Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Cześć :) . Od jakiegoś czasu marzy mi się plakat z Meryl. Szukałam na ebayu, ale jest niewielki wybór, w dodatku są drogie. Najlepszym wyjściem byłoby przesłanie do drukarni dużego zdjęcia. Dlatego jeśli ktoś z Was posiada takowe w swojej kolekcji (przynajmniej 200 KB), prosiłabym o wysłanie na paulina0604@op.pl. Z góry dziękuję ^^

everloving

Mam dokładnie ten sam problem a więc bardzo bym prosiła o zdjęcie wysokiej rozdzielczości na meila szopen14@02.pl
Dzięki ;)

szopen14

ja też chciałam plakat z Meryl, ale cierpliwie czekałam, aż w końcu utrafiłam perełkę na allegro z 86 roku z Pożegnania z Afryką (z przesyłką 50zł) Może warto poczekać?

patrycj

Szczęściara :] . Ja niestety ostatnio solidnie nacięłam się na allegro ;/ . Ale masz rację, będę czekać. A zdjęcie musi być jeszcze większe, miałam 905 kb i można je wydrukować na formacie max. 50x60 cm, pytałam w drukarni.

everloving

Napisz mi e-maila na anialek123@poczta.onet.pl Postaram się wysłać Ci jakieś duże zdjęcia, może coś wybierzesz... Pozdrawiam

everloving

Na stronie www.allposters.pl jest duży wybór. Pozdrawiam
http://www.allposters.pl/gallery.asp?startat=%2Fgetthumb.asp&CID=1632034B7BBB4D7 0A6CD6142CB9AFB87&txtSearch=streep&imageField2.x=0&imageField2.y=0

lemon5

Tylko, że są drogie i niezbyt duże ;/ .