Juz niedlugo przekroczy 1000 głosow, a jak chwilowo znajdzie się w top 10 jakiś młotek założy pewnie temat ,,co to za burak, top 10 to kpina!" Moze sie utrzyma w top 100 :)
Pozdro.
no, ale czy napewno zasługuję na top10?? Nie dam mu z tego powodu noty, bo znam go co najwyżej z trzech filmów, a to zdecydowanie za mało....Jak zobaczę więcej filmów z jego udziałem, to wtedy ocienię..
pozdro
Witam!
Nie chodzi mi o to czy zasługuj na top 10 (bo nie zasługuje, prędzej już na top 100) ale to jest stara procedura, jak ktoś przekracza prób tysiąca głosów znajduje się chwilowo w pierwszej 10. I wtedy zaczynają sie na niego nagonki, mimo iż po 3 dniach i tak spadnie o kilkadziesiąt pozycji niżej.
Pozdrawiam!
Pff...., bo to już jest standard. Obywatele udający przykładnych obywateli protestują, no bo jak jakiś Micheal Madsen, może być wyżej niż Sean Connery?! To skandal! Zapałować go!!! Ten świat jest żałosny, a jeszcze żałośniejszy jest ten ranking.....
Pozdrawiam, Krzysio.....
Ale czy Connery jest takim wielkim aktorem? Dla mnie przystojny przeciętniak. Facet w każdym filmie prezentuje swoją wadę wymowy. Nie wiem czy to jest cecha aktora wysokiego kalibru.
ja gościa nie kojarzę, więc mu oceny nie daję, ale założę się, że ci którzy go nie znają i tak wstawią jedynki bo to skandal i granda
Jak można nie kojarzyć Madsena,"Wściekłe Psy", "KillBill" ,"Sin City" to tylko niektóre filmy z tym aktorem który napewno zasługuje na Top10, bez dwóch zdań.
nie oglądałam żadnego z tych filmów. po grindhousie stwierdziłam, ze nie potrzebuje oglądać filmów tarantino :) (chociaż mam w planie wypożyczenie sin city)
Grindhouse jest słaby w porównaniu z m.in Reservoir Dogs albo Pulp Fiction..a Sin City obejrzyj , dobry film :)
Ja bym do tej listy dopisał jeszcze takie filmy, jak: "Gatunek", "Gatunek 2", "Uwolnić Orkę", "Uwolnić Orkę 2", "Dziewczyna gangstera", "Kill Bill" "Kill Bill 2", "Śmierć nadejdzie jutro" i "Straszny film 4". Co do klubu Top10, to zgadzam się, że M.M. na niego zasługuje.
Dla mnie Michael jest numer 1 wśród aktorów wiem ze jest wielu innych lepszych ale dla mnie on jest najlepszy bo obejrzalam z nim 59 filmow i moze nie kazdy film sam w sobie jest dobry ale role Michaela sa takie jak powinny byc...on umie grac i robi to jak najlepiej potrafi ale niestety nie kazdy reżyser mu na to pozwala (z wyjatkiem Q.Tarantina).