http://www.perezhilton.com/topics/michelle_rodriguez/lips_together_teeth_apart_2 0060830.php#comments [www.perezhilton.com/top...]
ciekawe czy wie ze polska to panstwo ... mozliwe ze mysli ze to firma z ciuchami xD
W tej koszulce to chyba jej koleżanka idzie.... A czemu Michelle miałaby nie wiedzieć co to jest ta Polska!!
Myślę, że jej poziom inteligencji jest wyższy od twojego i z pewnością odróżnia Polskę od np. Ukrainy. A jeśli ty nie wiesz to masz duuuuuuży problem.
a czemu by miała nie wiedzieć, że Polska to państwo? hej, hallo, to przecież forum o Rodriguez, nie o Spears czy Lopez. Heheheh taka z ciebie patriotka że piszesz Polska z małej litery? Ach, już wiem, dlaczego uważasz, że Michelle może nie wiedzieć, że Polska to kraj i piszesz to z małej litery. Pewnie dlatego że tak jak ja uważasz że ten kraj jest do bani? Jeśli tak, to już cię lubię :] Muahahahahah. Pozdro
jak się coś w Polsce nie podoba to wyp... stąd za granice do angolów, niemaszków lub innego badziewia!
Przeciętny Amerykanim nie potrafi wskazac Nowego orku na mapie :) tam się uczą dużo mniej niż my, jeśli chodzi o podstawówki i szkoły średnie np. uczą się tylko historii swojego stanu! Więc nie mająnp. pojęcia o wojnie 13-letniej czy starożytnym Rzymie, najwyżej coś wiedzą co to byłą 2 wojna św, ale to z filmów. jednak na studiach już więcej. Więc amerykanie mają więcej wykwalifikowanych naukowców, ale przeciętny obywatel to baran, u nas na odwrót.