedy śmiechem xD

LOL_14

Większej bzdury nie czytałam. Meryl i Pierce to dobrzy przyjaciele. (nawet sobie pożartować na planie nie mogą, bo zaraz przypisuje się im romans) Plotki były, są i będą...
Meryl to wspaniała żona i matka. Kobieta z klasą, wierna swojej rodzinie, w szczególności mężowi. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Pozdrawiam wszystkich fanów Meryl :o)

Corderosa

Moje jest dokładnie takie samo :) Pożartowali sobie na planie i już. Meryl przypisywali też romans z Clintem,myślę że taka chemia na planie nie zaszkodzi ale na pewno nie jest to prawdziwe. A co do tej sceny co mówisz mniemam że chodzi o zdjęcia które się pokazały w internecie jak Meryl całuje się z Piercem na tym "molo" i jak chodzą za ręce po plaży. Byłam zaskoczona gdy je zobaczyłam a nie było takich scen w filmie ale myślę że to było kręcone pod kontem tej piosenki "I have a dream" i nie zostało to wykorzystane.

Kamila_24

Oj dobra dobra
pieprzyc to!!
moze i tylko zartowali
wiem ze jest dobra matka i zona i ze kocha swego meza!
dobra zapomnijmy o tym!!
;/

LOL_14

Mmm, nie sądzę, to raczej zwykła przyjaźń, czy tam znajomość mięzy dwójką aktorów. Meryl ma spore doświadczenie w kinie. Myślisz, że jak się namiętniej całowała to od razu oznacza, że coś ich łączy? Nieee... Zresztą po co o tym w ogóle gadać? :D To jej osobista sprawa, a ludzie robią z takich właśnie rzeczy rozrywkę, bo nie mają innego pomysłu... ;P Ten temat nadaje się na pudelka, albo coś takiego, sory.

kolorowazuz

'cos ze pierce mowi:Nie nie robilismy tego.ale powinnismy
a przy okazji gdzie jest twoj pokuj Meryl!! :P'
Mam płytę. Faktycznie jest tam coś takiego, ale to są jak już wspomniano żarty.
To było mniej więcej tak:
'-Zrobiliśmy to. Jesteśmy tu..
-Ale tak naprawdę to nie zrobiliśmy... Tego.
-Wiem.. Na razie.
*śmiech*
-Ale możemy, mamy czas. Gdzie twoja sypialnia swoją drogą?' xD
To mnie rozwlaiło. Na płycie jest kilka takich ujęć.