Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
32 257 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

Potem Resident evil.. (juz wtedy to chyba była dla mnie najgorsza aktorka)
No i wrzucili ją do mojego ulubionego serialu!!!
Skandal! :/

Arkanadien

A ja Ją uwielbiam i ciesze się, że wrzucili Ją dop mojego ulubionego serialu :) A na pewno myslimy o tym samymn serialu :P

KouTenka

hehe ale najlepsze jest to ze juz ja WYRZUCAJA z tego serialu:) i tak jej nie lubilem

adaspoczta

Odpierdolcie się od Michelle ona jest zajebiście zajebista.

Mateo_SF

jest bardzo dobra aktorką ..
bardzo mi się podoba w ZAgubionych :)
pozdrawiam:)

NaShI

Co najwyrzej to ona jest zajebiście gruba, brzydka i wredna :P

Magdalena_88

Nie znasz się :) Jest Piękna i wcale nie gruba :-) Skąd wiesz że wredna? Znasz ją? Chyba masz jakiś komplex :D Współczuje :D

InowroclawskiWilk

normalna aktorka ...uroda niespotykana (tak sie nazywa ludzi o urodzie nie klasycznej ale dość ładnych..:D)..pozdro

Magdalena_88

Ile razy mam ci mówić? Nie patrz w lustro jak piszesz komentarze.

Arkanadien

mysle, ze niejedna kobieta, a w tym ja napewno wolałaby Michelle niż któregoś z takich ciołków jak ty i to was chłoptasie boli, że jaj nie macie.. i nigdy nie mieliście

Elizabeth_8

Wprawdzie znam ją tylko z Zagubionych, jednak uwazam, ze jest bardzo fajną aktorka ;)

Arkanadien

Widziałam ją w paru filmach i naprwdę ją lubię:) Umie grać twarde babki:D

idasiek

ona jest swietna, lubie ją najbardziej z zagubionych

Arkanadien

heh przedchwila umiescilem posta o podobnej tresci:)) heh pozdrawiam

dr_E__Brown

Uważam ze jest dobra aktorka, chociaz nie wdziałam jej w lost, widziałam ja np, w szybcy i wsciekli czy resident evil, i napewno nie uwazam ze jest gruba! jest bardzo ładna, i to mowi dziewczyna, przewaznie dziewczyny ktore jej zazdroszcza mowia ze jest brzydka i gruba!

Katie_13

ona jest zarąbista!!! to świetna aktorka i ma takiego farta - dostają się jej takie ciekawe postacie... zazdroszczę jej, ale w dobrym tego słowa znaczeniu :] ona nie jest gruba!!!

Moonwish

Jeśli ona jest brzydka to ja chyba jestem z innej planety. Albo ten co to mówi jest zakompleksionym transwestytą;). Proszę podziwiać http://img169.imageshack.us/my.php?image=new00080qx1.jpg [img169.imageshack.us/my...]
http://img139.imageshack.us/my.php?image=new00128mf9.jpg [img139.imageshack.us/my...]
http://img139.imageshack.us/my.php?image=photo124gm7.jpg [img139.imageshack.us/my...]

raf_5

zajefajne fotki! :] odpie****cie sie od niej!!!!!!! wy... zakompleksieni transwestyci :]

raf_5

jessu! jak ona dobrze wygląda w realu, nawet nie wiedziała. znałam ją tylko z filmów, gdzie - jak mi się wydaje - specjalnie przybiera minę badwomen

Arkanadien

Tak tego strawić nie mogłam - wrzucili ją do mojego ukochanego serialu.
Ale już ją wyrzucili. :)))
I bardzo cudownie:D

o_zapachu_imbiru

ja ja lubie najbardziej z zagubionych, twarda z niej babka, a do tego sliczna i SZCZUPŁA

Monika2903

Albo mi sie zdaje, albo ktos usunal moj komentarz o tym, ze ptaszki cwierkaja, ze Michelle i Kristianna Loken sa para. Jesli to prawda, to tylko pozazdroscic obu paniom :) Dwie takie laski razem.

miss_russ

a jak te obie panie fajnie razem wyglądają ;)

mirandaPL

może i ona jest ładna ale nie dla mnie...bardzo mi się nie podoba jej wyraz twarzy...ale najbardziej mi się nie podoba ta jej mina i postać twardziela z filmów...(nie twierdzę tu że jest złą aktorką!) ...ps. czy ona się wogóle umie normalnie uśmiechnąć?? :P :P

rgrieco

Ona jest super aktorka i jest bardzo ladna! Super grala w Lost i Resident Evil

Arkanadien

hmm... zaczelam watpic w to czy dobrze widze. gdzie w temacie bylo napisane ze jest gruba? :> na tych fotkach naprawde ladna kobita, ale fakt jak ja widze w tych wszystkich filmach jak sie tak krzywi i robi te wyniosla mine to mam ochote ja skasowac. nie znioslabym jej dluzej w lostach...

Arkanadien

Jak dla mnie spoko aktorka,fajnie gra i nie wiem skąd wam się wzięło gruba....