Sama nie umiesz grać(jak tak sądzisz to po co wogóle się odzywasz?), gdybyś umiała to byś pokazywała się na scenie, a tego nie robisz, jak mniemam. Dobrze gra, poprawka: bardzo dobrze gra. Niektórzy tacy młodzi aktorzy gapia się w kamerę, albo sztucznie wychodzą na zdjęciach a on jest nadzwyczaj naturalny.
ale z was wszystkich zygmunty! Ja suzy gram najlepiej YEAH do kwadratu gram najlepiej, wygladam najlepieji jeestem najlepsza! suzy na prezydenta Mrs Zięba
ta chciałabyś:D wiesz...sory ale ja nie rozdaje numerów bez zgody a Michał raczej nie chciałby żeby KOLEJNA laska do niego pisała bo moja przyjaciółka się o tym przekonała...
ja też za nim nie przepadam... :|
a co do smsów to poprostu...
BUAHAHAHAHAHAHAHAAAA!!!!!!popr ostu nie mogę...!!! ;)
grac, to gra srednio, dla mnie jest raczej przezroczysty, nie zwraca sie na niego zbytnio uwagi, albo poprostu niektorych wkurza
co do smsów to nic dodac nic ujac ;). NAwet jesli ktos pisalby sobie te smsy to raczej nie chwalilby sie na prawo i na lewo... no ale coz polska mlodziez ;p
zaraz sie zrzygam...."michał nie chciałby żeby kolejna laska do niego pisała...". Żal mi tych ludzi...
Chłopak umie grać, warto zauważyć ile on ma lat, dobrze rokuje. Sęk w tym czy będzie grał, w czym będzie grał. Przynajmniej ma poprawną wymowę, nie gapi się w kamerę, widać że kwestie z niego wychodzą lekko, a nie w pocie czoła stara sobie przypomnieć kiedy co ma powiedzieć.
Lepiej poczekać i dopiero się przekonać. Na wspólnej to nie jest miejsce gdzie ktokolwiek może się popisać aktorską grą. Czekam na coś bardziej ambitnego.