Hahaha. Zastanawiam się nad tym od momentu, kiedy tylko dostała Oscara. Zawsze się tak dzieje, że po tej ceremonii jest masowe ocenianie i dodawanie do ulubionych aktorów, którzy zdobyli statuetkę.
Ale ukochanej Streep należy się ta cholerna pierwsza pozycja jak nikomu innemu!
Zapomniałem postawić przecinak to by zmieniło sens zdania chodziło mi o to że oby Meryl nie zajęła 1 miejsca bo zasłużyła na nie Helena Bonham Carter...
Jeszcze tylko 3 tysięczne!
A wszystkich, którzy nie czytali wywiadu z Meryl w "Twoim Stylu" zapraszam na bloga ironlady.blog.onet.pl
Nie wiem czy nadal Cię to interesuje, ale właśnie dziś byłam w kiosku i kupiłam ten numer, czyli jest dostępny ;)
Sama Meryl by się powstydziła takich fanów, ten ranking to jakieś wasze bóstwo, i jak będzie na tym pierwszym miejscu to poczujecie się lepiej.
Już jest na 2 ^^ A co, do Ezix, to tak, ja poczuję się lepiej, że została, jak to powiedziała kruczi- doceniona, bo jej się to należy! Kto, jak kto, ale Ta Pani sobie na to chol*rnie zasłużyła!
Ona sobie, na to, po prostu zasłużyła! Jest naprawdę świetna. Jest dla mnie przykładem, że trzeba mieć marzenia i do nich dążyć, a mogą się spełnić...