Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

czy Helena Bonham Carter, która waszym zdaniem jest lepsza

sobol1237

Lepszą aktorką jest Meryl, ale to jest moje zdanie. Jeśli byś zapytał fana Heleny to on raczej by wskazał odwrotnie :) No ale za Meryl przemawiają 3 Oscary i mnóstwo nominacji, a Helena z tego co się orientuje to nawet Złotego Globa nie ma nie wspominając już o Oscarze. ^^

użytkownik usunięty
iwona1996

Jestem fanem Heleny, a uważam, że Meryl jest lepsza.

iwona1996

Zgadzam sie Meryl jest GENIALNA :3

sobol1237

Tak samo dobre :) Ale osobiście bardziej lubię Helenę.

sobol1237

Uwielbiam obie te aktorki, ale myślę, że meryl jest jednak trochę bardziej doświadczona i lepsza:)

sobol1237

Meryl jest genialną (moją ulubioną) aktorką i moim zdaniem jest lepsza, ale Helenę też uwielbiam i uważam, że również gra świetnie (wczoraj oglądałam "Enid" z nią-to było coś) :)

użytkownik usunięty
sobol1237

Moim zdanie lepsza jest Meryl, ale to może dlatego, że z Heleną widziałam tylko Harrego Pottera

sobol1237

Obie uwielbiam i chyba nie potrafię określić, która z nich jest lepsza.. Każda ma swoje znakomite jak i gorsze role, chociaż muszę stwierdzić, że obydwie kocham jednakowo :)

sobol1237

Moim zdaniem Meryl, ale to chyba dlatego, że jej filmy już chyba wszystkie widziałam a HBC tylko Pottera i "Fabrykę Czekolady" tak wiem bardzo mało,dlatego też nie mogę zbytnio o tej aktorce nic powiedzieć...

sobol1237

Zdecydowanie Meryl i szczerze mówiąc jestem zaskoczona, że Helen jest na pierwszym miejscu. Jeszcze zanim sprawdziłam kto figuruje jako number one w życiu na myśl nie przyszłaby mi własnie ona. Owszem jest dobra, ale biorąc pod uwagę całokształt uważam, że to miejsce należy się Meryl.

WaitForMe

*Helena