Widzę wszystkie wypowiedzi użytkowników którzy się tym kimś podniecają i sobie myślę jak można uwielbiać zboczeńca?? Ja uważam, że jego śmierć przyniosła więcej dobrego, nie będzie już gwałcił dzieci. I mało mnie obchodzi czy mu coś udowodnili czy nie, jeśli byłby czysty nie miałby procesu. Pedofilie należy tępić w zarodku, bo to jest najgorsze co może być... No i jeszcze wyrzekł się swojej rasy, za co nie mam tym bardziej do niego szacunku.
Boże! Kolejna ciota. ,,l,,
Wez chłopcze, nudzi ci sie?
To nie wiem, jeb*ij sie młotkiem w czoło, może ci się polepszy, choc watpie w to. -.-'
Nie zwracaj uwagi na założyciela tematu. Takich jak on jest wielu niestety i myślenia im się nie zmieni. Niektórzy po prostu muszą mieć obiekt do nienawiści, nic o tym człowieku nie wiedząc.Pokazują przy tym swoje zacofanie i pseudokatolicyzm,ale to ich problem.Nie mój ani Twój:-)
Ja po części popieram założyciela tematu ,to jeden z największych rasistów w historii ,bo wyparł się swojego koloru skóry...ale jeśli chodzi o te rzekome molestowania dzieci to nie mam takiej pewności ,myślę że to rodzice dzieci chcieli wyłudzić pieniądze ,sprzedając historię o molestowaniu swoich pociech ... i gadajcie co chcecie ,moje zdanie - moja sprawa
wyparł sie koloru skóry??!!
on był chory na bielactwo! (vitiligo)
poczyta sobie o tym na wikipedii, na czym ta choroba polega,,,
A jeżeli twierdzisz że jest pedofilem, radze ci pooglądać "Private home movies", to jest na you tube,,, na prawde, pooglądaj chociaż kilka minut, a zmienisz zdanie,,, lub posłuchaj jego piosenki "childhood", na tekstowo.pl jest tłumaczenie na polski,,,
I jeszcze jedno, molestowanie a pedofilia to całkiem coś innego,,, Michael był oskarżony tylko o to pierwsze, ale i tak go uniewinnili,
a tak w ogóle to żal mi ciebie
"jeśli byłby czysty nie miałby procesu"
ja ponad rok temu mialem proces o rzekoma kradziez auta. Zostalem oczywiscie uniewinniony i oczyszczony z zarzutow a 2 osoby, ktore probowaly mnie wrobic i wyludzic pieniazki dostaly po 2 lata w zawiasach (a przynajmniej jedna, druga nie wiem ile dostala bo nie bylem juz na sprawie).
Widze jednak, ze wedlug ciebie nadal jestem winny tylko dlatego, ze mialem proces a czy mi cos udowodnili czy nie, czy zostalem skazany czy uniewinniony to juz nie ma znaczenia. Dalszej wypowiedzi nawet nie bede komentowal bo z niedorozwojami nie ma co wchodzic w dyskusje...
Pozdrawiam
Ale rasistą jest i temu nie zaprzeczycie...więc zachowajcie trochę kultury i nie zachowujcie się jak idioci i ślepi fani...!!!
Ej, ale ja już ci mówiłam, że to ty akurat jesteś idiotą 8D
KUR*WA CHŁOPCZE NIE BYŁ RASISTĄ <HAHAHAHA> OMG Hha ;D
Dobra, bo ja padne, nie będe się z kolejnym kretynem przemawiac i powtarzac steny raz tych samych rzeczy, którzy wszyscy tu(forum) piszą.
"ja ponad rok temu mialem proces o rzekoma kradziez auta. Zostalem oczywiscie uniewinniony i oczyszczony z zarzutow a 2 osoby, ktore probowaly mnie wrobic i wyludzic pieniazki dostaly po 2 lata w zawiasach (a przynajmniej jedna, druga nie wiem ile dostala bo nie bylem juz na sprawie).
Widze jednak, ze wedlug ciebie nadal jestem winny tylko dlatego, ze mialem proces a czy mi cos udowodnili czy nie, czy zostalem skazany czy uniewinniony to juz nie ma znaczenia. Dalszej wypowiedzi nawet nie bede komentowal bo z niedorozwojami nie ma co wchodzic w dyskusje... "
A ja Ci bardzo współczuje, ale kradzież to zupełnie inna kategoria niż pedofilia. Jeśli jest choć cień podejrzeń że ktoś jest pedofilem to one nie mogą być bezpodstawne. A czy uważasz mnie za niedorozwoja za to, że nie szanuje tego iż Jackson wyrzekł się swojego pochodzenia?? Czy może jestem niedorozwinięty ponieważ twierdze że śmierć jest zbyt delikatną karą dla pedofila?? Bo według mnie pedofilom powinno się ucinać kutasa zostawiając jaja, żeby chciał a nie mógł. Po co takiego zabijać, martwego nie boli.
"Czy może jestem niedorozwinięty ponieważ twierdze że śmierć jest zbyt delikatną karą dla pedofila"
Nie, JA uważam, że jesteś płytki, dlatego, że Jackson pedofilem nie był.
Mów co chcesz, pisz co chcesz, myśl i rób co chcesz...
Nikogo to zabardzo nie obchodzi "tutaj",
"My" mamy swoje przekonania, wiarygodne źródła i w nie wierzymy, tobie nikt nie karze...
"A czy uważasz mnie za niedorozwoja za to, że nie szanuje tego iż Jackson wyrzekł się swojego pochodzenia?? Czy może jestem niedorozwinięty ponieważ twierdze że śmierć jest zbyt delikatną karą dla pedofila?? Bo według mnie pedofilom powinno się ucinać kutasa zostawiając jaja, żeby chciał a nie mógł. Po co takiego zabijać, martwego nie boli."
Rowniez jestem zdania, ze pedofili powinno sie tepic jak robactwo. Naszczescie w ich przypadku wiezienie okazuje sie trafna kara bo tam zazwyczaj sami maja przeorana dupe i czesto nie dozywaja odsiadki.
A uwazam, ze dyskusja z Toba nie ma sensu bo z gory zalozyles, ze on tym pedofilem byl opierajc sie glowie na prasie brukowej. Nie masz zadnych dowodow, ze nim byl czy tez nie. Nie wziales pod uwage, ze zarabial miliony i co rok kilkadziesiat osob probowalo go wrobic w pedofilie czy inne pierdoly zeby wyludzic pieniadze. Z tego co mi wiadomo jedynym dowodem jaki mieli byl opis genitali Jaksona przez Chandlera. W jego posiadlosci nic nie znaleziono, zadnych sprosnych fotek, sladow spermy itd. a wszystkie inne dzieci zgodnie twierdzily, ze zadne z rzeczy ktore mozna by uznac za niestosowne nie mialy miejsca. Jedyne co moglobyc kontrowersyjne to fakt, ze czasem spal z nimi w jednym lozku ale bez podtekstow seksualnych. To, ze zostal uniewinniony ze wszystkich zarzutow przez sad, ktory znal najlepiej cala sprawe rowniez nie ma dla Ciebie znaczenia bo wolales zawierzyc naglasniajacym przez lata sprawe brukowcom i nie beierzesz pod uwage zadnych innych argumentow bo wiesz swoje.
Co do drugiej czesci Twojej wypowiedzi moglbys mi podac jakis fragment wywiadu lub materialu filmowego, w ktorym Jackson przynaje ze jest jest rasista albo po jego zachowaniu mozna to wywnioskowac ? Czy to rowniez wyczylales tylko w jakiejs madrej gazecie czy stronie ?
1. MJ nie wybielił się sam, to była choroba (jeśli potrafisz czytać i szukać to na google.pl znajdziesz co nieco na ten temat)
2. Oskarżony o pedofilię, kradzież, zabójstwo czy cokolwiek innego to nadal OSKARŻONY. Jeśli komuś nie udowodnili pedofilii, kradzieży, zabójstwa czy czegokolwiek innego to jest NIEWINNY - trudno pojąć? Skoro miał coś na sumieniu to czemu nie udowodniono?
Odnośnie dwóch ostatnich zdań. Takim kozakom na forach powinno się ucinać zarówno język jak i ręce. Żeby chcieli gadać i pisać a nie mogli. Byłoby to zdecydowanie korzyścią dla pozostałych normalnych ludzi. NIE pozdrawiam!
No ok jak nie umiesz kulturalnie to weź się odpierdol pojebańcu!!! ps.co to za małpa - RASISTA na zdjęciu twojego profilu pedale???!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
A może ty potrafisz dyskutować?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????
Mały blaster te dzieci się wyżywają ,bo ich gwiazdorek zmarł ,a oni teraz lamentują i wyrywają włosy z głowy ...i to za kim??? żal mi ich :D
Mówiłam żeby tego nie ciągnąć:-P
Są ludzie których pasją jest krzywdzenie innych słowami. Nie ma sensu ich nawet wyzywać, naprawdę:-(
Powiedz mi gdzie Cię skrzywdzono słowami co?? Bo jakoś to na razie Ty mnie starałeś się obrazić w swoim pierwszym poście, więc proszę Cię wskaż mi dokładnie gdzie ja Cię wyzwałem, albo coś. I masz rację nienawidzę wszystkich pedofilów, nie ważna jak byliby dobrymi i wspaniałym ludźmi na innych płaszczyznach, ten jeden uczynek przekreśla wszystko i tego myślenia nie zmienię.
Nie o Tobie akurat myślałam.
Proponuję Ci, żebyś po prostu poczytał więcej o Michaelu,posłuchał wywiadów z nim,zobaczył jak się o nim wypowiadali przyjaciele McCartney,Ross,Taylor...
Rozumiem,że nienawidzisz pedofilów.Ale kierujesz swoją nienawiść na niewłaściwego człowieka.Poza tym, pedofilia jest chorobą.To zachowanie nie wynika ze zła, które siedzi w tych ludziach.
Zobaczymy jak ty bedziesz sie podniecac jak twoja matka umrze ;]]
Nie widzisz, moje "kulturalne" wypowiadanie się dawno się zakończyło, przez takich zasrańców jak ty^.^
Osobiście nie, z widzenia znałem, był to nauczyciel informatyki w szkole mojej siostry, i był cudownym człowiekiem, kochał dzieci, tyle że szkoda że te dzieci musiały słono płacić za miłość tego Pana. Widzę że reprezentujesz dosyć niski poziom, powiedz jesteś z gimnazjum, czy może podstawówki??
No to przykro mi,
Ja nie znam żadnego pedofila i chodziło mi bardziej o to, że uważasz MJ za pedofila no, ale cóż...
Mało mnie znasz, więc nie mow jaki "reprezentuje poziom" :|
I nie, jestem ciut starsza ;]
Zacznijmy od tego, że jestem dziewczyną ;]]
"ps.co to za małpa - RASISTA na zdjęciu twojego profilu pedale???!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"
-To Michael Jackson, wielki człowiek, o wielkim talencie i sercu.
A ty? Myślę, że rasistą jesteś ty i brzydze się ciebie, po tym komentarzu, nie chce miec doczynienia z takimi ludzi
Nie chce miec z nimi nic wspolnego.
Wnioskuje, że jesteś ... nikim, zerem(?). ^.^
A ty jesteś mniej niż zerem :D A co ty porównujesz Jacksona do śmierci matki ??? Żałosna FANKO bronisz go i się pienisz ,a nawet go nie znasz ,więc skąd wiesz czy miał dobre serce i jaką był osobą ??? Błękitny ekran i brukowce tego nie powiedzą...
A z tym porównaniem do śmierci matki to pojechałaś naprawdę ... żal i totalna maniaczka :]]
Nie miałam wyboru.
Może teraz zrozumiesz, że śmierć Jackson'a może być dla kogoś wstrząsająca i pogódź się z tym.
Nikt nie karze ci za nim płakać!
Ale jest wiele osób, którym jest wielce smutno.
BO np. ja, za moim ojcem nie będę tak smutna i nie zapłacze jak za Michael'em (ale to juz moja osobista sprawa)
Mimo tego staram się ciebie zrozumieć inie kłóćmy się więcej ,bo to nie ma sensu...bądź co bądź miał niepowtarzalny styl ale mam co do niego swoje wątpliwości..
Ty też nie znałeś a oceniasz. Jak nie "wątpliwości" to wzorowanie się na brukowcach pokroju "fakt" lub tym podobne. Hipokryzja czyżby?
Wystarczy zobaczyc ilu ludziom pomagał!
Skopiuje cos co juz kiedys napisalam.
LUDZIE CO WY PISZECIE?
Pooglądajcie sobie filmy z jego dziećmi.
KOchały go miliony, kobiety mdlały, a dzieci mogły robić z nim wszystko - od rozbicia jajka na głowie po wrzucanie do basenu.
I tak sie zachowuje pedofil???
Wiele z Was nie wie, że był rewelacyjnym bizmesmenem,
kupił prawa autorskie Beatlesów i wielu innych,
miał ogromne udziały w SONY MUSIC.
Konkurencja się go po prostu bała.
Sam miał strasznie dzieciństwo z ojcem tyranem, który go bił, kochał dzieci, bo sam nie był kochany w dzieciństwie, zamało czułosci.
Wieczne duże dziecko. KOCHAM GO ZA JEGO WKŁAD W DOBRO NA ŚWIECIE. DZISIAJ NIE MA JUŻ ARTYSTÓW, KTÓRZY PRZEJMUJĄ SIE LOSEM UBOGICH, DEWASTACJĄ, WYCINANIEM LASÓW, ZABIJANIEM ZWIERZĄT.
MIAŁ MNÓSTWO PIENIĘDZY I POTRAFIŁ SIĘ NIMI DZIELIĆ.
DZIECI GO KOCHAŁY!Media zawsze porafią ZESZMACIĆ CZŁOWIEKA i każdy kto wypisuje na niego choć jedno złe słowo niech przypomni nam wszystkim kiedy to poznał MJ i podał mu rękę. Najłatwiej jest oceniać źle nie patrząć na swoje beznadziejne życie. Jeśli ktoś go dzisiaj ocenia, niech dokona w JEDNEJ MILIONOWEJ tyle co on. Miał swoje fanaberie, ale każdy ma swojego świra. Pomijając to był wspaniałym, pięknym, pogodnym człowiekiem, mimo, że został tak skrzywdzony w dzieciństwie, ale poźniej przez media i inne "HIENY". LUDZKA PODŁOŚĆ I ZAZDROŚĆ NIE ZNA GRANIC.
I CIĘŻKO mi opisać pustkę, smutek, który teraz czuję.
Dla mnie był JEDNYM Z SIEDMU CUDÓW ŚWIATA, ODSZEDŁ WIELKI CZŁOWIEK!
I nie mam już nic więcej do dodania.
Trochę się otrząsnęłam, bo w sumie racja, zaczęłam troche przeginąc pod wpływem emocji...
Od razu mówię że ni żałuje Jacksona, ale żal mi że odszedł Twój autorytet, każdy jakiegoś potrzebuje. Nie bronie Ci być jego fanką, ale pamiętaj że trochę dystansu nie zaszkodzi;)
Ej no właśnie xD
Nie róbcie ze mnie jakies stukniętej fanki... luz.
Ja rozumiem wiele, ale nie znoszę bezpodstawnej nienawisci (i cos jeszcze mądrego tam było xd)jak to powiedziała Echofiordow.
I to nie jest tak, że pragne byc taka jak on!
(no może jesli chodzi o taniec haha xDDD)
Kocham go i jestem jego fanką od kiedy pamiętam.
Denerwuje mnie to, że co chwile dochodzą nowi ludzie (fani, "antyfani") i mówią w kółko i w kółko to samo...
A to wszystko było już omawiane. ( nie wiem czy mnie zrouzmiecie XD)
Jak zobaczyłem twoją wypowiedz nawet nie zdążyłem przeczytać odpowiedzi tak we mnie zagotowało.
Jesteś pi**ą
Ja ostatnio miałem sprawę (autentycznie - nie zmyśliłem tego) o wyzywanie pewnej "dziewczyny" - w liście napisane było ,że nazywałem ją słowami "obelżywymi i powszechnie uważanymi za obrażliwe" ,a nazywałem ją "wodzem"
Oczywiście zostałem uniewinniony tak jak 9 innych moich kolegów.
Jesteś takim debilem, że nie wymyślili jeszcze takich przekleństw do określenia twojej osoby.
Mało tego ,że Michael był świetnym wokalistą i tancerzem to co ważniejsze był niesamowitym człowiekiem.Nie śpiewał o "dziwkach" tak jak 50 cent.
Śpiewał o rzeczach (okropnych), które nas otaczają, a nic nie można na to poradzić.Przeznaczył nie wyobrażalną sumę na cele charytatywne.
Był nominowany do Pokojowej Nagrody Nobla.
Ale najbardziej rozłożyło mnie ,że jest RASISTĄ?
Jesteś poj***ny, albo niedorozwinięty
1.Jak czarny może być rasistą (to tak jakby powiedzieć ,że polskie społeczeństwo nie piję alkoholu)
2."Jacko" cierpiał na chorobę "vitiligo", która polega na zanikaniu pigmentacji skóry
DOWODY NA WINNE MICHAELA:
-Spanie dzieci w jego domu (w łóżku)
-oraz zeznania jakieś 14-letniego gnoja ,którego rodzice namówili, aby wyłudzić pieniądze --> dziwne ,że jak Jackson zapłacił 20 milionów sprawa nie poszła dalej --> gdyby mnie ktoś zabił/molestował itp. wątpię, aby moja mama wycofała sprawę.
Może jeszcze powiesz, że Michael ogolił się na łyso, dlatego nie miał włosów, albo, że pierwsze operacje przeprowadził z własnej woli
Najpierw poczytaj coś o nim, dopiero potem zacznij się wypowiadac
Pierdolnięty mathiasie i niedorobiony niedorozwoju!!! Sam jesteś debilem !!!Kurwa ,jak to trzeba bć pojebańcem ,gdzieś się ty urodził ??? W NIBYLANDII ??? I nie zaczynaj ,bo cię jeszcze bardziej pojadę ,psie..
Zapomniałem dodać o historii powstania utworu "Leave me alone":
Wiele osób na pewno nie wie, że prasa posądziła go:
-spanie w komorze o podwyższonym ciśnieniu, aby zatrzymać proces starzenia
-kupienie kości człowieka-słonia
W to też wierzysz?
Napisała to twoja ulubiona prasa
Jeśli, ktoś nie rozumie tytułu to wytłumaczę "Zostawcie mnie w spokoju" - piosenka została skierowana wszystkich dziennikarzy oraz do wszystkich brukowców
No i proszę, z jednym fanem doszedłem do porozumienia, a tu pojawia się następny obrońca Jacksona, który obraża innych bo powiedziało się coś na temat jego boga. Opanuj się bo taką postawą wcale nie budujesz autorytetu swojego ulubieńca, bo jak czytam Twoją wypowiedź to ciężko mi uwierzyć, że był taki idealny skoro czczą go chamy(oczywiście nie wszyscy nimi są ale ten Pan, który wypowiedział się nade mną z pewnością do nich należy). Niestety, za dużo podejrzeń wokół jego osoby żebym go ja uwielbiał, a swojej rasy się wyrzekł, i to jest oczywiste... Nie chcę niszczyć Twojego mniemania o nim, ale taka jest prawda i pogódź się z tym, a jak nie potrafisz to już Twój problem...
Możecie skończyć tą rozmową, do niczego ona nie prowadzi a tylko wzbudza złość w innych. Apel do fanów: Pokażcie swoją wyższość i inteligencję i nic już nie piszcie.
Moja wypowiedz nie miała na celu wzbudzić w tobie uwielbienie, tylko otworzyć Ci oczy?
Skoro tak nienawidzisz pedofilów może zostałaś albo ktoś z twojej rodziny została skrzywdzony przez pedofila, ja to rozumiem.
Myślisz, że lubię pedofilów?
Najgorsze jest to, że Ty nie wiesz, że on jest NIEWINNY.
Znalazłem ciekawy filmik o jego RASIZMIE
Polecam go też panu, który nie posiada kultury
http://streemo.pl/Portal/450058,Film,Aurellia_Michael_Jackson_nie_wybielil_skory _BYL_CHORY.html