Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
32 125 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

Postanowiłam założyć ten temat, gdyż coraz częściej krążą pogłoski o powstaniu piątej części Szybkich i Wściekłych, w której swój udział potwierdzają w wywiadach Vin Diesel i Paul Walker.
Kto widział czwartą część wie, jaki los spotkał Letty. Podobnie jak wielu fanów tej postaci nie potrafię tego zaakceptować i uważam, że z odrobiną wyobraźni scenarzysty postać Letty może pojawić się w kolejnej odsłonie.
Jeśli ktokolwiek myśli podobnie niech podpisze poniższą petycję:

http://www.petitionspot.com/petitions/BringBackLetty

Nie trzeba podawać żadnych danych personalnych, wystarczy ksywka, byle adres e-mail był aktualny. Zip-Code można normalnie zignorować. Można dodać komentarz lub nie.
Podpisało już przeszło 400 ludzi w tym kilku z Polski.
Może daremny trud, ale kto nie ryzykuje, nie zyskuje.

Pozdrawiam.

Janet_T

Ja już założyłam taki temat, wiesz... Sprawdź sobie.
Ale dobrze, że zrobiłaś to jeszcze raz, chociaż ludzie nie są za dobrze do tego nastawieni, ale to nieważne.
KILKU z Polski? BARDZO wielu z Polski . xDD Ja sama za jakieś chyba 20 osób podpisałam . :PP
I zgadzam się z Tobą w 100% i ja też uważam, że reżyser bardzo łatwo może ją przywrócić.

Tak poza tym. Dostałam wczoraj wiadomość na oficjalnym forum od osoby, która osobiście zna Michelle i powiadomiła mnie, że jeżeli zależy nam na tym, żeby coś zdziałać to musimy robić to TERAZ.
Tak naprawdę to fani mają tutaj moc i jeżeli dalej będziemy się starać to naprawdę szanse, żeby ją przywrócić są DUŻE. A nawet BARDZO duże.

Ta osoba powiedziała mi także, że można pisać prywatne listy do Universal:

http://www.universalstudios.com/contact_form.php?email_id=40

^^ Tu podałam link dla wszystkich zainteresowanych.

Wszystkich NIEZAINTERESOWANYCH proszę o nie komentowanie.

MRodIsHot

Oj przepraszam... Pomyliło mi się. Założyłam ten temat ale nie na tej stronce, tylko przy 'Szybko i Wściekle'.
Bardzo dobrze, że założyłaś go tutaj . :)

MRodIsHot

Tak, widziałam Twój temat pod Szybko i Wściekle :) Miło mieć sprzymierzeńca.
Jeśli można spytać, jaki masz nick na oficjalnym forum Michelle? Co prawda nie udzielam się tam, ale zaglądam regularnie. Podoba mi się wiara ludzi tam, że możemy zmienić jej los. Większość nie odpuści, dopóki nie zobaczymy jej w piątce.
Napawa mnie to małym optymizmem :)

Janet_T

Mnie też jest miło, że nie wszyscy myślą, że to co robię jest absolutnie głupie i bez sensu. Dla mnie nie jest i to jest najważniejsze. :) Wierze w to, w co chcę i nic innym do tego.

'Chicolita' . ;) Ja nie odpuszczę, aż do ostatniej sekundy. Nie ma to tamto! XDD Robię wszystko co w mojej mocy, żeby pomóc innym fanom ją przywrócić. Wiedziałaś, że tak naprawdę za sprawą fanów powstała czwarta część? Skoro oni mogli to wskurać to teraz mogą też i to.

MRodIsHot

I tak trzymać! Grunt to pozytywne nastawienie. Podpisy na petycji się mnożą i miło widzieć, że tylko w ostatnich minutach podpisali się kolejni Polacy.
Co do czwartej częsci, tak, obiło mi się o uszy, że dzięki fanom Michelle w niej wogóle zagrała (Zebrano około 700 podpisów pod petycją czy jakoś tak), więc... może nic straconego, nie?

Janet_T

Dokładnie! :D
A te polskie podpisy: Grzegorz, Anna, Małgorzata itd... to tak się składa, że to też ja. XDD Znaczy za moich znajomych. Ich e-maila, ale moja treść.

No ja też słyszałam, że Vin Diesel chciał ją z powrotem. :)
Masz rację! Nic straconego! Ja tam walczę dalej! :DDD

MRodIsHot

Ej,niezapominajcie o mnie,jeśli chodzi o dobro Michelle to klaczek jest zawsze z wami:)

klaczek20

A tak przy okazji,co to za filmik Gardens of the Night oglądał to ktoś ,pierwszy raz widze ten tytuł z Michelle.

klaczek20

Nikt o Tobie nie zapomina, nie bój nic! :D

A co do 'Gardens in the night'. Michelle zagrała tam tylko w jednej scenie, zdaje się, że pod koniec. Jedynie krótkie tzw. 'cameo'. Nic wielkiego.

MRodIsHot

Gardens OF the night, wybaczcie. xd Już się trochę późno robi, nie widzę ...

Wesołych Świąt wszystkim życzę w ogóle.

A i klaczek, dziękuję za komentarz do tego mojego video o Michelle na forum! :D

MRodIsHot

kurde bardzo bym chciala zeby Letty grala w 5 czesci jestem zadowolona ze ludzie chca ja przywrocic

Madziunia776

Żebyś Ty wiedziała ile ludzie, włącznie ze mną robią, żeby ją przywrócić!
Cieszę się, że jesteś z tego powodu zadowolona a nie że nazywasz nas jakimiś *** . No. XDD