Rola w Zakazanym Imperium otworzyła mu absolutnie resztę drzwi które do tej pory były dla niego zamknięte. Pokazuje w tym serialu niesamowitą grę aktorską , umiejętności i dopiero w tym serialu widać naprawdę na co go stać. Jest tam niesamowity , 100% profesjonalizm i wcielenie się w rolę , widziałam go w kilku innych filmach i zawsze grał najwyżej przeciętnie, za to w ZI miażdży totalnie wszystkich a nie jest to łatwe, bo serial chyba nie ma słabych stron.
Uważam że ma niesamowity start , Michael ma 30 lat , dopiero 30 a rośnie na totalną gwiazdę kina. Do tego nieprzeciętna uroda , czasem wygląda na niewinnego nastolatka , by za chwilę przeczesać włosy i stać się twardzielem zdolnym do wszystkiego.
Jeśli nie spocznie na laurach to myślę że za 20 lat będzie aktorem w czołówce światowego kina.
Więcej nie piszę bo zbyt długie posty na ogól mało kto czyta ;p
Pozdrawiam Nati ;d
też chciałbym go zobaczyć w jakimś nowym serialu albo filmie bo świetnie się nadaję właśnie do roli psychopatów i dramatycznych albo tragicznych postaci :)
Miał zdecydowanie najtrudniejszą role do odegrania, a poradził sobie dość dobrze, mam nadzieję że go jeszcze zobaczę w nowych produkcjach :)
Nie syp takimi spoilerami. W sumie to jego aktorstwo sprawia wrażenie lekko zmanieryzowanego, ale był sympatyczny w tym serialu.
Zgadzam się z grabano :) Co za gość, ma właściwie dwie twarze, jedna to potulnego chłopca, a druga psychopatycznego mordercy ;) W Boardwalk Empire był po prostu genialny i jak dla mnie chyba najlepszą postacią w tym serialu, a wyróżniać się na tle tak doskonałego aktorstwa jakie jest w tym serialu to naprawdę sztuka. Oby teraz dostawał jakieś sensowne propozycje :)
Jak dla mnie to zagrał fenomenalnie. Idealnie pasował w każdym elemencie do tej roli- wyglądzie, zachowaniu. Lepiej nie mogli wybrać. Czekam na jakieś dobre filmy z nim i życze wielu nagród !
a mnie zawsze będzie się kojarzył z psycholem:) po rolach w Funny Games i Śmiertelna wyliczanka, wyraz twarzy na psychopatycznego morderce jak znalazł;) do tej pory pamiętam końcową scenę ze zbliżeniem na jego twarz w Funny Games:) jako Jimmy w Zakazanym Imperium też świetnie się wpasował w klimat filmu
Psychopatyczny morderca? Wdł grywał dotychczas zagubionych nastolatków ktorym miesza się we łbie, rola w boardwalk empire zdecydowanie fenomenalna.. nie zmienie zdania że seriale > filmy
taki ma wyraz twarzy :) mi najbardziej utkwił w pamięci z Funny Games i ta ostatnia scena ze zbliżeniem na jego twarz i tą muzyką w tle
W Zakazanym Imperium jakby nie było też zagrał jak się okazało młodego, któremu się pomieszało we łbie, co w konsekwencji doprowadziło go do upadku;) trzeba przyznać świetna gra aktorska, z resztą znajdzie się jeszcze kilka bardzo wyrazistych postaci w serialu
Fakt w Boardwalk większość aktorów tworzy świetne kreacje, ale Jamesa nam chyba nakreślono najgłębiej.