Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 840 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Jeszcze tylko 6 tysięcznych i Meryl będzie pierwsza? Uda się przed końcem tygodnia? :)

kruczi2

Hahaha. Zastanawiam się nad tym od momentu, kiedy tylko dostała Oscara. Zawsze się tak dzieje, że po tej ceremonii jest masowe ocenianie i dodawanie do ulubionych aktorów, którzy zdobyli statuetkę.
Ale ukochanej Streep należy się ta cholerna pierwsza pozycja jak nikomu innemu!

kruczi2

dzisiaj zostały 4 tysięczne ;) Czekamy, czekamy ;)

darek12322

Jeszcze tylko 2372 osób oceni na 10, i Meryl na 1. miejscu!!

wero55

Czyżby jutro miały być 2 tysięczne? :D

kruczi2

Oby nie Helena Bonham Carter zasłużyła na 1 miejsce i mam nadzieję że tam pozostanie...

darkar1998

Zgadzam się, oby nie Helena Helena Bonham Carter ....

Corderosa

Zapomniałem postawić przecinak to by zmieniło sens zdania chodziło mi o to że oby Meryl nie zajęła 1 miejsca bo zasłużyła na nie Helena Bonham Carter...

darkar1998

Zgadzam się z darkar1998, Helena Bonham Carter zasługuje na pierwsze miejsce...

Kinga4321

a czym zasłużyła na pierwsze miejsce Twoim zdaniem?

adamstencli

Jeszcze tylko 3 tysięczne!
A wszystkich, którzy nie czytali wywiadu z Meryl w "Twoim Stylu" zapraszam na bloga ironlady.blog.onet.pl

kruczi2

Czy można jeszcze kupić tą gazetę ???:)

_meryl_streep_

Nie mam pojęcia, ale raczej tak bo to jest marzec 2012 z Agnieszką Dygant na okładce.

kruczi2

OK, bardzo dziękuję, chyba wybiorę się jak najszybciej do sklepu :)

_meryl_streep_

Nie wiem czy nadal Cię to interesuje, ale właśnie dziś byłam w kiosku i kupiłam ten numer, czyli jest dostępny ;)

kruczi2

Dziękuję bardzo za informację :).

kruczi2

Sama Meryl by się powstydziła takich fanów, ten ranking to jakieś wasze bóstwo, i jak będzie na tym pierwszym miejscu to poczujecie się lepiej.

Ezix

Może nie poczujemy się lepiej ale będziemy mięli poczucie, że nareszcie Polacy ją docenili :)

kruczi2

Już jest na 2 ^^ A co, do Ezix, to tak, ja poczuję się lepiej, że została, jak to powiedziała kruczi- doceniona, bo jej się to należy! Kto, jak kto, ale Ta Pani sobie na to chol*rnie zasłużyła!

Angela4b

też tak uważam ;D i trzymam kciuki , że uda się dobić i że będzie na 1 "upragnionym"miejscu

Streeppers

Ona sobie, na to, po prostu zasłużyła! Jest naprawdę świetna. Jest dla mnie przykładem, że trzeba mieć marzenia i do nich dążyć, a mogą się spełnić...

Angela4b

Co do HBC, to uwielbiam ją, jednak wydawało mi się, że Meryl jest raczej wyższa "rangą", czy czymś takim...Ale jak widać myliłam się.