Michael Cera

Michael Austin Cera

7,4
13 751 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Cera

Ma coś w sobie takiego...

użytkownik usunięty

że musi mieć potężne znajmomości.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
aplauz

nie o to chodzi, on jest irytujący z wyglądu, i nie ma ekranowej charyzmy, oczywiście moim zdaniem, myślę, ze takie czy inne pochodzenie nie odgrywa roli, bardziej znajmości

A ja myślę że bycie żydem w hollywood to atut który pomaga zdobyć karierę.

użytkownik usunięty
aplauz

nie sądzę :) weź sobie zobacz nominowanych do Oscara np. w tym roku, teoria leży, oczywiście dużo wytwórni filmowych zostało założonych przez Żydów ze Wschodniej Europy, MGM, Weinstein itd. ale szczerze to ja tego nie widzę wśród aktorów/aktorek, weź sobie zobacz ranking np. na filmwebie i przeanalizuj pierwsze 50 pozycji, najbardziej uprzywilejowana grupa aktorów/aktorek to Brytyjczycy, bo są lepsi i tansi od Amerykanów, tam widzę zachwianie, a Cera to jest czwarta liga aktorska

twoja stara

użytkownik usunięty
John_Melendez

pomyliły ci się tematy dziecko :)

mysle ze jestes debilem. szkoda ze nie wyjasnisz jak rozumiesz slowo ekranowa haryzma bo cie usunieto

Movie_Crash_Man

To znaczy, że chce się danego aktora oglądać, kiedy tylko pojawi się na ekranie, nawet w kiepskim filmie. Ten pejs za to nie ma za grosz charyzmy, zwykły muł. Gra jakby to robił za karę. Teraz rozumiesz, mentalny eunuchu?

Volfram

nie gra za karę. normalnie gra. koleś po prostu się nie spodobał z wyglądu przypisujesz jemu więc fałszywe negatywne cechy

Volfram

zobacz ile on ma nominacji za grę aktorską. ty jesteś pół mózgiem ?

Movie_Crash_Man

Obecnie nagrody G... znaczą. Nawet Oscara dostać to "siara". Pejs dostaje nagrody, bo jest pejsem. Czego nie trybisz?

Volfram

tak samo jak inni najlepsi aktorzy ? ...

aplauz

...

Masz rację!

A ja cenię jego grę od lat.
Jego pierwsza scena w nowym Twin Peaks to mistrzostwo - polecam.

chris99

Pierwsza i jak się okazało ostatnia.

To samo pomyślałem, jak dla mnie bardzo irytujący.

użytkownik usunięty
orzelek2222

on i Jesse Eisenberg, ale Cery bardziej nie dzierżę. irytujące jest w nim wszystko. tak zwana "punchable face".

czy ty jestes punchable face też ?

czyli za wyglad zostaje skreslony i przypisywane sa jemu same zle cechy > zobacz ile on ma nagrod za gre aktorska. a ty jestes tez punchable face czy nie i też to determinuje czy masz jakąś wartość ? ,)))) OSIAGNALES tyle co on zaleznie czy jestes PUNCHABLE FACE czy nie ? ;)

banda zazdrosnych perfidnych sadystycznych spiskujących pełnych jadu polaczkow

użytkownik usunięty
Movie_Crash_Man

Wiesz, czym jest w ogóle sadyzm? Półgłówku.

a ty wiesz 1/64 mózgu ?

Głupkowato wygląda.