Nie zauważyliście że 75% tematów tutaj założonych nie odnosi się do jej gry aktorskiej tylko prywatnego życia? Więc ludzie przestańcie pisać te bezsensowne rzeczy bo to jest na prawdę żałosne i tak jak powiedziała @Lola140392, nie macie podstaw aby oceniać ją ze względu na charakter bo nie znacie jej w tzw. "realu" =]
Step_Up_123 - ciesz się, że należysz do tych 25% (przynajmniej mam taka nadzieję xD) ale po części można by się zgodzić z @Daedrot ;)
A ja kocham Miley bo każda gwiazda zaczynałą od gwiazdorstwa a wy juz chyba nie macie argumentów żeby ją oskarżać . Miley jest teraz świetną rokową gwiazdą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głupoty gadacie
I dla twoich wiadomości Miley już od roku nie jest Hanną tylko Miley M-I-L-E-Y jasne? jeśli masz z tym problem to tylko i wyłąącznie ty! a i dla przypomnienia miley nie jest przynajmniej juz dawno gwiazdką disney a jak srelena z tapetą na ryju!!! xp
"jak srelena z tapetą na ryju!!!" brawo za słownictwo rodzice muszą być z ciebie dumna (oto jak się zachowują dzieci które naoglądają się Hanny Montany i potem ją naśladują).
ps. kto to jest "srelena" twoja koleżanka z klasy bo nigdy nie słyszałem o takiej "gwiazdce disneya"?
ty '' justinkowa '' opanuj sie trochę . Miley jest no jak dla mnie żałosna i tyle . jak każda gwiazdka disneya . ona do nich należy . tego nie zmienisz ;)
Jak miło przeczytać kolejną inteligentną wypowiedź dziecka.
Uważasz że każda gwiazdka disneya jest żałosna?
To ciekawe bo filmy z cyklu "Piraci z Karaibów" oceniasz bardzo wysoko a one też są produkcjami disneya.
Czyli tacy aktorzy jak Keira Knightley, Orlando Bloom czy Johnny Depp też są według ciebie żałośni?
nie :) ja do gwiazdek disneya zaliczam osoby typu : miley , selena, demi , brigit mendler itp. Orlando bloom, johnny depp, keira są bardzo dobrymi gwiazdami i aktorami :) i tak na marginesie nie znasz mojego wieku więc proszę ,żebyś nie komentował mnie tu od dziecka :)
Jeśli Orlando bloom i innych jemu podobnych nie zaliczasz do tej samej kategorii to radzę w stosunku do miley i innych których z nią porównujesz używać raczej zwrotu gwiazdka "Disney Channel" a nie "Disneya" bo Disney to nie tylko telewizja ale również kino. A nawet jeśli chodzi o telewizję to disney robi dobre seriale takie jak np. Kyle XY tylko że ten serial nie jest produkcji telewizji "Disney Channel" tylko telewizji "ABC" która robi dobre seriale i zatrudnia dobrych aktorów mimo iż również jest telewizją disneya.
Tak jak napisał Daedrot mnie nie chodziło o twój wiek tylko o twoje wypowiedzi które wskazują na twoją niedojrzałość emocjonalną (dojrzała osoba nie mówi o kimś że jest "żałosny" takich określeń używają raczej dzieci i nastolatki).
No powiedzmy, że z tą końcówką to nie koniecznie prawda bo w sumie słowo "żałosny" jest dość popularne nie tylko wśród dzieci i nastolatków ale co jak co nadmierne go używając można się dość łatwo domyślić, a Pani "Justinkowaa...." miała na myśli Selenę Gomez, która wg. mnie jest lepszą aktorką jak Miley ale co nie znaczy, że w ten sposób trzeba ją obrażać... . Kolejny przykład chamstwa ze strony Polaków, nie dziwię się, że mamy taką a nie inną opinię wśród wielu krajów. @legolasbloom , jasne, ze te seriale nie są zbyt mądre ale czemu od razu taka osoba ma być "żałosna", to tylko serial , może Ci się podobać lub nie ale nie z takim podejściem.
Muszę chyba zaczęć pisać wyjaśnienia przy każdej wypowiedzi.
Napisałem że dojrzałe osoby nie mówią "żałosny" więc pisząc że mówią tak raczej dzieci i nastolatki miałem namyśli ludzką psychiką (chodziło o to że tego określenia używają ludzie o dojrzałości emocjonalnej a nie wiekowej na poziomie dziecka lub nastolatka ktoś może mieć 40 lat jest on dorosły ale nie koniecznie jest dojrzały).
żałosny to stwierdzenie popularne ,tak zgadzam się z tobą :) ale jeśli spojrzeć miley to co widzisz ? właśnie żal . to moja opinia . ona zachowuje się masakrycznie ! dlaczego nie może zachowywać się normalnie ,jak inne gwiazdy,którym nie zależy na rozgłosie tylko na prywatności ?
"żałosny to stwierdzenie popularne ,tak zgadzam się z tobą :) ale jeśli spojrzeć miley to co widzisz ? właśnie żal . to moja opinia ."
Uważanie kogoś za żałosnego to coś innego niż jak czuje się żal wobec kogoś chyba że ten "żal" to miał być skrótem od żałosny to się nie czepiam (ja się na tych wszystkich młodzieżowych skrótach nie znam).
Co do tego jak się zachowuje to zgadzam się z tobą bo która normalna nastolatka występuje na koncercie w bieliźnie albo inaczej jacy normalni rodzice pozwalają córce przed 18 występować w bieliźnie (cała jej rodzinka nie jest za mądra). Jeśli nie wiesz dlaczego to robi to przytoczę ci pewne powiedzenie "jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze", dzięki tym cyrkom które odstawia zyskuje rozgłos i dzięki temu np. sprzedaje więcej płyt. Gdyby chciała tak jak inne gwiazdy osiągnąć sukces bez zbędnego rozgłosu to musiała by wiele lat ciężko pracować na to co może osiągnąć w ciągu kilku miesięcy dzięki swemu zachowaniu (w dzisiejszych czasach zdziry które są gotowe na wszystko dla kariery są lubiane i podziwiane przez wielu ludzi i to jest żałosne a nie to co ona robi gdyby nie było popytu na takie gwiazdki jak ona to nikt by nawet nie chciał wydawać jej płyt czy dawać jej roli w filmach).
Jednak nie każda gwiazdka disney channel zachowuje się w ten sposób więc nie wkładaj wszystkich do jednego worka.
Czyli miałeś tutaj na myśli, że Miley zachowuje się bezapelacyjnie skandalicznie? Na pewno w pewnym stopniu bo z tego prawie każda gwiazda żyje ;D lecz na pewno nie jest to powodem aby oskarżać ją o tzw. brzydko powiem "szmacenie" się.
Przyznaje że z tym określeniem "zdziry" przesadziłem.
Mimo iż tak myślę to powinienem był się powstrzymać od takiego ostrego słowa w mojej wypowiedzi.
"z tego prawie każda gwiazda żyje"?
Chyba pomyliła ci się gwiazda z celebrytką bo gwiazdami to są np. Natalie Portman czy Antony Hopkins i oni raczej nie żyją z tego samego co Miley Cyrus.
Gwiazda/Celebryta prawie to samo tylko jeden na większą skalę drugi nie czyli w tym wypadku celebryta.
"Gwiazda/Celebryta prawie to samo"
To tak jak stwierdzić że lody i pizza to prawie to samo ale ok pewnie tak jest.
W pewnym sensie tak bo jedno jak i drugie służy do jedzenia ale poza tym nic ich nie łączy mają zupełnie inny skład i inaczej smakują.
Tak samo jest z Gwiazda/Celebryta w obu przypadkach chodzi o osoby znane jednak nie wiele poza tym łączy np. oskarowego aktora (gwiazda) z uczestnikiem jakiegoś reality show (celebryta).
spoko :) więc miley , demi , selena ja zaliczam do gwiazdek disney channel :) może być ?
Z czasem mam nadzieję, że ludzie przynajmniej z Polski wyzbyją się tego i przestaną patrzeć na nią tylko przez pryzmat HM bo wiele krajów już pozbyło się tego problemu :) Ostatnio jak słuchałem pewnego radia internetowego to administrator zapowiadał utwór Miley, bardzo ładny "My Hearts Beats For Love" i gdy go puścili to na facebooku tego radia zaczęło się robić wielkie zamieszanie, z komentarzami słuchaczy "tylko nie to, nie chcemy tutaj HM" itp. itd. po czym admin. powiedział, aby nie patrzyli na nią przez taki pryzmat, przeszłość i oceniali utwór, gdy piosenka się skończyła to wszyscy i tak powiedzieli, że było beznadziejne. Więc mogę się założyć, że napisali tak tylko z powodu samego faktu, że to była HM, dlatego mi jest na prawdę przykro, że nawet w normalny sposób poprzez internet i radio nie można chociaż trochę wypromować jej w naszym kraju bo przecież źle nie śpiewa :P Czasem żałuję, że w ogóle grała jako HM.
Miley zarabia miliony, jeździ po świecie, baluje i cieszy się życiem a wy co robicie?
Siedzicie przed komputerami i wyzywacie ją na różne sposoby bo widocznie nie macie nic ciekawszego do roboty.
Zadajcie sobie logiczne pytanie kto tu jest żałosny?
To są tzw. trolle czyli antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami. Nie wiem kto to wymyślił ale widać istnieje takie pojęcie a jest często używane przez młodzież więc pozwoliłem sobie tego użyć :)
Widzę że musisz mnie znać skoro mnie oceniasz choć nie przypominam sobie żebym miał nieprzyjemność.
Niema to jak powyzywać innych żeby podnieść sobie samoocenę prawda?
"ta ,,justinkowa'' jest żałosna jak Miley :) masakra z takich ludzi.... jak ona." - zastanów się dokładnie nad konstruktywną krytyką i przeanalizuj co napisałaś bo nie brzmi to zbyt stylistycznie. Sam nie piszę pięknie ale staram się jakoś układać zdania w sensowną wypowiedź a Ty w tym momencie pokazałaś swój poziom, a mnie wcześniej pouczałaś, że mam 5 lat (bo tak wynika z moich wypowiedzi).