Lepszą aktorką jest Meryl, ale to jest moje zdanie. Jeśli byś zapytał fana Heleny to on raczej by wskazał odwrotnie :) No ale za Meryl przemawiają 3 Oscary i mnóstwo nominacji, a Helena z tego co się orientuje to nawet Złotego Globa nie ma nie wspominając już o Oscarze. ^^
Meryl jest genialną (moją ulubioną) aktorką i moim zdaniem jest lepsza, ale Helenę też uwielbiam i uważam, że również gra świetnie (wczoraj oglądałam "Enid" z nią-to było coś) :)
Moim zdanie lepsza jest Meryl, ale to może dlatego, że z Heleną widziałam tylko Harrego Pottera
Obie uwielbiam i chyba nie potrafię określić, która z nich jest lepsza.. Każda ma swoje znakomite jak i gorsze role, chociaż muszę stwierdzić, że obydwie kocham jednakowo :)
Moim zdaniem Meryl, ale to chyba dlatego, że jej filmy już chyba wszystkie widziałam a HBC tylko Pottera i "Fabrykę Czekolady" tak wiem bardzo mało,dlatego też nie mogę zbytnio o tej aktorce nic powiedzieć...
Zdecydowanie Meryl i szczerze mówiąc jestem zaskoczona, że Helen jest na pierwszym miejscu. Jeszcze zanim sprawdziłam kto figuruje jako number one w życiu na myśl nie przyszłaby mi własnie ona. Owszem jest dobra, ale biorąc pod uwagę całokształt uważam, że to miejsce należy się Meryl.