Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Witam! Jako maly szczyl czyli we wczesnych latach 90tych ogladalem z rodzicami film o Michaelu, o tym jak dorastal, o jego pierwszych muzycznych przygodach w Jackson 5, o tym jak ojciec go bil... Bardzo wstrzasajacy film ale piekny. Czy pamieta ktos z Was moze jak sie nazywal? Pozdarawiam!

dawideg

Może chodzi ci o ten film - The Jacksons: An American Dream

dawideg

To samo mnie nęka... nie mogę przypomnieć sobie tytułu tego filmu.

użytkownik usunięty
marta313

ja tez pamietam ze cos takiego ogladalam.
ale do pare juz lat temu, i malo z niego pamietam, przez ostatnie dni myslalam o tym troche , o tym wlasnie filmie , zastanawialam sie jak sie film nazywa itp.

no to widzę, że w tym również nie jestem osamotniona ;p jak ktoś się dowie to napiszcie :)

sisi421

a to nie było czasem "Historia Króla Popu"??

sisi421

Johnny Deep i Jamie Fox prawdopodobnie będą gwiazdami, które zagrają w filmie biograficzcznym o królu popu- Michaelu Jacksonie- opartym na jego życiu. Fox ma zagrać Michaela zanim jeszcze jego skóra stała się biała, Johnny po tym wydarzeniu.

"Powstała dużo propozycji i sposobów opowiedzenia prawdziwej historii Michaela Jacksona. Ktoś dostarczył zdjęcia z archiwum Michaela i jego rodziny, były prawdziwe. Para nigdy nie spodziewała się takiej roli. Padło nazwisko Foxa i Deepa. To wszystko zależy od rodziny Jackson, która chce oddać hołd Michaelowi" -mówi osoba ze studia w Hollywood.

Jamie pokazał co potrafi, zatańczył w fantastyczny sposób moonwalka i choreografię z klipu "Beat it". Johnny natomiast zaprzeczył, że jest pewny przyjęcia roli.

"Nie, nie, nie, nigdy nie myślałem o zagraniu samego Michaela Jacksona. Myśłę, że nikt nie powinien go grać w filmie, to powinien być Michael Jackson"- wyjaśńia aktor.

Nikt jednak nie pomyślał o nagraniu filmu za życia ikony popu. Powstająca teraz biografia Michaela Jacksona, na pewno powinna być dobrze zrobiona, by poruszyła nie tylko fanów króla popu.

Na razie plany bardzo szybko się pojawiły, na realizację, pewnie długo poczekamy.

IKnowWhatYouAre

kurde pewnie to nie bedzie szybko ale bardzo bym chciałabym obejrzec jakis dobry film biograficzny o MJ

IKnowWhatYouAre

Tak, ja też bym obejrzała. A co do tematu postu, to nie wiem jaki to jest film, ale gdy się dowiem, to Cię powiadomię :)

dawideg

to na pewno jest film: "The Jacksons: An American Dream", jak już wcześniej zresztą ktoś wspomniał :P

dziewiona

Ja go właśnie oglądałam szedł w Amerykańskiej telewizji.... Mówie wam ludzie tutaj nie ma dnia bez sensacji z Michaelem w roli głównej... :/