Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 840 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Ratujmy ją , jako najwięksi fani musimy !!
Jest na 3 miejscu w rankingu !!
Ludzie trzeba coś zrobić
!! Musi być na 1 , jest tego warta !!

użytkownik usunięty
Meryl_Best

La cretina.

Skoro jest na trzecim, to chyba znak, że nie zasługuje na pierwsze. Po za tym Helen i Penelope są lepszymi aktorkami niż Meryl. Jeszcze kilka mogłoby ją wyprzedzić.

patrykDJ2009

Jeżeli Helen i to coś są lepsze od Meryl to kto w takim razie jest najlepszą aktorką w dziejach kina ?

Meryl_Best

Spokojnie - powróci na pierwsze miejsce - jest absolutnym wirtuozem współczesnego kina i nie potrzeba zakładać osobnych wątków o jej powrót na miejsce pierwsze - jej geniusz obroni się sam...

tomaszdarwin

Meryl była jest i będzie najlepsza na świecie nawet jeśli nie będzie na pierwszym miejscu przez jakiś głupków którzy nie potrafią ocenić talentu od farta... Jeśli Penelope i Helena są lepsze od Meryl to 2+2=5 xD
I jak napisano u góry geniusz obroni się sam!!!

Meryl_Best

Ode mnie ma dychę:-) Bo jest tego warta:-)

evula_2

Dajcie już z tym spokój.. I tak dla swoich fanów jest zawsze na pierwszym miejscu i głupi ranking nie ma większego znaczenia, bo my znamy wartość Meryl <3

Brilliant_Perfection

a kto to jest ? hehehehe :D nawet jej nie kojarze z zadnej dobrej produkcji, jest warta co najwyzej 100 albo i dalej, ale sie usmialem :D

Meryl_Best

Ratować tak wspaniałej aktorki jak Meryl nie trzeba-ale na 1 miejscu już jest,pozdrawiam!

Meryl_Best

arni_w11 jeśli nie wiesz kim jest najlepsza aktorka w dziejach kina to nie wiem, co robisz na filmweb'ie a konkretnie na forum właśnie o niej... Żadnej dobrej produkcji z nią nie widziałeś? Więc nie wiesz, co to "dobra produkcja".
Polecam stronę zal.pl lub smutek.com

tomaszdarwin

Skoro nie widziałeś żadnego filmu z Meryl to z jakij racji dałeś jej 1 ??? Może najpierw zorientuj się a potem oceniaj ;/

Brilliant_Perfection

Meryl jest absolutnym numerem jeden.
Nieważne, czy w rankingach jest ósma, trzecia czy dwudziesta, uważam że takie rankingi są do bani. Jakim cudem Jane Fonda lepsza od Streep ?

Meryl_Best

Szczerze wam powiem że nawet nie wiedziałam że tu jest coś takiego jak ranking(choć długo korzystam z tej strony). Przez to że chciałam poczytać trochę o Jane Fonda(8) dowiedziałam się i chyba żałuję że to zrobiłam. Jakie to ma znaczenie, dla mnie Meryl ma 10 i nie ważne jak myślą inni.....co to za chory tekst"ratujmy Meryl"....sory ale nie łapię!!!
Inny teks o rzekomym przypuszczalnym niezasłużeniu na pierwsze miejsce też jest nie na miejscu bo jak widzać ten ranking to czysta kpina!!!!
pozdro

kasikzaki

Znów jest na 3, ale niedługo pewnie pojawi się na 1!!! Najważniejsze, że utrzymuje się na szczycie, to już coś o niej mówi...Moim zdaniem to duży aktorski sukces ;) :D

I jak już ktoś wyżej powiedział 'fani wiedzą ile jest warta', także dla ludzi doceniających jej niesamowity talent, ranking, jest bez znaczenia...:)