Michelle Pfeiffer

Michelle Marie Pfeiffer

8,2
48 347 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Pfeiffer

U boku którego aktora M.Pfeiffer najlepiej zagrała, lub do kogo najlepiej pasowała? Pytam bo wiem, że grała z największymi gwiazdami: Al Pacino(2razy), Harriosno Ford, Mel Gibson, Alec Baldwin, Jack Nicholson(2razy),Rutger Hauer, Jeff Goldblum, John Malkovich, Sean Connery, Michael Keaton,Robert Redford, George Clooney. Wypisałam tych aktorów, ponieważ przeważnie grała ich żony lub kochanki. I zauważyłam, że prawie zawsze grała u boku dużo starszego mężczyzny(teraz jest odwrotnie, ale może sobie na to pozwolić bo wygląda przynajmnie 10 lat młodziej). Ogłądałam z nią ostatnio dużo filmów i jestem jej fanką, dlatego też ciekawi mnie zdanie innych na ten temat.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Roxi47

Tez sie kiedys nad tym zastanawiałam bo gdy widze jakis film z nia to zawsze jest to starszy facet, ale mi to odpowiada. Moim zdaniem najlepszy duet stworzyla z Seanem Connerym, albo Robertem Redfordem, ale to chyba dlatego, ze najbardziej lubie tych aktorow. No jeszcze moglabymdolaczy Rutgera Hauera bo bardzo mi sie podobal film Zakleta w sokola, MP wygladala tamcudownie.

Roxi47

Uważam że świetnie pasowała do Jeffa Bridges'a w filmie "Wspaniali bracia Baker". Niestety nie widziałem filmu "Wydział Rosja" a tam grała z Seanem Connery. Fajnie też zgrali się z Alem Pacino w "Frankie i Johnny".

Kaczka_Kamil

Żałuj że nie widziałeś "Wydziału Rosja" tym bardziej że masz w ulubionych Michelle Pfeiffer i Seana Connerergo. No moze nie każdym ten film się podoba i niektórym może wydawac się nudny, ale mi się osobiście podobał.

interiu22

No, super. W tv nie puszczają a na dvd nie znalazłem... chyba z neta ściągne, jak większość filmów/

Kaczka_Kamil

"Wydział Rosja" był mniej więcej rok temu w tv. mi też wydał się trochę nudny, ale dla każdego fana Michelle na pewno warty obejrzenia ;-)

Chayenne

chciałbym obejrzeć jeszcze "Pole miłości". Pamiętam ten film z dzieciństwa, tzn. że go oglądałem, bo samego filmu nie pamiętam, ale pamiętam Michelle

interiu22

Film faktycznie moze sie wydawac nudny, ale tylko dla tych ktorzy w filmie cenia tylko akcje (w tym filmie jej nie ma), albo nie zrozumieli dosc skomplikowanej fabuly, bo ten film trzeba uwaznie ogladac. A rola michelle pfeiffer bardzo dobra, a po za tym fajnie mowila z akcentem rosyjskim, jak prawdziwa rosjanka mowiaca po angielsku.

Roxi47

najlepsza była ...........................................................................
...wszędzie ;)

użytkownik usunięty
SatineNic

Z Alem Pacino z "Człowiekiem z blizną" i z Michaelem Keatonem w "Powrocie Batmana".

Roxi47

Zgadzam się z poprzednimi wpisami, ale mam innego faworyta. Moim zdaniem najpiękniej zagrała z Day-Lewisem w "Wieku niewinnośći". Ten fim jest w ogóle niesamowity. Ballhaus zrobił tak cudownie plastyczne zdjęcia. I jeszcze W.Ryder..

Roxi47

Al Pacino oczywiście w obu filmach oraz z Michaelem Keatonem w Batmanie. :)

Roxi47

Chociaż z Fordem,Melem,Sean'em oraz Clooney'em też było wpożo z resztą czego oni dotkną zamienia się w złoto ale z Al'em to cód miód i orzeszki xD

Roxi47

Moim zdaniem z Alem Pacino i chyba jeszcze z Robertem Redfordem, chociaz wg mnie z kazdym zagrala swietnie.

Roxi47

Najlepiej z Alem pacino i jackiem nicholsonem we wszystkich filmach.

Roxi47

Najlepszy duet moim zdaniem stworzyla z robertem redfordem i rutgerem hauerem - chyba dlatego ze podobaly mi sie te filmy.

bartek5794

i jeszcze zapomnialem dodac Michaela Keatona, ogolnie postac catwoman byla mistrzowska w jej wykonaniu i najlepsza z wszystkich batmanow

Roxi47

zdecydowanie najbardziej podobala mi sie z michaelem keatonem i moze jeszcze z alem paciono w "frankie and johnny"

Roxi47

Choc z kazdym mi sie podobala to najlepiej chyba z Alem Pacino. Chcialbym zeby jeszcze kiedys z nim zagrala.

Roxi47

Sean Connery i Michael Keaton

Roxi47

Al Pacino i Ruther Hauer

Roxi47

Kolejne podsumowanko:

1. Al Pacino - 8
2. Michael Keaton - 5
3. Robert Redford - 3
Rutger Hauer - 3
5. Sean Connery - 2
6. Jeff Bridges - 1
Daniel Day-Lewis - 1
Jack Nicholson - 1

Jak widac genialny Al Pacino prowadzi, ale ja mam innych faworytow.

Roxi47

z johnem Malkovichem najlepiej

Roxi47

Fajnie zagrala z Seanem Pennem, ale tu akurat nie glrala jego zony.

max482

sean connery i al pacino

pospolitamenda

z alem pacino

edek367

z michaelem keatonem

Roxi47

1. Al Pacino - 10
2. Michael Keaton - 6
3. Robert Redford - 3
Rutger Hauer - 3
Sean Connery - 3
6. Jeff Bridges - 1
Daniel Day-Lewis - 1
Jack Nicholson - 1
John Malkovich
Sean Penn

Al Pacino nadal prowadzi

bartek5794

u boku michaela keatona zdecydowanie, a na drugim miejscu ewentualnie moze byc al pacino

keram122

Mnie podobała się u boku Bruca Willisa i Michaela Keatona

Enigma89

U boku Michaela Keatona i Seana Connerego