Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

autograf

użytkownik usunięty

Czy pisał ktoś do Meryl o autograf? Ja bym bardzo chciała, ale nie wiem na jaki adres, bo jest kilka podanych

Wrzuć je tu, ja wrzucam te co mam:) Najlepiej napisać na wszystkie, może jest większa szansa, że odpisze...
Meryl Streep
42 West
11400 W. Olympic Blvd
Suite 1100
Los Angeles, CA 90064
USA
to do niej a do agencji to ten :Ms. Meryl Streep
Creative Artists Agency
2000 Avenue of the Stars
Los Angeles, CA 90067
List już napisałam, tylko wysłać. Może moje marzenie się spełni... Marzenia się spełniają:) Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
anialek36

ja mam taki sam jak twój pierwszy,
drugi jest też idenntyczny, ale z USA na końcu

Meryl Streep
c/o Creative Artists Agency (CAA)
2000 Avenue Of The Stars
Los Angeles, CA
90067

w sumie cały czas to samo...

Szkoda, że nie mamy do niej namiarów na Nowy York, gdzie mieszka:( Pisze na te, co mam, a nóż widelec się uda...

użytkownik usunięty
anialek36

to ja dla odmiany wysyłam na ten pierwszy. Zobaczymy. Jakby coś do daj znać czy dostałaś odpowiedź. A kiedy pisałaś?

ja wysyłam na ten :

Meryl Streep
42 West
220 W. 42nd Street
12th Floor
New York, NY 10036
USA

a tak w ogóle to co piszecie?

tylko prosicie o autograf cy piszecie taki list w którym opisujecie co oniej myślicie itp? ^^ pytam z ciekawości :D

użytkownik usunięty
Illusion_

w związku z tym, że moje możliwości co do języka obcego- nie piszę za wiele. najpierw trochę chwalę, a później proszę o autograf :D

Najpierw się przedstawiam, potem piszę, że ją uwielbiam i filmy, w których gra itd. Piszę też o historii zahaczając o film "Wybór Zofii" i jego antypolskość, potem jeszcze chwalę, a na końcu pozdrawiam i życzenia składam. No i oczywiście piszę o swoim największym marzeniu i o tym, że jeśli dostanę jej autograf, to ono się spełni:)

anialek36

no ja napisałam taki list, w którym się przedstawiłam i napisałam jaka to ona jest wspaniała xDD. do tego napisalam o rysunku ktory z listem chce wyslac :D bo rysuje ^^ i ją nasrysowalam :DD no i wlasciwie to jeszcze moglabym wam wymieniac i wymieniac co tam zamiescilam ale nie ma sensu^^ no i sie zastanawiam czy ten list trafi do Meryl czy do jej agencji? ^^ bo wolalabym zeby trafil do Meryl :]]] ze wzgledu na rysunek i to co tam nawypisywałam xDD

użytkownik usunięty
Illusion_

ja dałam swoje zdjęcia. mam nadzieję, że je podpisze

Illusion_

Ciezka sprawa bo jestem pewna za listy nie trafiaja do Meryl tylko do jej agnecji... A Meryl pewnie nigdy ich na oczy nie wiedzi, smutne ale prawdziew :(

użytkownik usunięty
xJuliettx

właściwie to jeśli by się ktoś podpisał za Meryl, a ja bym się o tym nie dowiedziała to by mi nie przeszkadzało

no tak ;]]] ale ja myśle, że listy trafiają ;] no napweno w agencji je czytają i wgl. ale duuzo osob pisze tylko, ze chce autograf, a malo kto pisze taki list, w ktorym tam opisuje "to i owo" ;]] i mam nadzieje, ze takie listy oni przekazuja dla Meryl xD a nawet jak nie to nic :D ja zawsze optymistycznie bd wierzyc ze ona przeczytala moj list xD

użytkownik usunięty
Illusion_

a najlepiej się nie zastanawiać czy przeczytała czy nie. Mam nadzieję tylko, że graf przyjdzie.
Wysyłałyście SASE?

mi nie zależy na autografie tak, jak na tym, żeby przeczytała mój list. I chciałabym dostać odpowiedź. ^^ Marzenia xDD

SASE?? że co?

użytkownik usunięty
Illusion_

tzn. też bym chciała, żeby odpisała, ale nie mam jakiejś wielkiej szansy na to.
A sase to czyli wysyłaci do niej list a w środku dodajecie jeszcze jedna kopertę zaadresowaną do siebie z naklejonym znaczkiem.

To jest właściwy adres:

Meryl Streep
c/o Creative Artists Agency
2000 Avenue Of The Stars
Los Angeles, CA 90067
USA

czyli ten który aniaxi1 podała. Jest sprawdzony, oglądałam na zagranicznej stronie, i ludzie pisali, że dostali autograf. Ja juz też mam gotowy do wysłania list. Pozdrawiam fanów.

Mam już autografy Johnnego Deppa, Robina Williamsa, Morgana Freemana.
Wysłałam wczoraj do Toma Hanksa i Leo DiCaprio.

bs85

a no taak :D lol a jakie znaczki trzeba ? xDD

Meryl Streep
42 West
220 W. 42nd Street
12th Floor
New York, NY 10036
USA

na ten też podobno przychodzą autografy.

Illusion_

List z prośba + kupon miedzynarosowy (4,50zł) + zaadreasowana do siebie koperta (A5). To wysłać najlepiej w kopercie A4.

użytkownik usunięty
bs85

kupon międznarodowy podobno likwidują:/

Podobno.

Kupiłam 3 dni temu, i nic podobnego nie słyszałam. To raczej nieprawdopodobne, bo jest to kupon. który można wymienić w innych krajach na ich znaczek. Na stronie Poczty Polskiej pisze wszystko:)
Choc jak niektórzy pisali nie na każdej poczcie mają kupony.. U mnie zawsze są:)