Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ona ma na imię CEL NADZIEJA??? jej rodzicom odbiło...

Ada_Potter

Żal, że rodzice nie posłali Cię na lekcje angielskiego, albo chociaż nie nauczyli korzystać ze słownika, bo jeśli już, to Destiny Hope znaczy Przeznaczenie Nadzieja -_-'

Julka_21

Destiny może znaczyć i CEL i PRZEZNACZENIE

Ada_Potter

julka zapisz sie na dodatkowe lekcje anglika

TheJ4ck4L

Tak, tylko zastanówcie się może, jeśli ktoś daje swojej córce na imię Nadzieja, to co jest bardziej prawdopodobne, że to drgie imię to cel, czy przeznaczenie. To raz, a dwa, to to że jednak pierwszym znaczeniem słowa destiny jest przeznaczenie,los, predystynacja, a jeśli cel,to np cel podróży, w sensie miejsce przeznaczenia.

Julka_21

jeszcze długo będziesz się kłócić o te pierdoły? Założyłam temat, aby wyrazić swoją dezaprobatę do jej imienia, a nie żeby go tłumaczyć

użytkownik usunięty
Julka_21

dla nas moze i wydawac sie glupie ale co kraj to obyczaj... w usa moze takie imiona sa na porzadku dziennym? szczegolnie ze w ang brzmia lepiej niz nasze polskie odpowiedniki...

ja osobiscie mam kolezanke ktora ma na imie Nadia (imie chyba pochodzenia rosyjskiego) ktorego odpowiednikiem w naszym jezyku jest min Nadzieja

co do destiny to jest raczej uzywany jako przeznaczenie (i synonimy tego slowa) niz jako cel.. ba w sumie nigdy sie nie spotkalam by to slowo bylo uzyte w znaczeniu celu pordrozy... jak by to w ogole brzmialo...

Ada_Potter

Ok to imię jest głupie, ale na tym polega show - biznes, że daje się głupsze imiona niż ustawa przewiduje.

n_a_t_a_l_i_a

No niby tak, ale z drugiej strony przez showbiznes ona to dziwaczne imię właśnie zmieniła na Miley, więc chyba jednak nie jest dumna z takiego połączenia...

użytkownik usunięty
Ada_Potter

1. taki temat juz był -.-'
2. żal.pl - 2 punkty dla ciebie -.-'
3. ja rozumiem, ze kazdy ma prawo do krytyki, ale ludzie. granice głupoty tez gdzieś są i ty chyba ja przekroczyłaś... -.-'