Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
31 981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

Że ta babka w każdym filmie patrzy spode łba - i faktycznie ona patrzy spode łba w każdym filmie :-)

Mało tego, patrząc spode łba rzuca teksty twardziela, patrząc w oczy z bliska temu do którego mówi, mimo iż zazwyczaj jest wyższy.

W Residencie Evilu też non stop patrzy spode łba :-)

widz00

I co w związku z tym ?

widz00

Przeleciałabym.

użytkownik usunięty
platyna_2

Niewątpliwy komplement.. ;)

Hahaha ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

Ty masz z tym problemy bo obrażasz innych inwektywami :-) Typowy lumpeninteligent - niby takt a jednak z domu nie wyniósł za wiele.

Napisałem ten temat bo miny MR (to patrzenie spode łba w każdym filmie) i jej role są liniowe a sama aktorka oferuje widzom te same grymasy i w zasadzie zawsze gra jedno, co mi się nie podoba.

:-) Pozdrawiam pana nerwusa :-)

widz00

A ty masz problemy z pomówieniami i obrażaniem aktrorek.

tomucho77

Kiedy ja jej nie obrażam - tylko krytykuję konstruktywnie. Nie ubliżam jej.

tomucho77

Tomcio Paluszku, miałeś mi nie wchodzić w paradę, pamiętasz? Więc łaskawie nie pisz nic do mnie i o mnie, bo nie mam ochoty znowu się poniżać do dyskusji z tobą. Anderstend?
Aha, paluszku, jeszcze jedna rzecz: jeśli coś piszesz to chociaż postaraj się to robić z odrobiną taktu. Jeśli jednak nie umiesz to postaraj się żeby to chociaż było zabawne. Bo mój wpis mimo, że nietaktowny miał na celu rozbawić. Nie zrozumiałeś niestety tego. Przykre.

platyna_2

Jakoś nie zauważam taktu w słowie "Przeleciałabym" - "przyganiał kocioł garnkowi".
No tak zapomniałem już że takie puste słowa bawią ciebie.

tomucho77

Coś jeszcze prymitywie, który nie potrafi dodatkowo czytać?
"mój wpis mimo, że nietaktowny miał na celu rozbawić"
Pojąłeś? Tak? To się łaskawie odczep i obrażaj wszystkich innych, bo widzę że nie potrafisz z NIKIM prowadzić normalnej dyskusji.

platyna_2

A gdzie ja ciebie obraziłem i nie pojmuje twojego chamstwa platynko ? czy wszystkie nietaktowne teksty bawią ciebie identycznie ?
A na powyższym wpisie ty mnie obrażasz i wyzywasz czyż nie ?
Twoja patologia pogłębia się z dnia na dzień moja droga platynko.
A moje słowa z innych tematów mówiące o tobie iż jesteś niedoyebana potwierdzają się tutaj w tym przezabawnym arcyśmiesznym słowie "Przeleciałabym".
Czyżbyś miała zaczątki lesbiizmu ? jeśli tak to być może tenże lesbiizm będzie lekarstwem na twoje skołatane przez moją osobę nerwy.

tomucho77

"platyna dawno nie miała kut*asa w cipie i hormony walą jej na łeb a to przejawia się jej bezdenną głupotą ?"
"Michelle która jest nieosiągalna dla ciebie w tym twoim marnym dotychczasowym i przyszłym zasranym żywocie ?"
Tutaj mnie w ogóle nie obraziłeś?^
Ja po prostu stwierdziłam fakt. Zachowujesz się prymitywnie obrażając wszystkich na około właściwie za nic. Ktoś napisze, że nie lubi Michelle i ty zaraz go wyzywasz od debili i idiotów. Zastanów się nad sobą chłopak. To "przeleciałabym" było żartem, który miał na celu pokazać jedynie, że uważam iż aktorką jest ładną mimo ciągłego patrzenia spod łba. No i co, że nietaktowane? Nikogo tym nie obraziłam. Jesteś przewrażliwiony na punkcie tej aktorki. Opanuj się, bo skończysz w rynsztoku z plakatem Michelle płacząc i marznąć.

tomucho77

I myślę, że koniec tematu. Napisz jeszcze kilka epitetów jaka to ja głupia i jaka brzydka. W końcu to twoja jedyna linia obrony.

tomucho77

Coś jeszcze? To dawaj, pokaż jaki jesteś kozak. No dalej.

platyna_2

Nie ja już skończyłem pozdrawiam ciebie i życze ci miłych wakacji "SŁONECZNYCH".

tomucho77

Zgłosiłam do usunięcia i zrobię tam z każdym kolejnym postem w którym obrazisz mnie albo kogoś innego. Zważ na to że nie jesteś bezkarny i lepiej popraw swoje nastawienie do ludzi bo zgłoszę do moderacji by zbanowali Ci konto.

tomucho77

Wiesz jaka jest różnica między nami? Ja nie robię z siebie świętej osoby. Mam swoje za uszami i się tego nie wypieram ale nie obrażam ludzi w tak chamski i prostacki sposób jak Ty to robisz. Używasz niecenzuralnych słów, inwektywów i wyzywasz każdego, kto ośmieli mieć inne zdanie od Twojego. Jedziesz po mnie za moimi plecami a pokaż mi gdzie ja obraziłam Cię podczas rozmów z osobami trzecimi? Jesteś wstrętnym, obłudnym człowiekiem i najzwyczajniej jest mi szkoda, że dowartościowujesz się obrażaniem innych.
I jeszcze jedno - to niesamowite, że wielu użytkowników podziela moje zdanie, prawda?
Zmień nastawienie bo do końca życia nie będziesz bezkarny.

gennie85

To są groźby ?

A ci użytkownicy to platyna i miles czyż nie ?

I przypomnij mi gdzie ja napisałem że jestem święty ?

A czy za moimi plecami na blogu platynki nie obrażałaś mnie ?

I kto tu jest obłudny ? Niesamowite jak jesteś podobna do platynki a może ty jesteś nią a to jest twoje kolejne multikonto ?

tomucho77

Czytaj ze zrozumieniem, potem również pisz ze zrozumieniem. Nie obraziłam Cię ani razu, pisałam tylko byś przestał zamieszczać u niej te niesmaczne wpisy. Z tego co pamiętam nie tylko ja wystosowywałam takie prośby. Jak widać nie przyniosły skutku.
Nie będę z Tobą więcej dyskutować, gdyż mam lepsze rzeczy do roboty a Ty dalej wyżywaj się na innych.

gennie85

Ciekawe dlaczego nie zaeragowałaś na tym że blogu gdy niesmacznie twój najdroższy kolega miles obrażał moją matkę żarcikami gimnazjalnymi "twoja stara to tamto" ?
Jak widać na załączonym obrazku jedne niesmaczności są dla ciebie jadalne a drugie nie...
Widzisz w moim oku igłę a w swoim oku belki nie zauważasz !!!

gennie85

I równiez ciebie serdecznie pozdrawiam i życzę ci słonecznych wakacji w towarzystwie twojej arcyzabawnej koleżanki platynki.

widz00

Właśnie, zawsze gra taką zadziorną Latynoskę.

Macieyko

W sumie jest w tym dobra - tylko że to się robi nudne po 3 filmie jak się ogląda

widz00

a ja ją lubię. zawsze gra silne i niezależne kobiety.

widz00

No i?

Anaissa

Przeczytaj temat to się dowiesz bo pisałem eh... O_o' dzieciaki w sieci

widz00

popieram Platyne i jej pierwszy post. Może jestem jakiś dziwny ale rozśmieszył mnie ten komentarz i nie wiem o co biega Tomkowi