Michael Clarke Duncan

8,7
18 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Clarke Duncan

Śmiem twierdzić ze Pudzian by miał cięzki orzech do zgryzienia ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Chimeria

z całym szacunkiem do pudziana ale chyba nie dal by rady...
Czemu... Poprostu...
pudzian moze jest wiekszy, moze i nawet silniejszy, ale z tego co wiem to bić się nie umie... a michael tak... do roli w " Król Skorpion" przez 4 miesiące trenował sztukę walki...

farmer6800

Bez przesady - Michael jest duży, ale nie tak nabity jak Pudzian. Nie miałby wiele do powiedzenia w walce z Pudzianem. To tak samo jak porównywać Bruce Lee i Matthew McGrory. Różnica wzrostu wielka, ale wiadomo kto lepiej się bije.

farmer6800

Ktos tu wspomnial o stallonne, ze niby sie przyznal do brania koksu.
Owszem przyznał sie ale do zazywania testosteronu a nie zadnych sterydów(ktory nie jest koksem ale naturalnym hormonem meskim, od ilosci ktorego zalezy synteza bialek w watrobie, czyli mowiac po ludzku jak bierzesz testosteron to ci szybciej miesnie rosną- tylko ze fiolka testosteronu mówie o wysoko stęzonym roztworze a nie o proszku z neta kosztuje kolo380$ fiolka 15ml.) i nawet stallonne mial z tego powodu nieprzyjemniosci bo zanlezli to u nigo na lotnniku w katarze i mial nawet proces-.umozony.

a co do pudziana to sile moze ma ale nie tak duzo na ile wygląda w koncu ile on ma w tych napompowanych raczkach białka a ile glukozy i wody

a big mike jest spoko koles i gra naprawde fajnie
a pudzian no cóz do klatki z jaskiniowcem

_maestro_x

stallonne bral koks razem ze szwarcenegerem trenujac do filmow a w to co sie przyznal publicznie moze sobie wsadzic w pupe
a co do pudziana to juz smiech lol jak pudzian moze miec troche sily skoro ma jej w h** i jest kilkukrotnym mistrzem swiata w strongmenach zaden z kulturystow w zawodach silaczy z nim nie mial by szans

Szajba

Nie liczą się mięśnie chodzi bardziej o technikę
Pozdro :D :) ;) ;p

Szajba

Fascynujący temat :) Też się tym interesowałem (masą ale bez sterydów) ale bez przesady... To nie ten portal. A zadawanie pytania kto kogo by pokonał to zaiste na poziomie podstawówki. Albo zwykła prowokacja :)
Udana :)

Wojtulek

Co to za bezsensowny temat i porównanie, Michael jest aktorem, nie zawodowym sportowcem a Pudzian trenuje od wielu lat i jest kilkukrotnym mistrzem świata, masa w tym ,,pojedynku" niema znaczenia

Szajba

po pierwsze tu nie ma mowy o zadnym koksie, przynajmniej ze strony M.Pudzianowskiego - sportowcy sa zawsze badani, a tym bardziej w ich dyscyplinie, lub podobnych(np. podnoszenie ciezarow)
po drugie mariusz cwiczyl karate , i byl dobry. mial nawet zaproszenie aby zaczac kariere, (po tym jak zrezygnowal z zawodow StrongMan) w kombinacji chyba m-1. zero szans dla murzynka

Szajba

aha , tak na marginesie, raczej gdyby sie spotkali, to by sie napili i co najwyzej porownali biceps(jak juz by byli wstawieni ;])

Szajba

Szajba vs. Pudzian, śmiem twierdzić, że byłbyś jak orzeszek w dziadku do orzechów

Szajba

Hahaha dobre dobre xD A co do aktora to fajny, dobrze gra

Szajba

pudzian moglby miec troche problemow ze wzgledu na wzrost Duncana, ale jest od niego silniejszy i trenowal boks oraz karate kyokushin-ma 4 kyu(ja mialem 8 ;P)jesli ktos trenowal to wie ze zielonego pasa nie przyznaja za nic wiec mysle, ze pudzian by wygral

co do sterydow to znajomy mi mowil wyczytal jest jakby "granica" ktora moze osiagnac biceps bez sterydow, a pudzian ma kilka cm za duzo wiec pewnie bral, co do duncana nie wiem xd chetnie zobacze ta walke

Basketball forever

ZlodziejPociagow

czytam te wasze wypowiedzi i nie moge uwierzyć jacy wy jesteście popie.rdoleni, wogóle co to za pytanie kto by wygrał (i w czym???) Jak można porównywać aktora z zawodowym strongmenem? ahhahahah

Szajba

Idioci , muszę tu napisać bo rzygać mi się chcę.
Michael to nie żaden specjalny zawodnik sztuk walki , pudzian przez całe życie ćwiczyl sztuki walki , jest uznany za najsilniejszego człowieka świata , pudzian jedzie na koksach idioci? Może i jedzie ale co z tego , nie ma sportowca stojącego na podium , który nie jadł by jakiś wspomagaczy .
Michael jest piepszonym aktorzyną i on aby utrzymać forme i rzeźbe robi sobie strzały na sniadanie obiad i kolacje .
W ogóle jaka nazwa tematu? Jak można porównywać dobrego aktora do gościa , który jest stworzony do zabijania?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Szajba

Duncan urwał by pudzianowi łeb i nasikał mu do szyji