Michelle Pfeiffer

Michelle Marie Pfeiffer

8,2
46 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Pfeiffer

Dyskutując o Michelle Pfeiffer np z kolegą, zawsze jednym z tematów będzie to czy Michelle jest ładniejsza, czy bardziej utalentowana.
Co wy bardziej cenicie sobie w Pfeiffer???
Ja uważam że jest ona na tyle dobrą aktorką, że mogłaby zagrać niemal każdą rolę, jednak nie wszystkie.
Jest tak piękna że wielokrotnie uznawano ją za najpiękniejszą kobietę świata.

Jednym z argumentów (za lub przeciw) jest rola w Młodych Gniewnych.
Michelle stworzyła tam niezapomnianą kreację nauczycielki, która, owszem, była piękna, ale nie na tym opierał się film.

Co wy o tym sądzicie???

Nie piszcie że Michelle jest w ogóle wspaniała, bo to już wiemy, czekam na wasze opinie.

Kaczka_Kamil

kilkakrotnie najpiękniejsz ? Wiem ze była 6 razy wśród tych najppiękniejszych, ale nie wiem czy była kiedykolwiek na 1 miejscu...ale jest śliczna. Więc...jesli chodzi o młodych gniewnych to kocham film, jej kreacje jak i piosenke coolia <3 uroda jest wazna i niewykluczone jest ze gdyby Michelle była nie tak ładna to nie wygrałaby konkursu piękności i nie zostałaby zauważona...ale jednak została i zagrała w Grease2 i choc film...no...kiczowaty to jej talent został zauważony ;)

Bounty

Zgadzam się.
Uważam, że uroda Michelle, niezaprzeczalna, pomogła jej "na starcie", ale czy potem była rzeczywiście tak ważna? Na pewno odgrywała istotną rolę, nie da się ukryć, ale... Uważam, że każdy reżyser, który ją obsadził, w pierwszej chwili pomyślał o talencie, a dopiero gdzieś potem, że ładnie będzie wyglądać przed kamerą.
A ja osobiście najbardziej cenię w niej niebywałą naturalność, z jaką tworzy każdą postać. Pomimo że potrafi być demoniczna, charyzmatyczna, naiwna, dziewczęca, dojrzała itd., to zawsze nie wydaje mi się przerysowana.

użytkownik usunięty
lola_26

Za talent ją najbardziej cenią
pozdrawiam i zapraszam do siebie

Kaczka_Kamil

Cenie ja najbardziej za talent, ale milo takze popatrzec na tak piekna kobiete. Prawda jest taka, ze dzieki samej urodzie nie zaszlaby tak daleko i nie dostalaby roli w ambitbiejszych filmach. Zapewne by skonczyla na kilku komedyjkach romantycznych i zostalaby zapomniana. Gdyby nie jej talent to zapewne niewielu z nas by o niej slyszalo. Np taka meg ryan, nigdy specjalnie nie blyszczala talentem, a dzis jest juz troche zapomniana aktorka, bo jej popularnosc odeszla wraz z wiekiem, a michelle (co prawda mimo wieku wyglada pieknie)to jej kariera znowu nabiera tempa i mysle ze to nie tylko dzieki urodzie.