Mojej ukochanej, przecudownej, przeuroczej, przesexownej, przepieknej, inteligentnej, obdarzonej największym talentem od samego Boga, aktorce, kobiecie, matce, zonie i wspanialemu czlowiekowi w dniu jej 60 urodzin zycze z glebi szczerwgo serca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, oby ten piekny usmiech nigdy nie znikal z jej pełnej ciepła twarzy, a serce bylo nadal tak pelne milosc i zywczliwosci! Powodzenia w dalszej karierze, samych radosnych dni, łez szczescia, ciepła ogniska domowego i zdrowia!!!
100 LAT MERYL STREEP!!! I love you :*
"Mojej ukochanej, przecudownej, przeuroczej, przesexownej, przepieknej, inteligentnej, obdarzonej największym talentem od samego Boga, aktorce, kobiecie, matce, zonie i wspanialemu czlowiekowi w dniu jej 60 urodzin zycze z glebi szczerwgo serca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, oby ten piekny usmiech nigdy nie znikal z jej pełnej ciepła twarzy, a serce bylo nadal tak pelne milosc i zywczliwosci! Powodzenia w dalszej karierze, samych radosnych dni, łez szczescia, ciepła ogniska domowego i zdrowia!!!
100 LAT MERYL STREEP!!! I love you :*"
Podpisuję się pod tym! Meryl kochamy Cię!!! :D :*
Najlepsze życzenia dla najwspanialszej, najładniejszej, najlepszej aktorki wszech czasów.Życzę 100 lat, mnóstwa wspaniałych ról, jeszcze kilku nominacji do Oskara, kilku Oskarów:) oraz wszystkiego naj naj nnaj najlepszego!!!!!!!!!!!
Cóż już wszystko wymieniliście czego można jej życzyć :D
Ja się dołączam
Wszystkiego najlepszego Meryl :)