Mike MyersI

Michael John Myers

7,2
4 045 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mike Myers

nie dość, że jest brzydki to żałosny ;/ nie cierpię go jak występuje jako "śmieszny" i żenujący Austin Powers... te jego okularki...gdybym go sotkała na ulicy dostałby ode mnie takiego kopniaka, że zrezygnowałby z kariery aktorskiej..aha i aktorem jest kiepskim, zero talentu. pozdro

cameron88

Kiepska to ty jestes. On jest rewelacyjnym aktorem komediowym. Pewnie nie zauwazylas ale bycie niesmiesznym i zenujacym to cel austina powersa. On gra w swojej trylogii pare postaci : glodmember, austin, doktor evil, grubas ..... . W polaczeniu z jego poczuciem humoru i swietna mimika twarzy jego postacie sa naprawde ciekawe.

A ze nie wyglada jak pitt? tobie tez do Michelle Pfeiffer pewnie daleko.

Kephir

a co kogo obchodzi wypowiedź jakiejś gówniary ,co pojęcia nie ma.............

cameron88

Co z tego że jest brzydki ? : P Ty tez jestes brzydka i z tym zyjesz...

Oglądnij Saturday Night Live z jego udzialem, on naprawde jest zabawny. I przychodzi mu to naturalnie nie musi sie wysilać jak niektorzy. Dobry aktor to taki ktory nie zachowuje sie sztucznie przed kamera. I wlasnie taki jest Mike.

mariolqa

Prosze państwa...proszę państwa...
Popieram opinie...SNL z jego udziałem obłedne. Reszta jego filmów też jest jak na filmy komediowe na najlepszym ogłupiającym poziomie...i o to przecież chodzi...by rozbawić.
A Austin w jego wykonaniu...yeah babe ;P

RIMBAUD_rulz

"Co z tego że jest brzydki ? : P Ty tez jestes brzydka i z tym zyjesz..." - Zaraz wojenka jakaś się zacznie.

cameron88

jest fajny! ja go lubie! spoko gość... ja osobiscie do niego nic nie mam ;p

Carla

Dla mnie i tak najlepszym komikiem jest Jim Carrey

Black_Smog

nie no!... trudno ich porównywać, obaj są świetni...

Carla

Ale to Carrey ma świetną mimikę twarzy, a jak ktoś wcześniej napisal, że Mayers też ją posiada, to sie zastanawiam gdzie mge ją zobaczyć

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cameron88

Ona przynajmniej się siebie nie wstydzi :) (wg mnie jest ładna ;P)

Alex_DeLarge_

A co do Myersa to jest w porządku choć rzadko oglądam komedie z nim :(

Alex_DeLarge_

Alex, gratuluję gustu.

<za krótki>
<za krótki>

cameron88

Austin Powers jest genialny. "Yeah, baby yeah" :)

cameron88

To może pokaz swój "ryj" ślicznotko to razem się pośmiejemy.

cameron88

To może pokaz swój "ryj" ślicznotko to razem się pośmiejemy.

cameron88

Jeśli za pisanie głupot na internetowym forum filmowym dawaliby w rzeczywistości kopniaki, zarobiłabyś go najprawdopodobniej jako pierwsza.

użytkownik usunięty
Zabor85

Dokładnie.