jesli ktos chce posluchac jak pitt radzi sobie muzycznie to tu jest link :)
http://www.myspace.com/pagodamusic [www.myspace.com/pagodam...]
Słyszałam kilka kawałków Pagody i muszę przyznać, że są niezłe. Widać pewne podobieństwo do Nirvany (mam nadzieję, że niezamierzone), ale w sumie to całkiem porządny grunge.
A oto ich strona oficjalna:
http://www.pagodaonline.com/
uważam ze zespół jest naprawde fajny.Szczególnie polecam kawałek Unknown song,właśnie słucham,można ściągnąć ze strony.
Widać nawet bardzo duże muzyczne podobieństwo do Nirwany.. szczególnie w sposobie śpiewania i chyba możliwe, że zamierzone albo nieuniknione bo chłopak nawet z wyglądu na fana Kurta pasuje.. jak tak sobie kilka zdjęć oglądnęłam:)
Też w tej chwili słucham "Unknown Song". Piękna jest. Duże podobieństwo do Nirvany widzę, szczególnie w teledysku do "Happy Song", ale nie przeszkadza mi to. Dopiero się zapoznaję z ich muzyką, ale jak na razie muszę powiedzieć, że grają świetnie i myślę, że zagoszczą u mnie na stałe;) Polecam!
raczej nie...zawsze mozesz sobie zrippowac piosenki z myspace albo oryginalnej strony zespolu.. no ale to jest chyba indie band wiec ciezko taka plyte dostac w stanach... a co do pieko w polsce :). choc jesli bardzo chcesz ja miec.. to moja propozycja www.ebay.com tam moze ja dostaniesz.
pozdro
A ja bym chciał się właśnie zapytać jak można sobie zripować utwory które są na myspace?Interesuję mnie pewna inna muzyka, której niegdzie nie mogę ściągnąć, a pełny album jest dostępny do kupienia tylko i wyłączenie za granicą.Czy ktoś moze wie coś w tej sprawie?Byłbym wdzięczny za pomoc,posiadam także większość piosenek z albumu Pagody więc mogę wysłać na e-maila.
Mam płytę, ale ja chcę oryginał :( Na całe moje szczęście, kolega poszuka na wyspach. Wiem, że na amerykańskiej stronie jest dostępna, ale nie wiem o co w niej chodzi :/
Jezeli chodzi o kupowanie plyty to jestem calkiem w temacie. Idz do trafficu i popros, zeby Ci sprowadzili ich plyte. oni wtedy w najlepszym razie podadza Ci smieszna kwote, taka ze jak zaczniesz sie smiac to nie przestaniesz, a w najgorszym powiedza, ze jest to nie mozliwe. wiec lepiej odrazu wlacz sobie amazona i kup w stanach. wyjdzie taniej i szybciej. juz calkiem sporo plyt tak kupilem, bo w tym kraju nic nie ma!
Pagoda jest naprawde swietna... "grunge'owo" przestrojone gitary, jęczący vokal... kawał dobrej klimatycznej roboty. Brawa dla Pitta