Czy wam sie tez tak wydaje ze meryl i pierce mieli romans??Czy tylko mi?
w mamma mia calowali sie za kulisami trzymali sie za rece,
i na premierze w londynie zaczeli sie calowac!!
Byli razem ze swojimi rodzinami,, ale ze zdjec z golden globe wyglada na to ze meryl sie z nim klucila:/! haha
A i chodzili do tej samej szkoly i od samego poczatku jak poznal meryl zakochal sie w niej..!! a kto nie!
Szczerze w to wątpię.Czytałam podobne plotki, ale wydają mi się one tak bezsensowne jak oskarżanie Meryl o romans z Nicholsonem.
Meryl zawsze podkreśla jak bardzo kocha Dona ;D
A Pierce w jakimś wywiadzie powiedział, że Kelly jest dla niego najważniejsza najseksowniejsza ;)
Ja na żywo o 2.00 na HBO.Ale będą powtarzać.Wczoraj były o 22.00 (na HBO2 chyba) i jeszcze kiedyś będą (dokładnie kiedy nie wiem);D
Pozdrawiam.xd
okey moze przesadzam ale w kazdej angielskiej gazecie pisaalo ze mieli romans!! wiemy ze kocha swego meza i itp..ale na koncu w mamma mia ona mu ta koszule rozrywa TO nie bylo zaplanowane:)
Dobra..To ja już nie wiem..;d
A co do tej koszuli..Pierce gdzieś mówił,że Meryl zrobiła to pod wpływem emocji, a on zastanawiał się, czy nie zrobić tego samego jej ;D
czesc, no ja pierwszy raz slysze o tym rzekomym romansie. uwierze jesli zobacze :) o jakie kulisy mamia mia chodzi? mozesz podac link?
A widziałaś zdjęcia z premiery w Londynie gdzie się całowali (nie mówię o pocałunek w policzek bo to raczej nie oznacza romansu) albo zza kulis Mamma mia? Jak tak to podaj link
ohh zza kulisami bylo tylko ze gadali cos tam
a ja widzialam zdjecia w czasie krecenia mamma mia ze calowali sie przytulali i trzymali sie za reke!1
wpiszcie se na youtube.com Mamma Mia Out takes
tylko z po angielsku mowia,,
cos ze pierce mowi:Nie nie robilismy tego.ale powinnismy
a przy okazji gdzie jest twoj pokuj Meryl!! :P
okey taka jestem tera ooh
nie wiem co mam myslec!o tym ROMANSIE
oki..a 17styczia Mery Byla na premierze filmu watpliwosc.
szkoda ze nie wiedzialam gdzie!
Jakiś podobny tekst Pierce'a do Meryl jest w jednym z dodatków do polskiej DVD Mamma mia, ale wg mnie to były zwykłe żarty. Wszyscy, gdy usłyszeli ten tekst, ryknęli wtedy śmiechem xD
Większej bzdury nie czytałam. Meryl i Pierce to dobrzy przyjaciele. (nawet sobie pożartować na planie nie mogą, bo zaraz przypisuje się im romans) Plotki były, są i będą...
Meryl to wspaniała żona i matka. Kobieta z klasą, wierna swojej rodzinie, w szczególności mężowi. Takie jest moje zdanie na ten temat.
Pozdrawiam wszystkich fanów Meryl :o)
Moje jest dokładnie takie samo :) Pożartowali sobie na planie i już. Meryl przypisywali też romans z Clintem,myślę że taka chemia na planie nie zaszkodzi ale na pewno nie jest to prawdziwe. A co do tej sceny co mówisz mniemam że chodzi o zdjęcia które się pokazały w internecie jak Meryl całuje się z Piercem na tym "molo" i jak chodzą za ręce po plaży. Byłam zaskoczona gdy je zobaczyłam a nie było takich scen w filmie ale myślę że to było kręcone pod kontem tej piosenki "I have a dream" i nie zostało to wykorzystane.
Oj dobra dobra
pieprzyc to!!
moze i tylko zartowali
wiem ze jest dobra matka i zona i ze kocha swego meza!
dobra zapomnijmy o tym!!
;/
Mmm, nie sądzę, to raczej zwykła przyjaźń, czy tam znajomość mięzy dwójką aktorów. Meryl ma spore doświadczenie w kinie. Myślisz, że jak się namiętniej całowała to od razu oznacza, że coś ich łączy? Nieee... Zresztą po co o tym w ogóle gadać? :D To jej osobista sprawa, a ludzie robią z takich właśnie rzeczy rozrywkę, bo nie mają innego pomysłu... ;P Ten temat nadaje się na pudelka, albo coś takiego, sory.
'cos ze pierce mowi:Nie nie robilismy tego.ale powinnismy
a przy okazji gdzie jest twoj pokuj Meryl!! :P'
Mam płytę. Faktycznie jest tam coś takiego, ale to są jak już wspomniano żarty.
To było mniej więcej tak:
'-Zrobiliśmy to. Jesteśmy tu..
-Ale tak naprawdę to nie zrobiliśmy... Tego.
-Wiem.. Na razie.
*śmiech*
-Ale możemy, mamy czas. Gdzie twoja sypialnia swoją drogą?' xD
To mnie rozwlaiło. Na płycie jest kilka takich ujęć.