Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Meryl kończy dziś 60 lat :) Wszystkiego najlepszego :)

Milimetr

Mojej ukochanej, przecudownej, przeuroczej, przesexownej, przepieknej, inteligentnej, obdarzonej największym talentem od samego Boga, aktorce, kobiecie, matce, zonie i wspanialemu czlowiekowi w dniu jej 60 urodzin zycze z glebi szczerwgo serca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, oby ten piekny usmiech nigdy nie znikal z jej pełnej ciepła twarzy, a serce bylo nadal tak pelne milosc i zywczliwosci! Powodzenia w dalszej karierze, samych radosnych dni, łez szczescia, ciepła ogniska domowego i zdrowia!!!

100 LAT MERYL STREEP!!! I love you :*

xJuliettx

"Mojej ukochanej, przecudownej, przeuroczej, przesexownej, przepieknej, inteligentnej, obdarzonej największym talentem od samego Boga, aktorce, kobiecie, matce, zonie i wspanialemu czlowiekowi w dniu jej 60 urodzin zycze z glebi szczerwgo serca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, oby ten piekny usmiech nigdy nie znikal z jej pełnej ciepła twarzy, a serce bylo nadal tak pelne milosc i zywczliwosci! Powodzenia w dalszej karierze, samych radosnych dni, łez szczescia, ciepła ogniska domowego i zdrowia!!!

100 LAT MERYL STREEP!!! I love you :*"

Podpisuję się pod tym! Meryl kochamy Cię!!! :D :*

Milimetr

Najlepsze życzenia dla najwspanialszej, najładniejszej, najlepszej aktorki wszech czasów.Życzę 100 lat, mnóstwa wspaniałych ról, jeszcze kilku nominacji do Oskara, kilku Oskarów:) oraz wszystkiego naj naj nnaj najlepszego!!!!!!!!!!!

kasia_1493

Co tu więcej pisać po prostu Wszystkiego najlepszego! Kocham Cię Meryl :*

Kamila_24

Wszystkiego najlepszego Merylko ;D
Meryl jest najlepsza :D

użytkownik usunięty
fabcos

Najlepsza, jedyna, arcyaktorka - Meryl Streep. Nasza kochana Meryl :*

Milimetr

Wszystkiego najlepszego Meryl! Jesteś najlepsza!!!

użytkownik usunięty
harendziak

Cóż już wszystko wymieniliście czego można jej życzyć :D
Ja się dołączam
Wszystkiego najlepszego Meryl :)

Nic dodać,nic ująć :)
Wszystkiego najlepszego Meryl! :*:*:*

SmallCrime

Sto lat, sto lat, niech żyje Merylka nam!

Milimetr

Wszystkiego najlepszego naszej kochanej Merylce!!!! Niech gra dla nas jak najdłużej!!!

Milimetr

1oo lat! You're simply the best! Aby twój uroczy uśmiech nigdy nie schodził z twojej pięknej twarzy! ;)