Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
31 981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

Tylko dzięki niej odkryłam najlepsze filmy na świecie, gdyby nie zagrała Letty w Szybcy i Wściekli do tej pory pewnie bym tego nie obejrzała, to samo z Resident Evil fajnie zagrała Rain. Jak dla mnie ma ogromny talent, jest ładna i idealnie pasuje do filmów akcji.

nielegalna_xD

Z tą "najlepszą aktorką " to nawet ja bym się kłócił.Myśląc realnie o jej aktorstwie to bym napisał "średnia aktorka" .Co do Michelle jako osoby publicznej to tylko ze świeczką takich szukać.Nie ma chyba drugiej takiej aktorki która by tak otwarcie i spokojnie rozmawiała z fanami.

klaczek20

może dla cb nie jest najlepsza ale dla mnie jest, bo kocham filmy akcji i mam nadzieję że nigdy nie zagra w żadnym romansie, melodramacie albo innym dziadostwie xD
A co do tej drugiej części to całkowicie się z Tobą zgadzam 8D

nielegalna_xD

Tak według mnie to Micha powinna nieco urozmaicić swoją filmografie o jakieś filmy "nie" akcji ale nie o takie w których ja każdy posuwa.

klaczek20

czyli masz na myśli filmy romantyczne albo coś w tym stylu?
ale jakby to wyglądało gdyby Michelle zagrała jakąś dziewczynę, która nieszczęśliwie poszukuje miłości?
a jak chcesz film z Rodriguez "nie" akcji to obejrzyj "Błękitną falę" albo "Underground Comedy" może nie są najlepsze ale fajnie się je ogląda xD

nielegalna_xD

Zgadzam się z tobą w 100% :)

nielegalna_xD

No na przykład romantyczne :P,mogło by być ciekawie.Jakaś komedia tez by się przydał :D (tu nadchodzi Underground Comedy) to się zobaczy .
Błękitną falę już oglądałem :) nawet nawet jak na rolę drugoplanową.

"ale jakby to wyglądało gdyby Michelle zagrała jakąś dziewczynę, która nieszczęśliwie poszukuje miłości?"
Wyglądała by normalnie a jak inaczej?
Na Undegranda czekam z niecierpliwością :P Micha + komedia ,tego nie mogę przegapić ^^

klaczek20

jak dla mnie Michelle + romans = film katastroficzny
ale jak tam sobie chcesz xD