Michael MadsenI

Michael Soren Madsen

7,8
22 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Madsen

w ogóle ile on gra...chyba wszystkie role bierze.skupany

piotrekbuchnowski

I co wg. ciebie to jest dla niego jakaś nobilitacja? Nie sądzę! Miki od jakiegoś czasu daję ostro ciała grając ogony w jakiś beznadziejnych filmidłach robionych prosto na rynek video. Specjalnie dla ciebie policzyłem- 25 filmów tytułów w tym roku. Brak słów. W sumie to szkoda mi go, bo to dobry aktor, z zadatkiem na tzw. "ambitne kino" (cokolwiek tzn.) a leci po najniższej linii oporu wybierając najgorsze scenariusze i granie (tfu- występowanie!) w wyłącznie w samych szmelcach. Nie ma co ambitny człowiek. Chce byc chyba drugim Niemczykiem, Hopperem, czy dziadkiem Lee.

Jimmy

nobilitacja? nie wręcz przeciwnie zamiast zagrać w 2 dobrych filmach rocznie,to gra(jak to specjalnie dla mnie policzyłeś)w 25 filmach średnich w tym roku i to tylko jakieś 3-cioplanowe role.

piotrekbuchnowski

Racja. Sam nie wiem, co z nim nie tak... Świetny aktor, charakterystyczny, zagrał kilka srogich ról - więc CZEMU, pytam, CZEMU kurczę blaszka, on się babrze w 25 (policzonych) filmach, z czego większość to kupa?! Jeśli jest na fejsbuku (ja nie jestem) to niech go zapyta: what da fock, Miki, what da FOCK?!

PanSympatyczny

moze Michael ma ambicje przeskoczyc Samuela Jacksona z iloscia filmow?;) 25 filmow w roku to juz nawet nie ogon, to kupa nad kupami. az zal takiego aktora