Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Nie orientuje się dokładnie w tych sprawach, bo to pierwszy rok w którym uważniej śledzę Oscary,
ale mógłby ktoś powiedzieć jak to wygląda? Czy ceremonia puszczana jest gdzieś na żywo, a jeśli
nie, kiedy po ceremonii dowiadujemy się o wynikach? Czytam że 2 marca, a potem tutaj
http://www.filmweb.pl/oscary że gala odbywa się w ostatnim tygodniu lutego. Jak to jest? :)

A co do Meryl wielkie, wielkie gratulacje, jeszcze nie widziałam filmu ale czekam z niecierpliwością
na wyniki (choć osobiście mam przeczucie że w tym roku raczej jej się nie uda, ale cóż - bez
względu na wyniki i tak jest poza wszelką konkurencją :)).

elfosz

Um ... filmweb ma aktualne informacje co to daty :-) wydaje mi sie ze w tv to canal + lub hbo moze emitowac gale na zywo, a jak nie to pozostaja live streamy :-) o wynikach na drugi dzien dowiesz sie tu :-). lub sledzic na zywo bo beda aktualizowane podczas trwania gali

elfosz

Gala wręczenia Oscarów odbędzie się 2 marca, data została przesunięta na marzec ze względu na Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Soczi. W poprzednim roku Canal + emitowało ceremonię na żywo, mam nadzieję, że w tym roku będzie tak samo, jeśli nie to gdzieś w internecie na pewno będzie można oglądać Oscary. :)

natalia2206

Dziękuję bardzo za odpowiedź, jeszcze tylko mam pytanie, mniej więcej w jakich godzinach można to oglądać na Canal+? Bo też nie mam pojęcia o której gala zaczyna się w LA. :)

elfosz

Canal + transmituje również relacje ze studia, która w tamtym roku roku rozpoczęła się godzinę przed ceremonią. Gala wręczenia Oscarów zaczyna się o 2:00. :)

natalia2206

Okej, ślicznie dziękuję za pomoc :)