Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

To mi się podoba :) Maryl znowu pierwsza ;D

ania_7

I dobrze ;) To też mi się podoba ;D
Pozdrawiam wszystich jej fanów :o)

ania_7

tak w ogóle, kim była aktorka która zajęła jej miejsce :> ?

gsfdfdsa

heh pewnie ładną buzię miała :)
a Meryl jest the best :))

teclado

Znowu druga!!!! Co za gówniany portal ! Żebyśmy musieli walczyć o to żeby Meryl była pierwsza ?? Przecież to oczywiste, że powinna cały czas być na pierwszym

Kamila_24

Hmm na tym polega paranoja tego portalu, że tu każdy może mieć 1 miejsce ... wystarczyłoby wprowadzić pewne ograniczenia, chociażby jakieś pisemne uzasadnienia do sowich ocen, to połowa jak nie więcej użytkowników (dających 1 lub 10) nie głosowałaby(nie chciałoby im się tyle czasu na tym spędzać) ... ale to gdybanie ...
Ja nie bd dawał jej specjalnie 1, żeby spadła z tej pozycji, bo jak dotąd nie widziałem jej roli w żadnym filmie, ale niesmak pozostanie, gdyż lepsza od pierwszej 50 na pewno nie jest ...

mck9

no tak, no tak, meryl teraz jest druga. przynajmniej na pierwszym znajduje się Winslet, a nie jakaś początkująca aktoreczka z 1 filmem.

gsfdfdsa

i znowu pierwsza :D wg mnie w pełni zasługuje na to miejsce ;)

użytkownik usunięty
mck9

Fakt, paranoja.. Np. dziś, owszem, Meryl jest na pierwszym miejscu (na szczęście), ale np. Audrey Hepburn jest na 12, Vivien Leigh na 24, Juliette Binoche na 27, Susan Sarandon na 52 itd. itd. itd. podczas gdy Natalie Portman jest na 7.. ;D
No i tyle w tym temacie, niestety..